|
Otomobilde zamlar peş peşe geliyor: 1 milyona Fiat Egea! (3. sayfa)
-
-
Ampulcü hainler kendileri sülük gibi bir hayat yaşadığı için herkes için istediler bunu.
-
4 yıl önce forumda B segment araçlar yakında 1 milyon TL'yi aşacak, D segment araçlar 3-4-5 milyon seviyelerine gelecek dediğimde, asosyal bilgisayar başı, piyasadan bir haber maaşlı çalışan bir çok üye bana hakaret edip ceza bile almamışlardı.
Sonuçta gelinen nokta Egea-Fiesta gibi araçlar 1 milyon TL sınırını aştı.
Bu gerçekten en iyi günler.
Bir an da kimse anlamadan araç ve ev fiyatları 3 haneli sayıları çıktığında, paradan altı sıfır atıp tekrar en hızlı şekilde altı sıfıra ulaşıldığında çok geç olacak. Ama ülke hak etti bunu, en dibin dibini görmemiz gerekiyor. Siyasal islam kanseri yok olmadan, ABD-İngiltere siyasi liderleri tayin etmeyi bırakmadan, bu ülke hiç bir zaman refah seviyesine çıkamayacaktır.
-
Bütün araçlarda olduğu gibi yerli üretim Fiat ve Renault da araç yokluğu var,internette kısa bir araştırma yaptım,Egea 360.000,Renault 450.000 üretim kapasitesine sahip,madem araç yokluğu var bu üretim miktarları artırılması uygun olmaz mı,acaba üretimi artırmak zor mu,belki diğer araçları bulamayanlar hadi bari yerli araç alalım demezler mi...
-
Düşünün 12-14 bin maaş alan ortalama bir işçisiniz 200-250 bin TL zam geliyor araçlara evlere bir anda , şaka gibi değil mi 2 sene yemeden içmeden biriktirebilirsin o parayı bir kalemde o kadar zam geliyor :)
Türkiye yüzyılı mı Hindistan gibi olan Türkiye mi bunun cevabını değerli halk versin
Köyünde boş beleş yaşayanın oyu ile İstanbul'da yaşayan oyu neden bir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakir ne yapsın tek sevinecegi şey tuttuğu takımın veya Parti'nin kazanması olacak, araba mi alsın ev mi alsın ne, tek yapacağı şey elindeki oyu makarnaya satmak
-
-
Ohh ohhh ohhh. Hani birileri diyordu ya.
Makarna pahalılaştı. Maluma taş çorbası tarifi veriyorum. Linki aşağıda;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akp kalırsa bunların olacağını söylemiştik, müneccim değiliz sadece ahlaklı ve ülkeyi düşünen vatan evlatlarıyız diğerlerini aksine
-
Üniversite mezunu olmayan oy kullanmasın. Apartman üniversiteleri kapansın. Cahil nerede malum parti ve oy oranları ortada. Her şehrin nezih ve iyi yerlerine bakın kesinlikle malum partiye oy vermez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin paran günde %7,5 değer kaybediyorsa gayet normal. Kimse zırlamasın, her ülke hakettiği şekil yönetilir. Durmak yok yola devam!
-
Anasını ağlattılar ülkenin. Ama bence bu durum muhalefet partisi gelsede yaşanacaktı. Adamların ellerinde sihirli değnek yok. Özellikle son 5 yıldır yapılan yanlış ekonomik politikaların bir sonucu bunların hepsi. İyi ki muhalefet kazanamadı, çünkü tüm bunların sorumlusu onlar olacaktı haksız yere.
Gel vatandaş gel , şirket arabası 1 milyon :))) Şahlanan Türkiye'de normal bunlar. Herkes egea gibi lüks bir araca binmesin mis gibi şahin, doğanlarınız neyinize yetmiyor. Tüple ucuz ucuz binersiniz, namkörler sizi.
-
boş yere oh oh yazmayin.cünkü bizim TOGG umuz var😉
Temmuzda işçi, emekli ve memur tüm çalışanlara yüzde 50 civarı bir zam verilir ise bir nebze rahatlar vatandaş alım gücü anlamında.
-
Rahatlar derken...
Gelen zamlar ile fiyatlar , eldeki dovizden gelen deger kazancindan daha fazla arttigi icin eldeki doviz bile almaya gucu yetmeyecek. Piyasa biryerde tikanir.
Haa umrumda mi ? Artik hic degil. Artik millette umursamiyor yani kimseye acimiyor. Umarim daha beter olur kafasina girdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X