< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomobilde zamlar peş peşe geliyor: 1 milyona Fiat Egea! (4. sayfa)

-
-
Hocam bileşenlerin az miktarda olduğu üretimlerde çoğunlukla işçi takviyesiyle fabrika üretim kapasitesini bir noktaya kadar arttırabilir. Fakat bileşenlerin fazla olduğu üretimlerde kapasite veya üretim adetlerini arttırmak için ciddi hazırlık gerekir. Bu hazırlık çoğunlukla fabrika veya marka tarafından yatırım olarak kabul edilir ve önce planlama yapılması gerekir. En basitinden rutin üretim üstü mamulün stok maliyeti bile bir giderdir.
Küçük bir üretim tesisinde GM olarak çalışıyorum, talebe göre üretim artışı için en basitinden bileşen tedarikçilerinde çıkabilecek aksilikleri bile planlamaya dahil ediyoruz. Bu yüzden en basitinden terminler bu aksilikler göz önünde bulundurularak planlanıyor. Aksilik çıkmasa bile termin tarihinden önce Teslimat yapılmıyor çünkü bir sonraki siparişteki müşterinin algısı bile planlamaya dahil ediliyor.
Bir marka fabrikasında arkadaşım var. Parça tedariği problemi nedeniyle stok alanlarında büyük problem yaşandığını söylüyor. Yemekhane kapısının önünde bile araba stoklanıyormuş. :)
Benim siparişim yaklaşık 1 ay montaj çıkışında parça beklemişti.
Renault Türkiye'den üst düzey yetkili, "bu yıl gidişata göre 1.5 milyon araç satışı olacak gibi görünüyor ama ben yılı 850 bin araç satışıyla kapanacağını düşünüyorum" tarzında açıklama yapmış.
Yani sizin söylediğiniz gibi anlık üretim artışları maalesef imkansız gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araba satışları tavan yaptı. Taleplerin düşmesi gerek. Umarım kâr için alanların elinde patlar. İhtiyaç için alanların çok ahını aldılar. Bir de galeriye son verip sarı siteyi gozlemeleri lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hüüloğğğğggghhhhhh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Layık oldugun şekilde yönetilirsin 👍
-
Durmak yok yola devam.. Hedef 5 milyon ;)
-
Geçtim TL fiyatını. Şu rakamları bu absürt kurda bile USD'e çevirdiğin zaman inanılmaz saçma sapan rakamlarla karşı karşıya geliyoruz. İçimiz dışımız vergi oldu. Şaka gibi.
-
Hala mal sevdası peşinde olanlar var arkadaş bunlar bir derstir mallar fiyatlar hepsi oyunun bir parçası gerçek değeri kalpte siz güzel şeylere değer verin boş şeyleri bırakın hepinize seviyorum selam ve dua ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
verdin yetkiyi gördün "etkiyi"
-
İsterse 100 bin isterse 1 milyon olsun. Sanki bayiler de araba mı var?
Euro ile ithal edilen bir araba Euro artınca kur güncelleme olması normal.
Gençler para birikimi yaparken Euro dolar altın birikimi yapın ki fiyatları minimum etkilendin.
Ülkemizde döviz kıtlığı mevcut. Cari açık bu kadar fazla iken hiç bir ithal ürün ucuzlamaz.
Çaresini kaçıralı çok çok uzun zaman oldu. Zamanında Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağ devrim arabaları üretimini yapabilseydik şimdi bu durumda olmazdık.
Togg içinde muhalifler saçma sapan argümanlar ile karşı çıkarak değişen pek bir şey olmadığını gösteriyor maalesef.
oh ne güzel eğleniyormuyuz gençler ?
ben eğlenıyorum.
kac adet asgarı maaas yada yenı unıversıte mezsunu bu kıcı kırık arabayı bıle kac maas ıle satın alabılıyor su an ?
ucuyoruz şahlandık. yakında uzaydayız.
1 gr uzuluyorsam namedım.
gemiyi ilk kaptan terker artık o faziyetteyiz.
kime ne olmus bıtmıs artık benı zerre ılgılendırmıyor.
her koyun kendı bacagından asılır.
artık dılencılere bıle para vermıyorum ben.
onlar bana versınler.
artık aklını calıstırıp gecınebılme zamanıdır.
gerısı teferuhattır....
NOKT A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Haziran 2023; 18:28:20 > -
-
Yav birader ne alakası var. Sen 2007 2008 gibi bir ekonomiye sahip olursun togg da yap ne yaparsan yap umursamaz kimse. Ekonomi iyi sonuçta. Ama sen ülkede 80 tane sıkıntı varken toplama aracı başarı gibi satarsan olmaz. Hele ki 8500 lira maaş alan adamın toggu savunması falan komik işler.
Bu ülke saabı satın almadı mı? Aldı, var olan modelleri modernize edip ucuz araba ürettirip satsaydı devlet? Şunu anlamıyorsunuz, sizin yani vatandaşın araba alıp almaması, galericiler ve al satçılardan araba bulamaması ki -Toggu sarı sitede 3mİlyona satanlar vardı çöktüler tepesine, izin vermediler aynı şeyi diğer markalar için yapamazlar mı çok rahat yaparlar umursayan yok- ., veya bayiler tarafından kazıklanması kimsenin umrunda değil. Çarklar öyle veya böyle dönüyor. Umrunda değilsiniz kimsenin. Dert etseler dediğim gibi saab üretilirdi, ama bu hamle küresel sermayenin işine gelmez binerler tepene. Togg da niye bu yok, e zaten togg pahalı o kadar parası olan - dişinden tırnağından biriktiren adam- zaten daha güvenli araçlara gider. Ha adam milyonlarla oynuyordur bir tane de togg alıverir bu kesim ayrı. Yani togg da devletin vatandaş alsın diye ürettiği bir şey değil, alıcı için diğer markalardan farkı yok. Yiyen için prestij olsun diye çıkan bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç olmadı Egea alır geçerim diyordum o da uzaklaştı artık
-
Kokleeee gaziii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hahaha 10 sene önce 30 bine aldıgım araba 1 milyon oldu zengın oldum
Vasıflı bir insansanız derdiniz ucuz araba ise Avrupa Amerika'ya gidebilirsiniz. Madem o kadar övdünüz.
-
Kader arkadaşlar kader umarım 500 bin tl ye şahin, doğan, toros gibi arabaların satıldığı günleride görürüz oooooogggghhhhhh
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X