Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.087
Cevap
50
Favori
131.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevivaL

Dizeller uçmuş, 5 lira fazla vermek yerine o parayı performans ve aracın doluluğuna harcamak daha mantıklı gelmeye başladı. Max 40 bin liraya ağzına kadar dolu, cam tavan 308 alınabilir duruyor.

Son kasa C4 almanızı tavsiye ederim hocam.

VTi (1.6 120 beygir atmosferik benzinli) Confort veya Confort Plus alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Yine bir markanın fiyat listesine bakayım dedim Yeni E Class aklıma geldi mercedes fiyatlarına bakayım dedim.Dizel E Class fiyatlarına bakmaz olaydım

Dile kolay 300.000 türk lirasını zorluyor araçlar hatta opsiyonlar ile 320-330'u kolayca geçiyordur.Bu araçlar zaten yeterince ulaşılması zor araçlardı artık ''ulaşılmaz''denilecek seviyelere gelmiş.Daha 3-4 Ay önce E180'leri 160 bin'den alanları hatırlıyorum.İçimden dedim Borç,harç,kredi bir şekilde alıp evin önüne koyup bırandalasamıydık diye..

Ne fark var bu iki araç arasında şimdi 2 katı fiyat farkı edecek? İkiside Sıfır E Class idi.

C Class fiyatlarınada baktım gözüme uçuk gelmedi.Evet pahalı mı?Pahalı,ama sıradan araçların fiyatları gözümün önüne gelince C180 Avangarde için biçilen 155 Bin liralık fiyatın uçuk olmadığı düşünüyorum.Hatta bazı galerilerin AMG Paketi 161.500 civarı bırakıyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bayi-cikisli-sifir-km-c180-amg-hemen-teslim-321794110/detay

http://fiyat.mercedes-benz.com.tr/yeni-e-serisi http://fiyat.mercedes-benz.com.tr/c-serisi-sedan

Ama bakmayın konuştuğuma bana şuan herşey pahalı,ulaşılmaz o ayrı

Neyse ben miss gibi sıfır Dizel meganların 70-75 Binlik fiyatlarına bakayımda yaşama iştahım ölmesin

Golf 6 geliş fiyatı 35.500 Tl

Golf 6 mi kaldi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    İkinci el 1.6 Trrendline'lar hep 50-55 hocam

Bana nedense bu kasa en güzel Golfmüş gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Sigorta prim iadesi çıkan var mı?

Bana 47TL çıkmış.

Çıkmadı abi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Dizeller uçmuş, 5 lira fazla vermek yerine o parayı performans ve aracın doluluğuna harcamak daha mantıklı gelmeye başladı. Max 40 bin liraya ağzına kadar dolu, cam tavan 308 alınabilir duruyor.

Son kasa C4 almanızı tavsiye ederim hocam.

VTi (1.6 120 beygir atmosferik benzinli) Confort veya Confort Plus alabilirsiniz.

Onlarda da cam tavan göremedim
  • Golf 6 bencede guzel ve highline ı gercekten kaliteli
    1.4 tsi 160 ps duz vites highline ı favori kombinasyonum.Belki nasip olur ilerde

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    O da olmasın hocam

Onun dışında çok dolu bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    55-60'a bedava o araba benden demesi

Golf 7 1.2 tsi fiyatına , bağımsız süslansiyonlu+Highline Golf 6 alacaksın.

Ben bir konu açayım en iyisi.

• Şuan imkanim yok hocam daire aliyorum.Birde alirsam Turbo+ kompresor 160 ps dusunurum.Bulmustum zaten bir tane ama oncelikli halletmem gereken seyler var.Sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 16 Ağustos 2016; 17:59:53 >
  • quote:

55-60'a bedava o araba benden demesi

Golf 7 1.2 tsi fiyatına , bağımsız süslansiyonlu+Highline Golf 6 alacaksın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-aciliyetten-bu-fiyata.yoksa-bu-fiyata-asla-bulamazsin-17800km-de-330151471/detay

Ben bir konu açayım en iyisi.

Ds4 parAsına eski kasa golf mu?yapmayin gozunuzu seveyim yahu.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Bana 6 kasa acayip kaliteli geliyor.

DS4 çok güzel araba ama onun için iyi bir otopark ve yıkamacı lazım :)

Nasıl olsa Golf 6 çok süslü değil

Hakkınızda hayırlısı olsum hocam ;)

• İstanbulda falan yaşıyorsanız zaten kaskosuz otoparksiz arabaya binmeyeceksiniz.

Ankaradayım hocam benim anlamadığım 100 milyara Golf,150 milyara Passat alıp sokağa çeken insanlar rahat uyuyabiliyor mu

• Araçlar kaskolu oluyor genelde.Ben 100 milyara golf 150 milyara passat almayacağım için sorun yokarabaya verecek 100 binim olsa gider jaguar alırım.

Ama 2-3 sene sonra hayirlisiyla doğu bitince 50 bin civarına 159 bulabilirsem otoparka koyarım tahminimce.Arabayı kaplatmayı led far eklemeyi falan da düşünüyorum .

Ouvv Ateş edersin reisBenimde birkaç sene içinde planımda vardı.Hatta bir aralar baktım bu kışa kadar alacağım diye aileme söyledim ikna ettim.Ama Temiz istediğim kombinasyon benzinli bulamadım Dizel'lerine hantal olduğu söylniyor 156 Çevikliği yok diyorlardı en son onuda geçtim ama temiz'leri yüksek fiyat çekiyorlar.Vaz geçtim
  • 159 çeviklik bakımından 3 serisini bile tokatlamış bir araç,ne 156sı
    150 ps motor yetmezse 180 ps ye kadar güç alınabilir,ki ben çok hız meraklısı değilim
    Temizleri çok pahalı o konuda haklısın,bakalım kısmet,hele bir doğu bitsin de
    Yol tutuş olarak evet ama Yabancı forumlarda bile 156'nın daha çevik olduğunu okumuştum.İki aracıda ard arada kullanmak lazım yinede..
  • Yanlış okumuşun dostum,kendim kullandığımı geçtim madem yabancı forum diyorsun 159 un 3 serisini maymun ettiği videoyu vereyim sana:

Alfaların zaten genelinin yol tutuşu iyidir,fakat şu anki giu 159 gibi araçlar bunun üzerine de koymuşlar.Hele giulia bir piyasaya tam girsin,o zaman olabilecekleri düşünemiyorum

Abi ben ''3 Serisi 159'dan iyi yol tutuyor'' gibi bir cümle kurmadımki159 Zaten 156'danda 3 Serisindende iyi yol tutuyor.Ama 156'nın birazda hafifklikte dolayı daha çevik olduğu yazılıyor,çiziliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.