Merhaba hocam lastiklerden memnunum diğer mesajınızı da gördüm şahsi fikrim laufen, matador, tigar gibi markalardan kesinlikle uzak durmalısınız. Önceki lastiklerim tigar markaydı (sözde michelin üretimi) 90 beygir araba gaza sert basınca patinaja düşüyordu hele ıslak zeminde kasislerde bile abs çalışıyordu. Ultracontactlar ıslak zeminde çok memnun etti beni zaten ben de güvenlik amacıyla almıştım. Fakat lastiklerimiz küçük olduğu için öyle aşırı bir yol tutuşu falan olmuyor virajda hafif zorlayınca yine esp geliyor yardıma :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (321. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler için, şu an Ecocontact var 4 senelik, yol tutuyor hala ama kısa mesafe frenlemede ABS devreye girip kaydırmaya başladı, Ultracontact daha iyi bir lastik, muhtemelen dediğiniz gibi yapacağım, diğerleri içime sinmeyecek. Çok atraksiyona da girmiyorum virajlarda araç ve lastik küçük dediğiniz gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 5 Haziran 2024; 8:35:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
2016 A200 araç şu anda lastikler 8 yıllık 55k kilometre oldu.Malum süreci geciktirdiğimden önceliğim bir lastik almak ancak forumda o kadar çok okumama rağmen bir karar veremedim.
Aracın üstünde Turanza T001 RFT lastikler var 225/45R17 gene aynısından alırım diyordum ama T005 de bir tercih gibi hem daha yeni ve 2024 üretimi de var.Ancak lastikcime baktığımda sadece XL modeli var.
Continental ve Michelin yumuşak ancak vida girmesi ve dayanıklılık yönünden zayıf deniyor tabi diğer kısımda da Bridgestone konfordan ödün veriyor.
Sert lastiğe alıştım, lastik patlaması vs uğraşmamak için gene RFT ve bizim yollara dayanıklı bir lastik arıyorum.
RFT olup vida çekmeyen çabuk deforme olmayan T001'e görece bir tık daha sessiz bir lastik alternatifiniz olursa sevinirim.
-
Continental Ecocontac serisi yakıt tasarrufu odaklı bir lastik en iyi yol tutuş ve fren performansı arıyorsanız tercih etmeyin
Selamlar önerim falken sn110 çok memnun kalacaksınız. Ben ilk taktırdığım 2 sene abs nin göstergedeki yerini unuttum.
Hocam matador continentalin yan markası, laufenn de hankookun yan markası. Starmaxx bildiğimiz gibi petlas.
Dunlop vs de bakabilirsiniz eskişehirde üretiliyor.
Matador eko sınıf için tercih edilebilir ancak eko lastiklerin km ömrü ve ıslak performansı genelde daha kısıtlıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O ebatta conti sportcontact yada pilot sport 4 var sanırım RFT olarak. RFT lastik OEM model değilse yeni modelde bulmak kolay değil. Petlas ve lassaya da bakabilirsiniz. Mini stepneyle normal lastiğe dönenler var. RFT için pşyasada ne bulursanız onu takmanız gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Haziran 2024; 14:12:51 >
Teşekkür ederim hocam, yine içime sinmedi diğerleri 2024 Continental Ultracontact aldım 2900 TL'den. Dunlop denk gelmedi bildiğim birkaç lastikçiyi gezdim. Aldığım fiyatları da yazayım, işine yarayan olursa.
185 60 15 84 H
Taurus 2250 TL
Falken ze310 -2023- 2150 TL
Petlas, Matador 2150 TL
Goodyear eagle sp. 2500 TL
Hankook 2650 TL kinergy, ventus prime
Conti Ultracontact 3200 ve 2925 TL
Laufenn LK41 2225 TL
Starmaxx 1900 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 8 Haziran 2024; 21:31:41 > -
3 lastikte olur ancak dağ taş geziyorsanız ultra daha sağlıklı olur. Pc7 konfor şehir lastiği. Uc7 touringe daha yakın.
Semperit conti grubun yan markası. Uygun fiyata alınabilir. Conti grubu, semperit, barum, matador vb markaları bünyesinde bulunduruyor.
205 55 r16 hankook ventus prime 4 2400 TL. Kullanan sorun yaşayan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beylikdüzünde yetkili bayiden 2600 liradan bulabildim sökme takma balans dahil sanırım oradan alacağım orta bütçe için iyi lastik
Babamın aracına aldık iyi premium sinifinda bir lastik, Benim Suv için aldığım dönemde çok aradım bana göre ebatini bulamadim yerine Turanza 6 almak durumunda kaldim ama Hankook lastik testlerinde iyi sonuclar veren bir lastik tavsiye ederim.
arkadaşlar 2024 kışlık lastikler piyasaya düştü mü, düşen var ise 215 55 17 kaliteli lastik arıyorumda 4 tane
-
Çıkmaya başlar artık bu aydan sonra
Kalite istiyorsan continental veya yan ürünlerini kullanmalısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar golf 4 aracım için 195 65 R15 H ölçülerinde lastik arıyorum bütçem tanesi max 3.5bin tl civarı. Şuan kullandığım lastikler Continental Premium Contact idi. Manisada yaşıyorum kış lastiği almama gerek yok, yaz mı yoksa 4 mevsim mi almalıyım bu konuda çok bilgisizim yardımcı olabilir misiniz?
-
Hocam 4 mevsime bu zamana kadar ihtiyacınız olmadıysa yazdan devam etmek en sağlıklısı. Yazın yüksek hızda ani frende yaz lastiği hayat kurtarır. 4 mevsim, yazın yaz lastiğinin yerini tutmaz. Dağ taş toprak çamur geziniyorsanız sakin kullanım için 4 mevsim tercih edilebilir. 4 mevsimlerde Mud(çamur)+Snow(kar) sembolü olur genelde.
selamlar, hepsiburada'dan güvenilip lastik alınır mı acaba?
-
İndirim değil ama güzel bir kampanya.
Kampanya linki; arabam.com Mobil Uygulamasında Garaj Üzerinden Yapılan Lastik Alışverişlerinde Peşin Fiyatına 12 Taksit Fırsatıhttps://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=L0JpcmV5c2VsS2FydEthbXBhbnlhbGFyaS9PdGhlci9hcmFiYW0yMDI0MDY=-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fiyatları nasıl ki? Hem en uygun fiyatlısı, hem 12 taksitliyse güzel fırsat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X