< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (322. sayfa)
-
-
235 50 19 runflat lastik almam gerekiyor, arabanın üzerindekiler continental premium contact 6,
Ona eş değer lastik ne alabilirim? Şuanda indirim fırsatı olan yer var mı?
-
Ölmüş konu..
-
Merhaba.Niye runflat alıyorsunuz.Araç ne acaba.
-
Ford Fiesta 2011 1.4TDCi model lastik ölçüleri 175/65R14
kampanya ındırım onerı var mı lastık
-
Tavsiye almaya geldim konu ölmüş 225/45 r17 91Y yaz lastiği önerilerine açığım.
-
Bridgestone turanza t005 türkiye üretimi olan lastikten uzak dur Polonya ve İspanya üretimi hakkında bilgim yok
Dunlop sport fm800 tavsiye ederim
Continental premiumcontact 6 araştırdım kagıt üzerine iyi ama kullanmadım bilgim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de Tuvtürk bakmıyor ama AB mevzuatında aracın homologasyonunda yazandan daha düşük standarda sahip bir lastik muayeneden geçmiyor. Örneğin 3 serisi bir BMW'ye hız sınıfı H-V lastik takamıyorsunuz, mutlaka W-Y sınıfı takmanızı istiyorlar. SW araçlarda XL özellikli lastik istiyorlar. Bu arada lastik isterse 10 yaşında olsun diş derinliği 3mm'den fazlaysa sorun olmuyor. Yakında Türkiye'ye bu uygulama gelirse şaşırmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam araştırdım 2 araç için birine continental pc7 birine hankook vp4 aldım. F/p olarak düşünüyorsan hankook vp4 al.
Araç GLB 200, stepne yeri yok ve üzerindekilerde runflat
-
Merhaba.Milyon dolarlar harcanıp sofistike süspansiyon sistemi geliştirip min.2-3 puan konforsuzluğa neden olan run flat lastği yenileme yapılacakken kullanmak bana mantıklı gelmemekte.Annemin lpg li aracındada yedek lastik yok taşımamakta 2 sprey köpük var işi görmekte.Keza bende olan tucsondada yedek lastik yok,teklif edilse bile seçmeyeceğim bir opsiyon.
İyi bir lastik alıp keyifle kullanın.Çok zora düşerseniz zaten çekici bir şekilde yardım edecektir.
-
Daha önce opel aracımda lastik patladığında sprey köpük kullanmıştım ve kısa süre sonra lastik basınç sensörü bozuldu ve sensör bir dünya paraydı. O günden sonra tövbe arabamın bagajına bile giremez o tamir kiti. Kullanırken dikkatli olun.
-
Merhaba.Ben söyle açıkıyayım durumu kendi açımda.Üstüne para verseler run flat kullanmam.Bir tanıdığımın bmw alımında hemen değiştirmiştik norman lastik ile.Ne kadar fark oluşturduğunu ben gördüm.He dağ bayır gidiyorsunuzdur anlarım,çalıştığım işteki gibi sahaya gidiyor dağ tırmanıyorsunuzdur anlarım o da 7 araçta 4 yılda sadece 4 kez sahada lastik patladı.Biri yarıldı.O da patlak lastiği anlamamıi üzezrinde gitmiş.
Eski araçlarda sensörler kullanılmakta ,yenilerde dnüş üzerinden algoritma ile hesap yapılıyor.O neden ile kendi açınızdan haklısınız.
Sözün özü,gerçekten ihtiyaç hissediyorsanız alın kullanın.Ben nedenleri dile getirdim.
Sağlıcakla kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 23 Ağustos 2024; 16:57:31 > -
Konfor açısından tamamen haklısın. Eski aracım 3.20d idi ona kışlık lastikleri normal alınca araba sınıf atladı resmen :)
rft İle basit plastik kasiste bile çok sert hissediliyor ama çok uzun yol yaptığım için biraz kendini güvene alma diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bridgestone turanza t005 kötü mü kağıt üstünde contiye yakındı değerleri
-
Sıfır takım aldım 2 seneye kalmadan hepsi balon yaptı yumuşak lastik bizim ülkede sıkıntı
Aracımın üstünde bu lastikten var 6 senedir kullanılıyor dış kalınlığı 6 mm hala ,3 mm e kadar kullanacağım.Cok fazla km yapmıyorsanız ve yollarınız çok bozuk değilse iyi bir lastik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Conti lastikleriniz nasıldı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendiniz için doğru seçimi yapmıssınız,sağlıcakla kalın.
-
Kalite olarak çok iyi ama biraz sesli gibi geldi bana ve yakıt verimliliği düşük. son 3 arabamda da hep continental kullandım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X