Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.617
Cevap
480
Favori
695.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunçmes

Burası Türkiye, inanılmaz olaylar tam gaz gidiyor.Neymiş özel otolar da kış lastiği zorunlu.Kaç milyon otomobil var düşünün ve çarpın 4 ile....ne stoklar ne üretim yetmez yıllar boyu...Amaç ceza kesip para toplamak mı ? evet.... Amaç lastik kartellerine para kazandırmak mı? evet..Yazıklar olsun !

Aynen hocam bu olayinda birden cikmasinin arkasinda baska bir sey yoksa uyeligimi kapatirim. O kadar lastik alimi illaki birilerine cok buyuk kazanclar saglayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bridgestone ve lassa'da her 250tl'ye 25tl indirim var.

ing bonus 3 adet 125tl'ye 125tl bonus var.

ben ikisinden yararlanarak lassa competus winter 215-65-16 98h toplam 940tl-125tl= 825tl'ye aldım. bridgestone'u (blizzak lm80- tanesi 285tl idi) depoda bulamadık aslında onu alacaktım.

continental crosscontact'tan sonra çok gürültülü geldi ama conti de çok yumuşak canım güzel asfaltta ses yok. kötü asfaltta arabada

• Kauseg kullanıcısına yanıt
    N11 den nokian aldım ben hocam.126 lira çekle felan baya ucuza geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 16 Aralık 2013; 22:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

Burası Türkiye, inanılmaz olaylar tam gaz gidiyor.Neymiş özel otolar da kış lastiği zorunlu.Kaç milyon otomobil var düşünün ve çarpın 4 ile....ne stoklar ne üretim yetmez yıllar boyu...Amaç ceza kesip para toplamak mı ? evet.... Amaç lastik kartellerine para kazandırmak mı? evet..Yazıklar olsun !

Aynen hocam bu olayinda birden cikmasinin arkasinda baska bir sey yoksa uyeligimi kapatirim. O kadar lastik alimi illaki birilerine cok buyuk kazanclar saglayacaktir.

1- rant olduğuna inanıyorum ama kış lastiği gerekli (kar lastiği değil kış lastiği)
    2- geçen sene söylenmişti gelecek yıl bineklerde de zorunlu olacak diye.
    3- EDİRNE yine pilot bölge millete cezayı yaslamışlar her zamanki gibi. milletin cebinde para kalmadı 56-58kmh ile ceza yazıp duruyorlar ana yollarda
    4- merak etmeyin tek başına continental yıllık 40 MİLYAR DOLAR, tek başına Bridgestone 40 Milyar DOLAR ciro yapıyor yıllık. bizim 2-3 milyon lastiğimiz sektörü sıkıntıya sokmaz.

• cevap için teşekkür ederim peki çek falan bulma imkanım var mıdır acaba forumdan, hiç alışveriş yapmadım daha önce n11 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Benim merak ettiğim bir husus var. Manisa, mecburi tutulan iller arasında görünüyor. Ancak aracım İzmir plaka. Çevirdiklerinde ben burada oturmuyorum, plakam da 35 desem cezadan yırtar mıyım acaba? Sonuçta Manisa'da kar buz olayı pek olmaz. Bilen arkadaş var mı acaba?

Bu ceza hava ısısı kış şartları oluştuysa geçerli, yoksa hava normal sıcaksa ortada kar buz yoksa polis sormayacak

İşgüzar laftan anlamaz polis mi yok memlekette. Yaz mevsiminde zincir yok diye ceza kesen mantıklı polisimiz varken bunda her türlü emir kabul ederler bu yazıyı.

• Kauseg kullanıcısına yanıt
    Çek satış bölümünde 100 lük çekler 30-40 liraya satılıyor hocam.

• Lastikçiler stokta kalmadı deyip piyasaya depodaki ürünleri sürmüyorlar. Çünkü kar yağdığı vakit fiyatlara bindirim gelecek nede olsa satılacak hesabı
  • selamlar,
    aracımdaki continental eco 2 175 r65 14 t lastikler çok kötü değil ama;
    tanesi 65tl'ye Goodyear efficent grip compact 175 r65 14t lastikler buldum son 4 adet olduğu için toplamda sibop ve sökme takma'da dahil 280tl'ye gelecek üretim tarihi 2013 18.haftası ne derseniz alıp kenera koyayım mı yaz başı gibi taktırırım?
  • kobe_bryant1977 kullanıcısına yanıt
    Valla fiyat süper bence, gereki olacaksa kaçırmayın derim. İstanbul 'da ise 175/70/13 varm ellerinde acaba?
  • zagor-te-nay Z kullanıcısına yanıt
    malesef İzmir'den alacağım dediğim gibi son set olduğu için bana özel bir indirim olacak.
  • Arkadaşlar gecen hafta laatikciadam n11 sen 4 adet Neden kar lastiği aldik 165/70 r14 alirken sorduk saticiya arabada 195/45 r14 su an var dedik bu olur dedi surtmez dedi.dun serviste önleri taktirdik gram boşluk kalmadi camurluga surttu komple arkalari takmadan geri söktürdük.servis gönderin buna 165/65 veya 165/60 alirsaniz olur dedi şimdi izlemek gereken yok nedir lastikciadami arayip bunlari geri gonderaem kargo parasi bize mi aittir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar gecen hafta laatikciadam n11 sen 4 adet Neden kar lastiği aldik 165/70 r14 alirken sorduk saticiya arabada 195/45 r14 su an var dedik bu olur dedi surtmez dedi.dun serviste önleri taktirdik gram boşluk kalmadi camurluga surttu komple arkalari takmadan geri söktürdük.servis gönderin buna 165/65 veya 165/60 alirsaniz olur dedi şimdi izlemek gereken yok nedir lastikciadami arayip bunlari geri gonderaem kargo parasi bize mi aittir?

