Şimdi Ara

Otomobil Severler Sohbet Konusu. (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.087
Cevap
50
Favori
131.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene bir hatay bursa yolumuz oldu 2000km gidis dönüş onun disinda daha uzun yolumuz yok.acikcasi bursaya buralardan ucak bulsam arabaya da binmicem.bu sene subat tatili icin oylat tarafını düşündüm ama okulda idareci olma durumu var.sanırım baska bahara kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Gecen sene bir hatay bursa yolumuz oldu 2000km gidis dönüş onun disinda daha uzun yolumuz yok.acikcasi bursaya buralardan ucak bulsam arabaya da binmicem.bu sene subat tatili icin oylat tarafını düşündüm ama okulda idareci olma durumu var.sanırım baska bahara kalacak

Olmasın zaten hocam uzun yoldan artık biktim hiç tadı kalmadı 2003 ten beri sürekli uzun yol yapıyorum bu tatilden sonra eşime özel ders aldırıp araba kullanmayı zorla da olsa öğreteceğim yeter valla biraz da biz şoför kullanmanın rahatlığına varalim

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Easytronic astran var abi mis gibi sen niye öğretmiyorsunkiAkülü araba gibi kullanılır o
  • quote:

Corollama taktiracagim ilk firsatta,400km urfa yolu bile yoruyor adami

Ben her fırsatta kullanırım. Araç alırken, olmazsa olmazlarımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Easytronic astran var abi mis gibi sen niye öğretmiyorsunkiAkülü araba gibi kullanılır o

Easytronic olsa da araba yinede, oyun konsolu kolu değil ki!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Yinede zor olmamalı abi20 Yaşında bayan arkadaşıma Kocaman Düz vites benzinli logan mcv'yi kullanmayı öğretmiştim..

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Gecen sene bir hatay bursa yolumuz oldu 2000km gidis dönüş onun disinda daha uzun yolumuz yok.acikcasi bursaya buralardan ucak bulsam arabaya da binmicem.bu sene subat tatili icin oylat tarafını düşündüm ama okulda idareci olma durumu var.sanırım baska bahara kalacak

Olmasın zaten hocam uzun yoldan artık biktim hiç tadı kalmadı 2003 ten beri sürekli uzun yol yapıyorum bu tatilden sonra eşime özel ders aldırıp araba kullanmayı zorla da olsa öğreteceğim yeter valla biraz da biz şoför kullanmanın rahatlığına varalim

Hocam, şaşırdım şimdi. Sizin gibi birisinin eşi araba kullanmayı bilmiyor mu?

Valla! Uzun yol oldu mu, benim hanım neredeyse yolun yarısını kullanır.

• quote:

quote:

quote:

Yinede zor olmamalı abi20 Yaşında bayan arkadaşıma Kocaman Düz vites benzinli logan mcv'yi kullanmayı öğretmiştim..

Bende Cruze varken o zamanlar diğer aracımız Mondeo 2.0 AT ydi.
    Benim hanım Mondeo'nun büyüklüğüne ve rahatlığına bayılıyordu, bir yere gideceği zaman düşünmeden hemen onun anahtarını alır giderdi.

Ne kadınlar var erkeklere taş çıkartır. Mesela benim küçük kızkardeşim tam İstanbul şöförü, direksiyonu çok kuvvetlidir, çoğu 'benim diyen'
    erkekten iyidir. Üniversiteye başladığında araba alacaktık, 2-3 gün boş alanda çalıştıktan sonra kendi haline bıraktım, hemen kaptı işi.
    Kabiliyet işi bu, bayanı erkeği yok.

Ama bazı bayanlar harbiden yeteneksiz oluyor, el/ayak/göz/dikkat/hesap koordinasyonu yok derecede olunca hepten sorun.

• quote:

İnsanin yakınına birşey öğretmesi zor ayrıca trafik ortamında herşey olabilir ben çok geriliyorum o yüzden yanda pedal olan bir araba ile trafiğe girmesi çok daha güvenli.

• quote:

quote:

quote:

12 yıldır basının etini yedim ama istemiyordu (kendine bile itiraf edemiyor ama işin aslı korkuyor) ilk defa şimdi gaza geldi umarım öğrenir

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Eski Alfa severlerdenim. 159 fotoğraflarını ve malum sitedeki ilanlarını görünce, yeni aldığım Peugeot 2008 Classic'i satışa mı çıkartsam diye düşünmedim değil.

