Şimdi Ara

Otomobile yüzde 30 zam beklentisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir malın değeri alıcının cebindeki para kadardır. Kimse almazsa arabaların turşusunu kuramazlar. Zam yapana, halkın tepkisi almamak olursa sorun kendiliğinden çözülür.
  • Herkes forumdaki gibi bilinçli yada araba hastası değil. Araba alanların büyük çoğunluğunun bu zamlardan haberi bile yok, olsa da umurunda değil.

Herkes lüks yaşamak, zengin olmak istiyor ama bunu üreterek değil tüketerek gerçekleştiriyor. Kredi kartı yada kredi borcu olmayan insan görmedim. Olaylar, kişiler önemli değil genel anlamda bu kafa yapısıyla bu ülke eninde sonunda batacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Herkes forumdaki gibi bilinçli yada araba hastası değil. Araba alanların büyük çoğunluğunun bu zamlardan haberi bile yok, olsa da umurunda değil.

Herkes lüks yaşamak, zengin olmak istiyor ama bunu üreterek değil tüketerek gerçekleştiriyor. Kredi kartı yada kredi borcu olmayan insan görmedim. Olaylar, kişiler önemli değil genel anlamda bu kafa yapısıyla bu ülke eninde sonunda batacaktır.

aynen öyle yani hem parası olup hem bilinçli olan insan az ama hem parası olmayan hemde bilinçsiz olan insan çok borç borç borç nereye kadar bu borçlar acaba
  • deveye diken bizim millete .... ucuz mal yaramaz bizim millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Herkes forumdaki gibi bilinçli yada araba hastası değil. Araba alanların büyük çoğunluğunun bu zamlardan haberi bile yok, olsa da umurunda değil.

Ben varım. Kredi kartı borcum yok. Ha , 6 bin lira civarı bir taksidim var fakat onun finansmanı zaten hazır, parayı çevirdiğim için peşin ödemek işime gelmiyor.

Ama dediğiniz doğru, genel olarak ben de kredi veya kredi kartı borcu olmayan görmedim. Ben ayağımı yorganına göre uzatmayı seçtim.
  • Ekonomik gerçekler maalesef uzun bir süre daha vergi ve kur nedeniyle yüksek seyredecek fiyatları işaret ediyor.İthalata bağlı büyümeyi artık finanse edecek kaynağı bulmak zorlaştı.Bu sadece bizim ülkemiz has değil.Diğer yükselen pazarlarda da aynı durum yaşanıyor.Türkiye artık yüksek katma değerli ileri teknolojiyi daha fazla üreterek ihracata bağlı büyüme modelini bir an önce başarmalı.Bugün bir Apple ın ihracatı ülkemizin toplam ihracatına yakın.
  • Daha ne zammı gelecekmiş

kur farkı da ötv de fazlasıyla yansıtıldı zaten

burada maksat zam yapılacağı beklentisi oluşturup piyasayı takip etmeyen insanları bu yüksek fiyatlardan otomobil aldırmaya yönlendirmek
  • Bu fiyatlarla araç satılmayacağı ortada.Ocak ayındaki 32000 satışın en az 20000'i 2013 model araçlardı.Eldeki 2013 stokları eridikçe satışlar daha da düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

millet c sinifindan b sinifina dustu saten a sinifina kadar yolu var galiba

yakinda at arabadina dusucez, sahsa ozel plakasiz ve kasasi modifiyeli.

hadi vergiler ve doviz kuru tamam da, yeterli kar edemedik ne demek. chevy nin yaptigi indirim ortada ve diger sirketlerim de bir kampanya yaptigi zaman kac bin dustugu biliniyor. bu kadar da kotu yalanci olmayalim ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam her zaman anlatır, 90'ların başlarında her sene araba değiştirirmiş, her aldığı arabayı da ertesi sene üstüne daha yüksek fiyata satarmış. her sene ikiye katlanıyormuş fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

babam her zaman anlatır, 90'ların başlarında her sene araba değiştirirmiş, her aldığı arabayı da ertesi sene üstüne daha yüksek fiyata satarmış. her sene ikiye katlanıyormuş fiyatlar

aynısı mı olcak acaba
  • 1994 de 180.000liraya alınan aracı 2004 de 5.500.000 liraya satmıştım. Paranın 10 senedeki değer kaybını siz hesap edin artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan Bilgisayar gibi önce bindirip sonra kampanya çığırtkanlığı yapacaklar herhalde.
  • yakışır türk tuketıcıme nıye satılmasın kı %30 zamla her turlu alırız bız alışımız iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Tofaşlar bile 15.000 - 20.000 tl olmuş ... hayırlı işler ....

http://www.sahibinden.com/tofas?sorting=price_desc&pagingOffset=20

ee ne de olsa klasik tofaşk
  • Çok iyi olur bence

• Ben bu habere inanmiyorum. Sanirim dusmekte olan satislari canlandirmak icin balon bir taktik. Bu sayede mevcut zamlara razi getirtmek icin... Aksi halde -eger dogruysa haber- uzerinde cokta konusmaya gerek yok. Kimse almaz araba, alamaz. Sirketler ve filolar alir o kadar.

Dedigim gibi, balon bir haber oldugunu dusunuyorum. Zaten cok fazla zam yapildi.
  • Alan olmadıktan sonra ister %70 zam yap, ister %170
  • Arkadas maasa yuzde 5 zam aldim diye seviniyordu, bu krizde is sahibi olmak guzel de paranin hic kiymeti kalmadi yazik valla:/

• quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

her zam haberi gördüğümde aklıma gelir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.