Şimdi Ara

Otomobile yüzde 30 zam beklentisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok isterim bu zammi yapmalarini. Kendi ayaklarina sikislarini gormek cok eglendirir beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 sonunda 100bine aldığımız 320d, şimdi 160-170 bandında.

1 seneden biraz fazla bir sürede 60% zam.

Neyse, memleket eyiye gidiy.
  • Bu fiyatlara araba satamayacaklarını anlamış olmalılar.fiyatlar daha artacak şeklinde insanları tekrar tesvik etmeye calısıyorlar.yani hepsi planlı tuzak.ben bunu anladım.Azcık vicdanları olsa veya vatandası düşünmüş olsalar model yılı farkına 5-7 bin tl fark koymazlar...
  • Tofaşlar bile 15.000 - 20.000 tl olmuş ... hayırlı işler ....

http://www.sahibinden.com/tofas?sorting=price_desc&pagingOffset=20

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Tofaşlar bile 15.000 - 20.000 tl olmuş ... hayırlı işler ....

vw fiyatına tofaş

• 853 binden 700 bin civarına inecek demiş.
    Bence iyimser bir tahmin yada adamın kafasında başka hesaplar var.

• 90 bin TL olmalı bence Golf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Tofaşlar bile 15.000 - 20.000 tl olmuş ... hayırlı işler ....

• ben zamlardan memnunum ne zaman arabayı mı değiştirsek desem ya yakıta ya ötv'ye ya da başka bişeye zam geliyor hemen vazgeçiyorum sağolsunlar hep bizi düşünüp ikilemde kalmaktan kurtarıyorlar.
  • Şubat ayı satış rakamları gelsinde göreyim bu özgüvenli açıklamaların devamını

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

İnsanları yanıltıcı bilgiler vermeyin,

Eskiden tamam enflasyon yüksek olurdu, herşey zamlanırdı ama, gelirler de buna oranla artardı. Yani şimdiki gibi bisiklet zinciri esas alınarak enflasyon hesaplanmazdı. Reel enflasyon ne ise o bilinirdi. Çalışanları çok ciddi zam alırlardı. Gerek devlet, gerek özel sektör. Millet iyi zam yapmadı diye işi bırakırdı yani, o derece

Bu sahtekar HIRSIZLAR ne yaptı, insanlara nasılsa enflasyon oranında zam veriliyor diye, yalandan pinpon topu ile sahte ve düşük enflasyon gösterip, milleti fakirleştire fakirleştire bu hale getirdiler.

Çok değil, 2001 yılında benzin 60 kuruştu.

İnsanlar bu kadar fakir değildi, kredi kartı diye bir mefhum yoktu bundan 10-15 sene önce. Millet takır takır nakit harcıyordu.

Sen kredilerle, kredi kartları ile ekonomiyi borç üzerine şişir şişir, milleti tüketim toplumu yap, ondan sonra kendi şişirdiğin balon elinde patlayınca, eee? Yok biz bu kadar dememiştik, hadi bakalım yeter artık doğru eve...

Ama yok, daha çok vergi alalım devletlüüüüm, kutular boşaldı, doldurmak lazım

Türkiye bu ümmetçi, ben yaptım oldu zihniyeti kovmadan bu saatten sonra belini doğrultamaz.

.

• Kesinlikle manipülasyon yapıyorlar. Boşuna uğraşıyorlar 2013 modeller bitsin o fiyatlarla 2014 modelleri satsınlar görelim bakalım. 2 ay sonra görürüz %30 zammı.

• Satışların düşme oranında zam yapılmasından bahsediliyor. Bunu yapmazsa çalışanları işten çıkaracak. Zaten fazla adam çalıştırmadıkları için iş de yapılamaz hale gelirler. Zaten vaziyet de o olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşşek alacam

• Yetmezzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

2012 aralık ayında astra h 32.500 den satıldı şimdi liste fiyatı 41.000

Dostum sen 2012 Aralık ayını vermişsin. 17 Haziran 2013' te Yani altı ay sonraki fiyatı 33.500 TL idi. Hatta ellerinde bir tane 2012 vardı ve istersen 33.000' e veririm demişlerdi. İlk altı ayda 1000 TL artan fiyat, ne oldu da ikinci altı ayda 41.000' e çıktı. Anlamak mümkün değil. Söylenecek çok şey var ama boş... Ekonomiyi bu kadar kötü yönetenlere bu halk ders vermediği sürece, değil 30 yüzde yüz bile artar.
  • %30 zam gelsede alacak olanlar vardır eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
    liseli tayfasi bilmez .

bir gecede %30 bile geldiğini gördük.

2008 deki krizden dolayi indirimler artan rekabetten dolayi doğru düzgün zam yoktu zaten.

Ama biz bilir ve hatırlarız. Örneğin bu hükümetin en büyük vaatlerinden biri de Benzini bir dolara sabitleyecekleri idi. Artı hükümet olduktan sonra yıllarca 'Kemal DERVİŞ' ekonomi programını aynen yürütmüşlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 10 Şubat 2014; 1:31:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.