Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.671
Cevap
482
Favori
700.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nokian Wr D4 kullanmıştım 2017 yılında kayma takılma vs hiç sorun yaşamadım. 4 yıl kullandım son sene iyi kötü götürdü ve vedalaştık. Sonra goodyear a geçtim ondan memnun kalmadım.

• Merhabalar.

205/55 r17 gibi saçma ölçülerde lastiği var aracımın orjinalinde.

17 jantlarımı kullanarak en mantık hangi ebatları tavsiye edersiniz?

• Civic'te malum 215-55-R16 var, ara ölçü gibi bir şey ve örneğin 205 lere göre çok pahalı kalıyor.

Ortalama 4500-5000-TL aralığında. Bu kadar pahalı olması saçma değil mi.

• Güvenip eski lastik tercih eden var mı?

Akakçe'de boyuta göre arama yapınca eski tarihli olanları da gösteriyor fakat saklama koşulları da önemli diye biliyorum.

Ekleme: Lastikcim'e baktığımdaysa hazin tabloyu görüyorum. 7 yıl önce 260TL'ye almışız Nokian WR D4'ün bir tanesini. Önereceğiniz başka site varsa onlara da bakalım, aceleye gelmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 26 Eylül 2024; 9:33:3 >

• andios kullanıcısına yanıt
    225 45 r17 ya da 225 50 r17 yol tutuşta faydası olur. 0.5 l yakıt artar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaziyor Y kullanıcısına yanıt
    Goodyear ultra grip 8 fiyatları iyi ise bakabilirsiniz

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Goodyear kullandım 3 yıl memnun kalmadım açıkcası yol tutuşu iyi değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

225 45 r17 ya da 225 50 r17 yol tutuşta faydası olur. 0.5 l yakıt artar
    Hocam 225/45 r17 ile çap farkı %3.6
    Nasıl kullanacağım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaziyor Y kullanıcısına yanıt

Hangi modelini ve kaç kanallı olndan kullandınız?

• TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Seat leon aracım vardı 225 45 17 kullandım virajlarda kayma ve fren mesafesinde uzama vardı

Goodyear 225/45 R17 94V XL UltraGrip 8 Performance FP Kış Lastiği

Şimdi formentor aracım var 245 45 18 nokian tyres aldım 5700 e ama fiyatlar artmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaziyor -- 27 Eylül 2024; 11:46:48 >
  • andios kullanıcısına yanıt
    Araç nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Araç nedir ?
    Octavia a8 2023

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Araç t-toc : 205/55 R17 94V şuanki üzerinde bulunan yazlık lastik Ankara için önerebileceğix f/p ürünü bir kışlık lastik var mı malum ankarada eski kar kışlar yok, teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kom1989 -- 5 Ekim 2024; 9:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt
    Uğraşmayın, mesajlara dönüş yapmıyor.

• merhaba iyi akşamlar.

205/55/r16 lastikli corolla aracımda yazlık lastiklerim bitmek üzere. seneye için şimdiden alayım diyorum.

genel olarak ş arası ve nispeten performanslı kullanıyorum aracımı. kullandığım yollar virajlı inişli çıkışlı yerler.

turanza6

pre contact 7

goodyear efe grip pref 2

düşünüyorum. ses yalıtımı ve konfor kısımı da önemli yol tutuşun yanında

• Michelin alpin 7, R18 235/45 aldım. 30.000TL tuttu.
    Peşin fiyatına 9 taksit.
    %2 pazarama puan.
    1500 maxi puan gelecek.
    Başka puan da gelebilir bilmediğim iş bankası ve pazarama güzel fırsatlar sunuyor bence.

NOT: 2+2 adet olarak 2 siparişte aldım. Lastik indirimi 2000tl yi aşmıyordu kampanya kapsamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 6 Ekim 2024; 13:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 225 55 r18 lassa kış 2024 için 20.000 fiyat verdi, 4 taksit imkanlı. Sizce bekleyelim mi yoksa 5500'e tanesini Goodyear mı alalım ?

• Bana 1 hafta bilemedin 2 hafta için kışlık lastik alıp, sonra kışın geri kalanında lastiği 15 derecelerde kullanıp, ömrünü tükettiğimiz düşüncesi hasıl oldu son zamanlarda.

Michelin'den gelen bu tablo ve tyrereview sitesindeki 4 mevsim lastiklerin kışlık lastiklerle olan karşılaştırmalı sürüş testlerinden edindiğim izlenime bakarak ülkenin nüfus yoğunluğunu düşünerek söylüyorum; büyük çoğunluğunda kış lastiğine ihtiyaç yok, varsa da 2 hafta var, sonrasında lastiği israf etme var.

İşin ekonomik tarafının ince hesabını yapmadım, ama Michelin Cross Climate 2 örneğinden gidelim, karda suda kuru zeminde yapılan zorlama testlerden sonraki kayba göre, lastik 50000km yapacak, siz daha sakin kullanacaksınız şehirde, büyük ihtimalle 60000'i bulacak ömrü.

Karayollarının karla mücadelede 1 2 güne kesinlikle açmayı başardığı asfalt ana hatlar üzerinde araba kullanıyorsanız, sonraki hafta ya ıslak ya kuru zeminde, ama soğukta araba kullanacaksınız.

Tablo aşağıda, karar sizin.

• prens_ipsiz kullanıcısına yanıt

Michelin CC+ lastiği 18.06.2020 tarihinden beri 46 bin km kadar kullandım. En uzun yıl ve km olarak kullandığım lastik oldu ve hala diş ve yol tutuş anlamında sorunsuz. Ufak kılcal çatlaklar başladığından önümüzdeki sene baharda falan 2. serisiyle yenilerim. Zonguldak'ta yaşıyorum, Antalya'ya tatile de aracımla gidiyorum. Çok sert kış iklimine gitmedim ama 3,5 mevsim diyebileceğim koşullarda güven veren bir lastik.

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.