bütün iadelerde yeni tüketici kanununa göre kargo satıcıya aittir. eskiden büyük sıkıntı oluşturan bu durum çözüme kavuşmuştur. satıcılar kendilerini bu duruma hazırladılar çoğu iadelerde kargocuya %20 ödeme yapmaktalar.

tabi siz yine satıcıya durumu açıklayan bir mesaj atın önce.

arabanın orjinal lastik değerlerini (stock tyre) bu siteye üst tarafa yazıp.
    yeni ebat lastiği de alt tarafa girin.
    aşağıda çıkan sonucun %2.5 u geçmemesi lazım.

www.tyresave.co.uk
    Tyre Size Calculator | 01244 459 611
    http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 22 Aralık 2013; 16:28:30 >

• Teşekkürler arkadasim.satici arkadasim fakat ben 2 taraf da üzülmesin istiyorum ürünü iade etmek yerine muadilini gonderse hani 165/65 veya 165/60 bizim icin daha iyi olur.fark varsa nakit eft yapariZ.zaten UPS ile göndermişti 1 haftadan beri bende olmazsa ariyim bende UPS ile gondereyim karsi ödemeli olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 22 Aralık 2013; 16:26:21 >
  • quote:

Teşekkürler arkadasim.satici arkadasim fakat ben 2 taraf da üzülmesin istiyorum ürünü iade etmek yerine muadilini gonderse hani 165/65 veya 165/60 bizim icin daha iyi olur.fark varsa nakit eft yapariZ.zaten UPS ile göndermişti 1 haftadan beri bende olmazsa ariyim bende UPS ile gondereyim karsi ödemeli olarak

siz alacağınız lastiği kafadan hesplamayın

arabanın orjinal lastik değerlerini (stock tyre) bu siteye üst tarafa yazıp.
    yeni ebat lastiği de alt tarafa girin.
    aşağıda çıkan sonucun %2.5 u geçmemesi lazım.

www.tyresave.co.uk
    Tyre Size Calculator | 01244 459 611
    http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html

bu şekilde en uygun ebattaki lastiği alabilirsiniz.

gerçi arkadaşınızmış ama... aksi durumlarda: iade için satıcıya önce mesaj atın kanunu gösterin satıcı eğer işi yokuşa sürerse kargo ücretini ödeyip sonta hakem heyeti kararı ile icra yoluyla ücreti alma hakkınız olacak ek masraflar ve avukat vekalet ücreti araya gireceği için hiçbir satıcının böyle bir aptallığı yapmaması gerekir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 22 Aralık 2013; 16:35:18 >

• Hocam oradan ayar yapmam imkansiz zaten twingo arabalarda orjinal jantlar 13 Inc biz 14 Inc takiyoruz oejibal Ebatlar

145/80 r13 gibi komik bir şey su an üzerindeki
    195/45 r14. neye gore ayarlayayim sitedeki bosluklari?

• quote:

Hocam oradan ayar yapmam imkansiz zaten twingo arabalarda orjinal jantlar 13 Inc biz 14 Inc takiyoruz oejibal Ebatlar

145/80 r13 gibi komik bir şey su an üzerindeki
    195/45 r14. neye gore ayarlayayim sitedeki bosluklari?

hocam ilk mesajınızdaki hatalı aldığınız lastiği mevcut üzerindekilere göre girdim. %10,55 fark çıkıyor inanılmaz bir fark bu can güvenliğiniz bile tehlikede şu durumda.

145/80 r13 aracın orjinali mi? fabrika çıkışı mı ? eğer öyleyse bu ebadı üst tarafa yazın. Eğer değilse fabrika çıkışı ebadı bulup onu yazın.
    anladığım kadarıyla 14 jant yapmak istiyorsunuz:
    siteden alttaki lastiği 14 seçin sonra taban ve yanakları istediğiniz gibi oynayın çıkan % sel farka bakın. mesela 175/60 r14 %0,71 oranla mükemmel gibi duruyor.

bu şekilde oynaya oynaya istediğiniz lastiği seçin.

yalnız orjinal yanak 80 ise eğer... ki twingo gibi bir hafif arabanın yanağının 80 olması imkansız ... ama 80 diyelim... bu sefer yanak aralığını incelttikçe yani mesela 65-60.. hele hele 55 yaptıkça bu sefer lastiğin yük endeksini arttırmaya dikkat edin yani 95 gibi yük endeksi alın. 88 e falan asla girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 22 Aralık 2013; 16:52:46 >

• 205/55/R16 icin uygun guzel fiyatli iyi bir lastik onerir misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayben hocam orijinali 145/80 r13 ama kimse kullanmiyor 80 yanak.

Bakalim hayirlisi

• Hocam satıcı lastikciadam ürünü gönderin diyor ama kargo size ait dedi 40-50 tl tutar dedi.Şimdi neyapacaz kara kara düşüncelere kaldık :(

Başka bir lastikciye gidip 40-50 tl fark verip değiştirin dedi ürünün aynısı elimizde olsa biz değişirdik dedi.Ben de tamam abi deyip kapadım.Acaba kaç gün içinde iade hakkımız var lastik geleli 15 günü geçti öyle bir durum daha var.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.