Giulietta'da filan o 159'un havası yok. Giulietta dıştan (bence) hoş olsa da, içerisinde Alfa çizgilerini taşıyan bir yer göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Beyler

Benim hanım da seneyle hiç kullanmadı. Daha evlenmeden sürücü kursuna gitmiş, hocayla tartışıp bırakmış vs.

Sonra bir arkadaşı vasıtasıyla gaza geldi. Önce dağda bahçede biraz gösterdim, sonra sürücü kursunda ilave direksiyon dersi de aldı.

Ben şehirler arası yolda 110-120'ye sabitleyip giderken, otoyolda 170-180 ile kapatıyor. Biraz yavaş gitmesini isteyince de "yavaş gideceksem, araba kullanmanın ne zevki var" demez mi... Aracı değiştirirken, otomatik mi alsak diye laf attım, manuelci bizimki, kendi tabiri ile "vitesi hissetmek" istiyormuş. Yakında "vitesi çaaatt diye 4'e atanlar klübü"ne dahil olmasından endişe ediyorum.

Bi paralel parkı yapamadı, artık o kadar da olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Giuliettanin icine insanlar fazla takiliyor.araba fiyatina gore yeterli kalite sunuyor,hele ki a serisi ve a3 bmw 1in bos halleriyle kiyaslanirsa.e surus dinamikleri olarak da cok iyi zAten,daha napsin adamlar

80-100.000TL para veriliyor, Takılmamak elde değil ki! Bir direksiyon/ekran/vites kolu değiştirmek o kadarda zor olmasa gerek. Şu 3'ü bile sorunu çözer.

• Valla hocam ben bu arabaya kalitesiz diyemiyorum üzgünüm:

Kullandığımda da ne direksiyon ne ekran ne vites topuzu beni rahatsız etti.Hoş arabayı sürerken o kadar keyif alıyorsunuz ki o tarz şeyler insanın aklına bile gelmiyor.Hele ki rakiplerinden 20 bin tl ye ucuza satıldığı düşünülürse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Ağustos 2016; 12:33:09 >

Bahsettiklerim haricinde benimde itirazım yok, kalitesiz de demedim o da yersiz olur zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 23 Ağustos 2016; 12:34:17 >
  • Şu konuda sana katılırım bak,boşu cidden güzel değil.Ama hangisinin boşu güzel ki,a3e biniyorsun utanç,1 serisine biniyorsun utanç,a serisinin her tarafı ayrı oynuyor.Hoş zaten pek boşline giu alan yok,genelde millet opsiyon ekletiyor arabaya
  • quote:

Şu konuda sana katılırım bak,boşu cidden güzel değil.Ama hangisinin boşu güzel ki,a3e biniyorsun utanç,1 serisine biniyorsun utanç,a serisinin her tarafı ayrı oynuyor.Hoş zaten pek boşline giu alan yok,genelde millet opsiyon ekletiyor arabaya

Ben boş araç almamaya gayret ediyorum, gerçekten çok keyifsiz oluyor. Şu aldığım araç yerine D sınıfı trendline Passat da alırdım
    ama boş araba gerçekten BOŞ.

Şu 308'i alırken 1 serisine de bakmıştım +joy paket ve Sunroof eklememe rağmen bile sıkıntı/eksiklik duyduğum noktalar kaybolmadı.
    120.000TL veriyorsun yine de olmuyor. 1 serisinin de oluru M paket, gerisi eh işte!..

• Giu vArken 1serisine hayatta o paraları vermem.

• Abiler şu arabaya bir bakar mısınız :

Araçta dahili telefon
    Cd çalar
    Otomatik klima
    Cruise control
    Otomatik ayarlanabilir ayna
    Elektrikli koltuk
    Araç telefonu

Var.

Hatta bunun bir önceki kasasında ayarlanabilir amartisör var . Onun da ilanı bu:

Mazda 929 ne acayip arabaymış yahu.

Sorun çıkarmayacağını bilsem direk alır binerim. Fakat 226 bin km de 3.0 V6 motor insanı biraz ürkütüyor.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.