Şimdi Ara

Otomobilden anlayan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakın bi arkadaşım almera'sını satıyor. Bana 19 000 e verebileceğini söyledi. 2007 model 1.5 tekna hatchbackmodeli. 67000 km de ve benzinli. Aracın gecen hafta bakımı ve muayanesi yapıldı. Aracta kusur olarak önden kazası var birde sol ön çamurluk işlem görmüş .Kaputu değişmiş durumda ancak kaza sırasında motor ve karbüratör darbe almamıştı. Arabadan anlamıyorum sizin fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabel987 -- 6 Nisan 2014; 14:28:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mabel987

merhaba arkadaşlar ,
    Yakın bi arkadaşım almera'sını satıyor. Bana 19 000 e verebileceğini söyledi. 2007 model 1.5 tekna hatchbackmodeli. 67000 km de ve benzinli. Aracta kusur olarak önden kazası var birde sol ön çamurluk işlem görmüş .Kaputu değişmiş durumda ancak kaza sırasında motor ve karbüratör darbe almamıştı. Arabadan anlamıyorum sizin fikriniz nedir?

Dostum bir dönem çalıştıgim firmada 2001 primera vardi oda 1.5 benzinli ve deli gibi içiyordu yakiti hem.benzinde hem.tupte. naptiysak az yaktiramadik. O gun bu gundur o kasalarbenzinlileri bana uzak allaha yakin :)
  • Japon arabalari yakar hocam...almera ve primeralar iyi araba yakit derdin yoksaal
  • mabel987 M kullanıcısına yanıt
    Pert kaydı yoksa,
    Hava yastıkları açılmadiysa alınabilir.
    Güzel arabadir
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=750
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Pert kaydı yoksa,
    Hava yastıkları açılmadiysa alınabilir.
    Güzel arabadir
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=750

pert kaydı yok sadece 5000 liralık hasar kaydı var .
  • mabel987 M kullanıcısına yanıt
    Emsali golf,corolla,focus,Lancer,astra gibi
    2007 arabalardan enaz 5bin tl uygun.
    Yakıtı da onlardan fazla değil.
    Sadece 2. Eli biraz zayıf,
    Bin tl daha indirim yaptirabilirsen mükemmel olur,
    Önden kazasının fotoğrafı varsa al ki satarken gosterirsin.
  • quote:

daha indirim yaptıramam hocam. Kaza fotografları var evet
  • Kardes iyi bakarsan tuplusunu hatasiz boyasiz olanini galeriler 22ye veryolar bide daha pazarlik yapcan 21 e tuplu boyasiz veryolar Tupu taktrma isletme felan en az 1500 tutar hasarkaydi felanda yok egerki size 18000 ve altina vermezse almaa kesinlikle alma arac zaten temz degol ve kesn hava yastigi acilmstr alma hocam git tuplu temzini al sana enaz 21 e patliyo alma..
  • quote:

quote:

daha indirim yaptıramam hocam. Kaza fotografları var evet

Alıntıları Göster
    hocam bırakın yav onu 19 bine bence size güzel bir dost kazığı yapacak
    o fiyata temiz 2. el clio sedan alırsınız bari her yerde servisi parçası bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyorita

hocam bırakın yav onu 19 bine bence size güzel bir dost kazığı yapacak
    o fiyata temiz 2. el clio sedan alırsınız bari her yerde servisi parçası bulunuyor.

Alıntıları Göster
    Tutulmayan bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Kardes iyi bakarsan tuplusunu hatasiz boyasiz olanini galeriler 22ye veryolar bide daha pazarlik yapcan 21 e tuplu boyasiz veryolar Tupu taktrma isletme felan en az 1500 tutar hasarkaydi felanda yok egerki size 18000 ve altina vermezse almaa kesinlikle alma arac zaten temz degol ve kesn hava yastigi acilmstr alma hocam git tuplu temzini al sana enaz 21 e patliyo alma..

hava yastığı açılmadı hocam ben kazadan sonra oradaydım.
  • 18 e verrse al vermrzse alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

18 e verrse al vermrzse alma
    2000 model primeram sehir içi+ sehir dışı karışık
    ortalama 9 lt lpg yakıyor.
    bu hiç te fazla bir değer değil.
    almeralar da ancak o kadar yakar.
    benzinde kullanmadığım için net bişey diyemicem. ama sağlamlık ve sorunsuzluk istiyorsan nissan güzel bir seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehsa

2000 model primeram sehir içi+ sehir dışı karışık
    ortalama 9 lt lpg yakıyor.
    bu hiç te fazla bir değer değil.
    almeralar da ancak o kadar yakar.
    benzinde kullanmadığım için net bişey diyemicem. ama sağlamlık ve sorunsuzluk istiyorsan nissan güzel bir seçenek.

Alıntıları Göster
    Mitsubishi colt AMT vitesli şiddetle tavsiye ediyorum, bulabilirsen 1,5 instyle donanım al bulamassan 1.3 de iş görür ama 1.5 i 1.3 ile neredeyse aynı yakıyor ve 17 HP daha güçlü.
    Araç hakkında daha detaylı bilgi istiyorsan sorabilirsin her türlü yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

Mitsubishi colt AMT vitesli şiddetle tavsiye ediyorum, bulabilirsen 1,5 instyle donanım al bulamassan 1.3 de iş görür ama 1.5 i 1.3 ile neredeyse aynı yakıyor ve 17 HP daha güçlü.
    Araç hakkında daha detaylı bilgi istiyorsan sorabilirsin her türlü yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    kazalı araç tavsiye etmem. bir daha düzelmiyor onlar. bırak araba çöplüğüne atsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

kazalı araç tavsiye etmem. bir daha düzelmiyor onlar. bırak araba çöplüğüne atsınlar.

Kazalı araç tavsiye etmem derken ne demek istediniz?

Ben şu an avensis kullanıyorum, sol arka çamurluk değişmiş, kapı işlem görmüş ama gelip kendiniz farkedin arabayı size bedava veririm.

Honda Civic kullanıyordum, yan taraftan tır çarptı ve sol taraf paramparça oldu. İki kapısı ve çamurluk değişti, ön kaporta işlem gördü. Bir Allah' ın kulu da bu araba kazalı diyemezdi köküne kadar incelemedikten sonra.

Pertten toplama, uçurumdan çıkarılmış paramparça kazalı araç tavsiye etmezseniz anlarım ama kazalı araç çöpe gitsin demek çok acımasız olmuş biraz.
  • quote:

uzunca süre colt baktım hocam, hatta bir kaçını ekspertize götürdüm. Ama kısmet olmadı. Sanırım bu aracı alıcam
  • quote:

quote:

uzunca süre colt baktım hocam, hatta bir kaçını ekspertize götürdüm. Ama kısmet olmadı. Sanırım bu aracı alıcam

Açıkcası almera dan hızlı bir piyasaya sahip ve bahsettiğiniz gibi önden kazalı bir aracı almak çok da mantıklı gelmedi.
    Siz gene de japondan şaşmayın.

• Oparaya ynectemz colt bulursun 2.eli daha iyi kardes onden kazali arac satarken hep problem olur ...
  • Almayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.