Şimdi Ara

Otomobilde zamlar peş peşe geliyor: 1 milyona Fiat Egea! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
11.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 ay sonra çıkar. yerel seçimler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba almak artık hayal oldu

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Seçimin ikinci ayağında TOGG'ları okulların bahçesine çekmişlerdi. O gün bir çok fotoğraf görmüştüm. TOGG benim gözümde siyasi bir propagandadan başka bir şey değil artık. Oysaki çok sevinmiştim bizimde yıllar sonra tam da zamanında elektrikli bir aracımız olacak diye. Eyvallah fabrika yeni, sıkıntılar elbet olacaktır. Üretim zamanla daha da artacaktır fakat işkellenmeye başladım bu projeden son zamanlarda. Bürokratlarda, kamuda ve bir avuç halkta görebildik sadece.

• Yaşasın be, olsun amcalar dayılar lgbt olmadı, ver mehteri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dogru adamla yola devam. Yol beli " poq yolu "

Oy veren vermeyen herkesin burnundan fitil fitil gelecek. Ben demiyorum " The Economist " diyor.

• Artizt kullanıcısına yanıt
    Adamin birini ropartajda erkek cocuklari erkeklerle evlenmesin pahaliliga raziyiz demisti. Ulan hörgücsüz deve, mal yavrusu simdi parasi olan 5 avrat alinca, hatta avradin seni terk edip zengine kacinca sen bakkala metres olacan haberin yok.

Ohhhhoooohhhoooohhhooo diyecemde insanligim izin vermiyor.

Tamam Tamam Kızmayın Fakirleri de Unutmadılar.

Citreon AMMMIIIII

Konfor yok, Alanın Nikahlısı Olur Satacak Kimseyi Bulamaz. Trafik Bir İhtimal Birşeye Benzetemeyip Plaka Vermeyebilir. Sudan Ucuz Almayanı Dövüyorlar.

Takla Atmadığı Takdirde Öldürmez ama Sakat Bırakabilir. Götü Başı Büyük Olan Binemez Demedi Demeyin !

Otomobilde zamlar peş peşe geliyor: 1 milyona Fiat Egea!

Herşey Ortada Birşey Söylemeye Gerek YOK.

Can Güvenliği YOK, Çok Ekonomik, Klima Yok Ergonomik Yapası Sıcaktan Bunalanlar İçin Ayakları Dışarı Çıkarmaya Müsait. Çarpışma Testlerine Girmedi O Yüzden Endişe Etmeye Gerek Yok. Adam lar Yapmış Hemde Tam Ortasına.

Otomobilde zamlar peş peşe geliyor: 1 milyona Fiat Egea!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 12 Haziran 2023; 21:52:21 >

• Bu zamlar daha başlangıç.. seneye bu vakitler egea yı bile 2 milyona alamayacaksınız

• Togg cıktı ucuzlayacaktı sözde yine arttı fiyatlar bu yolun sonu hayra alamet degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNet1 -- 13 Haziran 2023; 0:43:19 >
  • Küreselciler bi bizemi oyunuyo aw. her şeye erişmek zorlaşıyo :(

• Önümüzdeki sene bu zamanlar en düşük arabalar bile 1 milyonu geçecek.

• 100 bin liraydı bir ara en düşük modeli

• BETER OLSUN..... LANET OLSUN.......

• 1 milyona egea olmaz ; o ferraridir, ferrari ! Bir de kırmızı resmini koymuş iyice d*şağa almışlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 13 Haziran 2023; 12:42:36 >
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    2015 yılında en düşük 48.400'e satılmış.
    https://otopark.com/2015/12/13/fiat-aralik-2015-fiyat-listesi/

• fiyatı azmış 2 milyon olmalı bu millete 2 milyon yakışır

• Türkiye 100 yılına çift kasa 2 beygirli lüx at arabalarına binicez daha ne istiyosunuz hem emisyonda yok doğayada faydalı öff yola devam..

• canocan_07 kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.