Şimdi Ara

otomobile hard dislle müzik çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otomobile hard dislle müzik çalar yapılabilirmi?
    bukonuda yardım bekliyorum

• Yaparsın da masraflı olur sadece harddisk ile yırtamazsın sen direk mp3 player hesabi bişilere giriş
  • harddisk sarsıntıdan etkilenmezmi.
    bence etkilernir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokum

harddisk sarsıntıdan etkilenmezmi.
    bence etkilernir...

+1
    hele bu yollarda..
  • maliyeti 150 dolar olan oto teyp uyumlu mp3 playerler üstelik 512 mb lık onlardan al hard disk falan yalan işler onlar
  • hard disk sarsintidan etkilenir bat sector olusur ve mp3 u tek calamazsin anakart islemci vs.. sistem kurmalisin cok mantiksiz bir teori bence mp3 player al daha basit ve kullanisli cd yi tak dinle
  • yok bea ne yaptınız sizde harddisk okadarda dandik birşey değil korkmayın etkilenmez
  • buyrun yapılmışı var kenwood KHD-C710
  • güzelmiş
  • yolda giderken hdd nin canı çıkar en iyisi mp3 player
  • cf kart ile yapabilirsin aslında hazır ide dönüştürücüleri de var al 2 tane 1 gb tak dönüştürücülerini bi tane celeron sistem bul bi tanede 15 lcd

1 gb'a xp kur diğerine ister mp3 ister klip, yada bi tane dvd rom al yaz 4 gb al arabanda 5 tane ayrı divx
  • @IMID düşünce güzel! benimde yapasım geldi fakat 1gb ye xp kendini kurdurmaz XP görünümlü 98 kullanırız
    kaç ytl dir bu cf kartlar pahalı diye biliyorum. cf nin alternatifi yok mu ide dönüştürücü için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carnage_cxe

hard disk sarsintidan etkilenir bat sector olusur ve mp3 u tek calamazsin anakart islemci vs.. sistem kurmalisin cok mantiksiz bir teori bence mp3 player al daha basit ve kullanisli cd yi tak dinle

en güzel cebı vermişsin arkadaşım

+100
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: salagil

quote:

Orjinalden alıntı: carnage_cxe

hard disk sarsintidan etkilenir bat sector olusur ve mp3 u tek calamazsin anakart islemci vs.. sistem kurmalisin cok mantiksiz bir teori bence mp3 player al daha basit ve kullanisli cd yi tak dinle

en güzel cebı vermişsin arkadaşım

+100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.