< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PappaYaga -- 21 Haziran 2023; 11:52:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Otomobil vites topuzu uzunluğu arttırılabilir mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sanayi de vites topuzunu değiştirirsiniz olur biter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vites topuzunu değiştirince yükseklik artmıyor. Ben uzunluğunu yukarı arttırmak istiyorum ve yüksek bir konsolla konforu desteklemek istiyorum. Servise sorduğum zaman yapılamıyor dediler ama ben yapılır diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tornacida apart yaptirarak yapilabilir bence. birde ona gore yeni koruk gerekir tabii. mandal vs mekanizmasi varsa zor ama imkansiz degil.
-
Mandal dediğiniz bir tuşa basarak vites değiştirmek ise o yok benim arabada. Sanayiye uğramadan sizlerden bir fikir alayim dedim. Teşekkürler.
Dacia'ların vites kolu gerçekten çok aşağıda insanın kolunu yoruyor.
Önceden ford courier kullanıyordum şu an dacia dokker kullanıyorum.
Courier'dan Dokker'a geçince vites kolunun yerini yadırgadım ama kullandıkça alışıyorsun.
2 haftadır dokker kullanıyorum artık alıştım diyebilirim.
Sizde alışmaya bakın bence uğraşmaya değmez.
-
Valla düşündükçe ben de bu araba için değer mi diyorum arada. Teşekkürler yorumunuz için.
Fiat araç kullanıcıları tam tersi vites kolunu kısaltmayı (short shift) hayal eder. Sizin araçtaki durum farklı. Yarış araçlarında vites kolları uzun oluyor. Kendi short shift'ini tasarlayan, kendi yarış aracını toplayan youtubede TigraKaan'a bir danışın derim.
TigraKaaNyoutube
Punto S1600 Kütahya Tırmanma 2022 | incar | kaan karahttps://www.youtube.com/watch?v=0lal7AuLpBE -
short shiftte vites kolu değil vites yolu kısalır.
arkadaşın konusuna dönersekkolu uzatırsın ama geçiş konforu bulamazsın, eski magirüs minibüs vitesi gibi olur.
-
😂😂😂 o kadar olsun da istemiyorum tabikii de ama aşırı güldüm yorumuna
Ulaşırsam bir sorayım teşekkürler hocam
Çok pardon, evet dediğiniz doğru hocam. Ama fiat araçların vites konsolu yüksek olunca vites kol milini kısaltmak isteyenlerin olduğunu belirtmek istedim.
-
Renault Symbol vites topuzu çok uzun gelmişti bana. Parça uyumu varsa belki Symbol vitesi aktarabilirsiniz (Çubuk, topuz v.b)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X