195/65/15 sn110 almıştım 3 sene çok iyiydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (327. sayfa)
-
-
13 yildir araç bende şu zamana kadar her daim yazlik aldim ,aracim öyle şata fatli olmadiği için öyle yaz ayri kış ayri durumum da yok aracim da,zaten ebatlar zor bulunuyor.Burda tüm modeller 195 ile başliyor.Yaz ayri kiş ayri almak 30k patlar.Zamanin da yazlik michelin,conti 6,şuan da falken var.Ama 3 yil oldu catlama mevcut ve yollar cukurlu camurlu oluyor.4 mevsim daha dayanikli oldugunu söylediği için kafam karişti,Burda KAR 1 gün yağar ve durur yada hiç yağmaz -6 -7 1 hafta sürer sonra 0 ile 1 dereceler de gezinir mart gibi düzelir.Turanza var 2023 tarihli 5.5k söyluyor ciftine..nette laufen falken vs araştirsam bulabilirim digerleri baya pahali..
nette laufen var 4 tanesi 7k denk geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 5 Kasım 2024; 9:40:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aracım Honda Civic 2021 model. şu an üzerinde Bridgestone Turanza 215 55 r16 var. İzmir için dört mevsim lastik almak istiyorum. Brigdestone'dan devam etmeli miyim yoksa önereceğiniz lastik hangisi olur?
-
teşekkürler üstad. marka olarak tavsiyen var mıdır?
-
Honda Civic forumunda Hankooku çok övüyorlardı. Bridgestone çok sert gelmiyorsa devam edilir de konforsuz bence. Conti pc 7 de çok övülüyor.
-
Aynı araçtan bende de var, Bridgestone un allah belasını vermesin, ne berbat lastikmiş, aşırı sesliydi, kışlıkları takarken çöpe attım onları. Şuan kullandığım kışlık lastik bile çok çok daha sessiz. Yazlık için Falken Ziex aldım, fiyat performans oranı bayağı iyi, test sonuçları da güzel. Fiyat olarak diğerleri ile çok fark var. 215 lerin çoğu 5 bin tl civarında, bunu indirimle 3 bine aldım tanesini, 3,6 bine de hankook vardı, iyi lastikler bunlar
-
Ben de CC+ kullanıyorum, çok memnunum ve CC 2 modelini almak istiyorum. 4,5 senedir kullanıyorum ve hala daha gideri var, performansta düşüş yaşatmadı. Antalya'da tatile de gittim, karda da kullandım. Aracım Stepway gibi basit bir şey, belki o yüzden beni tatmin etti. Sizin İzmir kullanımında kışın ideal zaten ama yazın bir sıkıntı oldu mu aşırı sıcaklarda? Benim aşırı sıcak deneyimim çok kısıtlı çünkü.
-
Herkese Merhaba, 2. El Clio 4 araç satın aldım üzerinde 2019 üretim Bridgestone yazlık lastik var. Lastiğin dişleri iyi ancak 5 yıllık. Bu lastikleri 1 sene daha kullansam sorun yaşar mıyım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun yaşamazsınız. Yalnızca ıslakta biraz dikkatli olmakta fayda vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, karar aşamasındayım;
2013 dizel Ford Fiesta aracım için sıfır 2024 üretimli ve yerinde sökme, takma, balans dahil;
Hankook Ventus Prime 3 195/50R15 adedi 2250 lira,
Continental Ultra Contact 195/50R15 adedi 3000 lira olmak üzere vade farksız 4 taksitli teklifler aldım. Siz olsanız bu ürünlerden hangisi tercih ederdiniz.
Önemli not; araç İzmir ilinde kullanılmakta olup, yılda en fazla 8-10bin km yol anca yapmaktadır.
İlginiz için teşekkür ederim.
Laufen 1800 liraya, Hankook Kinergy 3250 liraya da teklif edildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
chery tiggo 7 için ankara da 4 mevsim lastik mi yoksa kışlık yazlık ayrı ayrı lastik kullanmak mı mantıklı? fikri tecrübesi olan var mıdır? :) lastik ebatı 225 60 18. marka model önerileri ve ankara da lastikçi tavsiyesi de alabilirim.:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 6 Kasım 2024; 13:43:59 > -
Ankara'da geceleri soğuk ve buzlanma durumları sıkça yaşanıyor, bence siz 4 mevsim lastik düşünmeyin.
-
UltraContact düşük yuvarlanma direnci ve yüksek km ömrüne sahip bir model. 8-10 bin km ile 4-5 yılda lastiğin yarısını anca bitirirsiniz. Sizin için, çok mantıklı değil gibi bu lastiğe fazladan 3000 tl vermek.
Bu ikisi arasından hankook daha mantıklı gözüküyor. Montaj ve taksit ile birlikte iyi fiyat vermişler. Arabaya takılmayacak markalar dahi 2000 lira olmuşken, Hankook alın bence 2250' ye.
Siz gibi düşünüyorum hocam. Aracı sıfır aldığımda üstünde olan markaydı Hankook ve uzunca yıllar hiç üzmeden kullandırdı. Yorumunuz için teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hankook kışlık mı? Ben 4 mevsim almayı düşünüyorum. Bir de ben Linea'dan Civic'e geçince Bridgestone gayet sessiz geldi bana haliyle 😁
Yazlık benim kast ettiğim. Kışlık lastiğimi aracı aldığım kişi vermişti çok az kullanmış, markası Matador Noricca diye, gayet sessiz kış lastiğine göre.
Kesinlikle falken öneririm, Petlas 4. senede pul pul dökülüyordu falken taş gibi duruyor. Yazlık lastiği çok iyi.
Goodyear eagle sportta spin atma sorunu vardı, yolda spin atan megane 2'ye baktığımda kocaman eagle sport yazısını gördüğümü hatırlıyorum. Eagle sport 2 ile bu sorun çözüldü ama ben bir daha tercih etmem.
Semperit, nexen vs bu fiyatlara bulunabiliyor. Kullananlar memnun.
Lassa alan birisinin mutlu olduğunu duymadım.
Dunlop benzer fiyatlarda ancak kızaklama sorunu olduğunu okudum.
Bridgestone ve Michelin yazlık/kışlık farketmeden bayrağı göğüslüyor. Bridgestone Turk malı çıkabiliyor, daha tercih edilebilir.
Kendi aracımda Continental Premium Contact var, daha 1. senesinde virajlarda car car ötüyor lastik.
Aşağıdaki fotoğraflar 4. senesindeki sn110 a ait.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar. Aracım 2024 model Peugeot 208. Lastik ölçüleri 195 55 16. Malatya’da yaşıyorum. Kışlık lastik için önerileriniz nelerdir ? Goodyear ultragrip 8 , lassa snoways 4 , continental wintercontact TS 870 , michelin alpin 7 aralarında kaldım. Fiyattan dolayı michelin tercih etmeyi düşünmüyorum.
c4 picasso aracıma yazlık 225-45-17 Brıdgestone turanza t005 model lastık aldım fıyat 3200 tl tanesı haberınız olsun ıstanbulda ümraniyede.
-
Merhaba,
Üretim yılı nedir? Nereden aldınız acaba? Ben de Ümraniye'deyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X