Şimdi Ara

Otomobil Lastiği Sıcak Fırsatlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.657
Cevap
480
Favori
699.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 205 55 16 mislen. Alpin a4 alicam n11 en uygun nsil alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Hocam satıcı lastikciadam ürünü gönderin diyor ama kargo size ait dedi 40-50 tl tutar dedi.Şimdi neyapacaz kara kara düşüncelere kaldık :(

Başka bir lastikciye gidip 40-50 tl fark verip değiştirin dedi ürünün aynısı elimizde olsa biz değişirdik dedi.Ben de tamam abi deyip kapadım.Acaba kaç gün içinde iade hakkımız var lastik geleli 15 günü geçti öyle bir durum daha var.

Satıcı ile alakalı bir sorun mu oldu? Bende bu satıcıdan lastik almayı düşünüyorumda?
  • Lastik seçimi için tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Lastik ölçülerim 195/65/15 ve aşağıdaki lastiklerden bir tanesini seçeceğim ama fazla bilgim olmadığından dolayı kararsız kaldım. Forumda genel olarak Goodyear UG8 tavsiye edilmiş ama yinede sormak istedim.

Goodyear UltraGrip 8 TIKLA
    NOKIAN WR G2 TIKLA
    Pirelli Winter SnowControl Serie 3 TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

Hocam satıcı lastikciadam ürünü gönderin diyor ama kargo size ait dedi 40-50 tl tutar dedi.Şimdi neyapacaz kara kara düşüncelere kaldık :(

Başka bir lastikciye gidip 40-50 tl fark verip değiştirin dedi ürünün aynısı elimizde olsa biz değişirdik dedi.Ben de tamam abi deyip kapadım.Acaba kaç gün içinde iade hakkımız var lastik geleli 15 günü geçti öyle bir durum daha var.

Satıcı ile alakalı bir sorun mu oldu? Bende bu satıcıdan lastik almayı düşünüyorumda?

aynı satıcıdan kış lastiği aldık. ücretsiz kargo ve montaj yazıyordu ama bulunduğumuz ilde anlaşmalı servis yokmuş, siz taktırın hesabınıza montaj ücreti yatıralım dediler. biz de öyle yaptık, para verip taktırdık ama bir hafta geçti ücret filan yatırmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametin

quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

aynı satıcıdan kış lastiği aldık. ücretsiz kargo ve montaj yazıyordu ama bulunduğumuz ilde anlaşmalı servis yokmuş, siz taktırın hesabınıza montaj ücreti yatıralım dediler. biz de öyle yaptık, para verip taktırdık ama bir hafta geçti ücret filan yatırmadılar.

Anladım, n11 den çek ile alabilirsem taktırma ücreti sorun değil, Edirne'deyim burada anlaşmalı servisi var mı bilmem gerçi. Çekle aldığım zaman buradaki lastiklerden ucuza gelecek.

• n11'den 4 adet bundan aldım sizce nasıl ?

www.n11.com
    Oto Lastik - Kışlık Lastik & 4 Mevsim Lastik - n11.com
    http://www.n11.com/lassa-snoways-era-18565r15-91h-kis-lastigi-P17251851

Tanesi 132 TL x 4 Adet = 528 TL

2 Adet 264 TL - 100 TL Çek = 164 TL
    2 Adet 264 TL - 100 TL Çek = 164 TL

Toplam : 328 TL / 6 Taksit = 54,66 TL

2 Adet Çek Ücreti = 80 TL

328 TL + 80 = 408 TL bana maliyeti..

27 TL'ye de 4 adet lastik montaj hizmeti satın aldım n11'den
    www.n11.com
    Lastik & Jant Bakım Ürünleri & Çeşitleri - n11.com
    http://www.n11.com/turkiye-capinda-81-ilde-lastik-montaj-hizmeti-P16084027

408 + 27 = 435 TL HERŞEY DAHİL

Sizce fiyat nasıl ?

Daha öncede KOLAYOTO'dan yazlık lastik almıştım çok memnunum çok ilgili firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 25 Aralık 2013; 17:07:58 >

• LASSA'lar iptal oldu

Bugün kargocu lastikleri getirdi balkona yerleştirdim ardından biraz sanki gözüme büyük gibi geldi deyip ebatına bakayım dedim 185 65 R15 yerine 195 65 R15 göndermişler.. Bende değişim için başvuruda bulundum.. Götürdüm lastikleri UPS kargoya verdim geri gönderdim 185 65 R15 göndersinler diye.. Ellerinde kalmamış iyi mi

Bana hatalarını kabul ettiklerini söyleyip bu lastikten 4 adet göndereceklerini söylediler

http://lastik.kolayoto.com/urunler/lastikler/pirelli-winter-snowcontrol-senic-iii-185-65r15.html

• Var mı kampanya ?
  • Şu konuyu bi alevlendirelim, 4 lastik lazım, 205/55/15. F/p'si yüksek ürün önerebilecek?
    Şu nasıl? 50wp getirisi ve bedava kargo ile 493tl'ye geliyor 4'ü;
    http://www.kliksa.com/urun/kumho-205-55-r16-91v-ecsta-ku31-oto-lastigi-uretim-yili-2014-/902043530

• Nokian line ve h serisini çok övüyorlar fiyatta makul. Sessizliği çok iyiymiş,bir bakın isterseniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realwayy kullanıcısına yanıt
    İyiymiş tak gitsin :)
  • pirelli scorpion verde 4 mevsim 235 55 18 olarak bakıyorum yakınlarda almış olan var mı?
    Bir de bu dört mevsimler kışın karda yağmurda da performans veriyor değil mi?
  • dunloplar ilaç gibi geldi kliksadan 93ere 2 adet aldım
  • Arkadaşlar bir Komşum için lastik bakiyoruz ucuz olsun istiyo mali durumu biraz kisitli bu aralar. Petlas bakiyorum o yuzden. Bu sitede 108 TL filan 4*108: 432 100 TL indirimli oluyorsa 332 te gelecek yani tanesi 83 TL ye fakat sitenin güvenlik seetifikasina guvenilmiyor diyor !!!

Alisveris yapan varmi siteden. Sikintili urun gondermesinler sonra yada bizi haftalarca bekletip ugrastirmasinlar

• 100 TL indirim kodu felan gelmedi devam etmiuormu kampanya arkadaşlar ? Bi yardimci olur musunuz

• yazlık lastiklerde kampaya varmı arkadaşlar ? çıkma baktım pek hoşuma gitmedi bulduklarım.

üşüyoruz enpara+n11
  • Kış lastiği almak istiyorum suan 17 inç 225 45 17 kullanıyorum.depoda 16 inçlik jant var üstünde 225 55 16 var.16 inç jant a göre en ucuz en uygun lastik hangisidir ? Araç c4 ve basık 13 cm

• Beyler bildiğiniz kampanya, uygun fiyata lastik varmı

• Yok galiba

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.