Şimdi Ara

Otomobile yüzde 30 zam beklentisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polo'yu 150 bin tl den satmazlarsa almam.
  • Euro 3.5 i aşarsa anca %30 zam gelir bu adam sallamış baya birde başkan olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpelk

Bir arabanin fabrika uretim maliyeti 5-6.000 € civaridir. Satis fiyati ise arz talep dengesi, piyasa kosullari ve rekabet ortami gibi parametrelere baglidir.

Saticilar talebin yuksek oldugu, kurun dusuk oldugu ortamda ciplak arac fiyatini yukseltmekte sakinca gormez.Boylece karini artirir.Eee? Kur artinca da bir zahmet dusursunler ciplak fiyati.

Bir arkadas Golf' un ciplak fiyati zaten 15.000 €, mevcut fiyatlar normal diye yazmis. Ayni Golf Amerika' da anahtar teslim 10.000 USD ye satiliyor, hem de 2500 cc motorlu

O kadar da değil dostum.

http://www.vw.com/en/models/golf/gallery.html

20.000 dolardan başlıyor.

• Ne uğraşıp duruyorlar ki,
    B segmenti 100.000
    C segmenti 150.000
    D segmenti 200.000
    Olsun düz hesap.
    Sonra benizn 15 TL, motorin 15 TL, LPG de 10 TL olsun onlar da rahatlasın biz de rahatlayalım. Kimse araba alamasın, alan kullanamasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Ne uğraşıp duruyorlar ki,
    B segmenti 100.000
    C segmenti 150.000
    D segmenti 200.000
    Olsun düz hesap.
    Sonra benizn 15 TL, motorin 15 TL, LPG de 10 TL olsun onlar da rahatlasın biz de rahatlayalım. Kimse araba alamasın, alan kullanamasın.

zaten yakında olucagı o suan 55 58bin arası b sınıfı var 100e ne kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

bayiileri suçluyoruz di mi hadi bakalım.

euro 3.1 olsun golfe bakıyorum.

15.000 euro aracın çıplak fiyatı, %45 ötv ne oldu 21750 kdv %18 hoop ne oldu 26000 taşıma masrafı ile birlikte.

26*3.1 80000 tl. eeee sorun nerede.

sorun euro kurunda, değersiz paramızda, üretmememizde, ekonomi dehası hükümetimizde. hiç bayiileri suçlamayın.

Hocam çok doğru söylemişsiniz euro kuru bu kadar yüksekken bu kadar vergi varken bayileri suçlamak anlamsız bir yaklaşım olur.Hatta fiyatlara bakıyorumda almanya ile euro olarak nerdeyse aynı fiyata alıyoruz yani sorun ne bayilerde ne de distiribitörlerde.

• eskiden otomobil almak ev almaktan daha zordu. broadway alacağım paraya bikaç bin eklesem kadıköyden ev alabiliyordum. yakında yine aynı durum olacak heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 9 Şubat 2014; 20:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

eskiden otomobil almak ev almaktan daha zordu. broadway alacağım paraya bikaç bin eklesem kadıköyden ev alabiliyordum. yakında yine aynı durum olacak heralde.

Ülke ekonomisi hep loop zaten

Kredi faizleri arttıkça ev alım sayısı düşücek ve fiyatlar inicek.

Arabalar da biraz daha zam yerse bir C sınıfı araç fiyatı 2+1 daire fiyatını yakalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

eskiden otomobil almak ev almaktan daha zordu. broadway alacağım paraya bikaç bin eklesem kadıköyden ev alabiliyordum. yakında yine aynı durum olacak heralde.

Arabalar da biraz daha zam yerse bir C sınıfı araç fiyatı 2+1 daire fiyatını yakalar

çok dogru

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

dünyanın en orantısız, en dalgalı ülkesinde yaşıyoruz. hiç birşeye şaşırmam harbi

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Beyler bu ülkede 99-2000 lerde her sene yüzde yüz fiyatlar artmadımı?
    Şimdinin 20 li yaşları o günleri bilmiyor. Dolayısıyla olamaz diyorlar. Keşke olmasa ama imkansız gibi görmemek ona göre hareket etmek lazım. İhtiyaç yoksa zaten almamak lazım. Bunu herkez biliyor, mevzu otomobil ihtiyacı olanlar için zor...

liseli tayfasi bilmez .

bir gecede %30 bile geldiğini gördük.

