Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.087
Cevap
50
Favori
131.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 226 binse ve bakımı düzgün yapıldıysa o motor da şanzıman da bir 226 bin daha tık demez,fakat parçasını bulmak zordur biraz.alete diyecek yok zaten,24 bine tank alıyorsun resmen.lpg takılmamış olması da ayrı bir artı.
  • 226 Bin orjinal ise hiçbirşey o araç için daha rodajı yeni bitmiş
  • Unutmadan bu araba çok az görülür ama ben 4-5 sene önceye kadar okula giderken samsunda kenar mahallelerin birinde kahverengi içi kırmızımsı bir 929 görürdüm.O Zaman dışarıdan bana ''Farklı'' sanki 90'lı yılların Bar,gece kulübü sahibi adamların arabası gibi gelirdi.Tabi o zamanlar şuanki kadar i ilgili değiliz..
  • Yalnız 92 model Mercedes 200 E'leri düşünüyorum. Bu araç iç tasarım olsun donanım olsun her şeyi ile onlardan daha üstün duruyor.

Ayrıca iç göğüs tasarımı, düzeni bugünkü bazı araçlardan daha iyi. Ki bu araç 24 yaşında.

Son olarak koltukları da çok rahat duruyor.

Otomobil Severler Sohbet Konusu.  Otomobil Severler Sohbet Konusu.  Otomobil Severler Sohbet Konusu.  Otomobil Severler Sohbet Konusu.  Otomobil Severler Sohbet Konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 23 Ağustos 2016; 17:39:02 >

• İç mekan da fazla yıpranmamış gözüküyor, tuşlar bile eskimemiş.
  • Komşu çıktılar

Konu eski 308 konusundan

Otomobil Severler Sohbet Konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 23 Ağustos 2016; 21:19:35 >

• Hocam ne oldu, orta da yoksun?

Kendine 30 gün hava değişimi yazdıktan sonra da takılmaz oldun?
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Ne zaman oldu bu
  • Bu arada seat resmi sayfası yenilenmiş..
    www.seat.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.seat.com.tr/ana-sayfa.aspx
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bu akşam

forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119780668
    İyiymiş
  • Araç čok orjinal gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Hocam aman aman diyim, bulaşmayın.
    92 200 E...
    Bir gencin ömrünü 3 aylığına çürüttü...

Sadece google'a ''200E LPG PATLATMA'' yazın yeter...
    Saygılar.

e200 95 kasalara bakmanızı öneririm.
    Çok iyi ya

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Hocam yok alacağımdan değil, araç orjinal olduğu için paylaştım. Bu saatten sonra karburatörlü araca binmem zaten kolay kolay. Mazda çok orjinal geldi o yıllara göre, onun için paylaştım.

SAygılar.
    Çok iyi
  • Volvo Xc60'a arkadan çarpan Kartal. Duvara çarpsa daha iyiymiş.

Otomobil Severler Sohbet Konusu.  Otomobil Severler Sohbet Konusu.  Otomobil Severler Sohbet Konusu.  Otomobil Severler Sohbet Konusu.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Araç gerçekten çok yakışıklı. Peki Guiletta'yı kalite olarak rakipleriyle kıyaslarsak nasıl bir kıyaslama yapmamız gerekir ? 2. ellerinin 50-55 bin bandında gezdiğini düşünürsek
  • Dolu bir giulietta kalite olarak almanları aratmiyor dostum.giuliettanin birkac yerinde ufak capta,dusuk kaliteli malzemeler var bu dogru ama bu rakiplerinde,de var.eger gırtlak kalite istiyorsaniz v40 bakicaniz.
    Giu dizeli satti arkadaşım benzinlisini aldi,dizeli ekonomik benzinlisi ise inanilmaz keyifli bir makine.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    V40'a yetişme imkanım olmaz. Giu da çok zorlarsam olacak zaten. 1.4 170 beygir gerçekten çok çekici duruyor
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.