< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prens_ipsiz -- 25 Ekim 2024; 10:45:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (325. sayfa)
-
-
4 senedir kullandığım conti 6 'yı değiştirdim daha önce de 5 vardı
Yeni lastik hankook ventus prime 3 araç clio 3 1.5
2 aydır kullanıyorum bence conti den daha iyi bir lastik yumuşak çukur geçişleri hissettirmiyor ses az
en önemlisi virajlar da çok güven veiryor conti nin 2. Yılın da virajda sanki atacakmış gibi geliyor du
Yağmur a çok sık denk gelmedim fark edecek bir şey yaşamadım
Daha önceleri fiyatı düşük diye tercih etmemiştim ama alınır mış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İncelemeler öyle gösteriyor. Ama açıkçası memnunum Michelin'den, güven verdi Stepway gibi yol tutuşu zayıf bir araçta. Pirelli ve daha önce 2. versiyonunu kullandığım GY Vector Gen-3 de radarımda olacak.
-
Bu Contiyi öven de çok beğenmeyende. 50 bin km kullandın diş kalmadı ama yol tutuşu hala züperdi yazan da var 2. senesinde su koydu diyen de. Sırf meraktan alıp kullanacam
-
lastik önemli
-
Hocam bende memnun olduğumu düşünüyordum aynı araçta 8 sene kullandım185/60/15.
En son 3000 küsür diyince 2400 e hankook aldım ve ozman conti nin sıkıntılarını daha iyi anladım asıl önemli olan 1-2 senede ne olacak
185-65-14 3-3 yil araliklarla michelin kullandim memnundum.daha sonra goodyear kullandim sonra conti 6 aldim dayanmadi cok yumuşak ve son olarak.2021 yilinda falken aldim.Yine değiştirmem lazim kiş geliyor.Urfa bölgesindeyim kar vs yok ama sogukluk -4 -6 arasinda oluyor 1-2 hafta sürüyor geri kalan aylar yağişli her daim yazlik aldim havalar sicak oluyo lastikleri incelediğimde her daim catlatlar oluşuyor belki bu yüzden dayanmiyor.Acaba 4 mevsim mi taktirsam.? Ayrica ebatlarimdaki yaz lastiklerinde 3 kanal var tronza 4 kanal var yeni dikkat ettim.Nasil bi yol izlemem lazim michelin pahali 2 kat fark var.Aklimda goodyear var laufen var falken var.4 mevsim ile yaz lastikleri arasin da km farkida var daha cok dayaniyormuş dogrumu.?
2013 Fiesta aracıma İzmir’de kullanılmak üzere lastik arayışındayım. Yılda 8-10 bin km yol yapıyorum. Hankook ve Continental markasını kullandığım için önceliğim. Bu markaların hangi serisi güncel duruma göre daha iyidir? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzmir'de michelin crossclimate 2 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Arada bir spil'e yada beydağ'a giderim kar görürüm diyorsan tek çare CC2.
-
Ankara için bu kış, kışlık lastik alınır mı ya sizce
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, kar ile pek işim olmayacaktır ama çoluk çocuk görsün diye bir seçenek düşünülebilir. Hankook ve Continental markasının yanına ekledim önerinizi.
Sayfa ölü noktasina gelmişş durum da cok yazikk madem ilgilenicek kimse yok konuyu devredin.Şu lastik karşilaştirmasi vardi yabanci bir siteydi hangi site oldugunu hatirlayan varmi.?
https://www.adac.de/
-
Kurcaladim da bulamadim hocam.3 yil önce karşilaştirmalardan ötürü falken almiştim.
Tyrereviews mi neydi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marmara bölgesi için şehir merkezinde yaşayan ve her gün şehir içinde araç kullanan birinin sizce kışlık lastik alması gerekir mi? Kırsal - karasal bölgelere yılda nadiren belki birkaç gün gidilebilir... Dört mevsim alsak yaz döneminde yol tutuş noktasında sorun yaşayacağız, kışlık alsak hem gereksiz masraf olacak hem de sıcak geçen kış döneminde lastik çabuk yıpranacak. Ne yapmalı fikri olan?
-
Yazlık lastiklerimiz eski ise 1 set yazlık alıp devam etmek daha mantıklı.
Eyvallah aynen söylediğin siteymiş teşekkür ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Ekim 2024; 17:21:45 >
Önceki arabalarımda hep alırdım ama bu sefer almadım. Sıfır yazlık var. Bakalım mevsim gidişine göre değerlendireceğim. Şu an almayı düşünmüyorum.
16" için yapılan testler burada verilmiş.
www.tyrereviews.com2024 ADAC 16 Inch Winter Tyre Test - Tyre reviews and ratingshttps://www.tyrereviews.com/Article/2024-ADAC-16-inch-Winter-Tyre-Test.htm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X