2008 deki krizden dolayi indirimler artan rekabetten dolayi doğru düzgün zam yoktu zaten.

• Yarın kendime reno 19 erupa 1.6 alize alacam misss
  • İnsanları yanıltıcı bilgiler vermeyin,

Eskiden tamam enflasyon yüksek olurdu, herşey zamlanırdı ama, gelirler de buna oranla artardı. Yani şimdiki gibi bisiklet zinciri esas alınarak enflasyon hesaplanmazdı. Reel enflasyon ne ise o bilinirdi. Çalışanları çok ciddi zam alırlardı. Gerek devlet, gerek özel sektör. Millet iyi zam yapmadı diye işi bırakırdı yani, o derece

Bu sahtekar HIRSIZLAR ne yaptı, insanlara nasılsa enflasyon oranında zam veriliyor diye, yalandan pinpon topu ile sahte ve düşük enflasyon gösterip, milleti fakirleştire fakirleştire bu hale getirdiler.

Çok değil, 2001 yılında benzin 60 kuruştu.

İnsanlar bu kadar fakir değildi, kredi kartı diye bir mefhum yoktu bundan 10-15 sene önce. Millet takır takır nakit harcıyordu.

Sen kredilerle, kredi kartları ile ekonomiyi borç üzerine şişir şişir, milleti tüketim toplumu yap, ondan sonra kendi şişirdiğin balon elinde patlayınca, eee? Yok biz bu kadar dememiştik, hadi bakalım yeter artık doğru eve...

Ama yok, daha çok vergi alalım devletlüüüüm, kutular boşaldı, doldurmak lazım

Türkiye bu ümmetçi, ben yaptım oldu zihniyeti kovmadan bu saatten sonra belini doğrultamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 9 Şubat 2014; 21:09:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

İnsanları yanıltıcı bilgiler vermeyin,

Eskiden tamam enflasyon yüksek olurdu, herşey zamlanırdı ama, gelirler de buna oranla artardı. Yani şimdiki gibi bisiklet zinciri esas alınarak enflasyon hesaplanmazdı. Reel enflasyon ne ise o bilinirdi. Çalışanları çok ciddi zam alırlardı. Gerek devlet, gerek özel sektör. Millet iyi zam yapmadı diye işi bırakırdı yani, o derece

Bu sahtekar HIRSIZLAR ne yaptı, insanlara nasılsa enflasyon oranında zam veriliyor diye, yalandan pinpon topu ile sahte ve düşük enflasyon gösterip, milleti fakirleştire fakirleştire bu hale getirdiler.

Çok değil, 2001 yılında benzin 60 kuruştu.

guzel açıklama herkes bu kadar bilinçli degil maalesef

• yetmez ama evet. ben yurtdışına gitmedem arabayı iyi paraya okuturum la o zaman

• mgmslck kullanıcısına yanıt
    mesajımı editledim arkadaşım, daha uzun yazdım yenisini
  • Satışları artırmak için güzel bir yöntem.
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    okudum dostum guzel yazmışsın yani insanları anlamak cidden zor guç belada olsa kredi borç harç o arabayı evi vs en ufak bi cep telefonunu bile zorla da olsa alıyorlar ya benim gelirim çok şukur iyi işimde iyi ama bi tarafım yemiyo bi araba almaya halbuki çok niyetim var ve alsam zorlanmadan öderim ama gözum korkuyo bilinçsiz insanlarda resmen alışveriş çılgınlıgı var anlayamıyorumm

not klavyem bozuk bazı harfleri yazamıyorum kusura bakmayın
  • Bence 2013 ten önce alınmış aynı model aynı donanım herşeyi aynı araç ile 2014 model araç arsında bariz kalite farkı var. Çünkü 2014 ler bariz pahalı. Basit türk mantığı pahalı=daha kaliteli. O yüzden %30 zam satışlarda patlama bile yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela Clio 100k olmayı hakediyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.