Şimdi Ara

Otomobilinize zarar veren komşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Bu ülkenin çomarı eğitimsizi bitmez.Polisr gitseniz boşver bişey olmaz der gönderir belki de sizi
    Hulusi Kentmen yaklaşımı var bu ülkede. Lise döneminde okulda yaşadığım bir sıkıntı kaynaklı dilekçe ile idareye başvurdum. Okul müdürünün bana dediği şey "sidik yarıştırmayı bırakın derslerinize bakın" oldu. Sonra gel bu ülkede hakkını hukuki şekilde ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orman kanunları geçerlidir kimseden bişey beklemeyin

• Yani zor gibi ama eğer park ettiğiniz yeri gören mobese kamerası var ise internetten ulaşabilirsin veya arkadaşların dediği gibi suç duyurusunda bulunursun şüphelendiğini söyleyebilirsin
  • polıse sıkayet
  • Durduk yere cizmemistir belki adamin canina tak ettirecek bir park anlayisiniz vardi ? Ben bile bazen bazilarinin arabasini parcalamak istiyorum.

• Bu kez çizen ya da sütten artık ne derseniz ben olmuştum. Adam gelmiş binanın altındaki garaj kapısının önüne araba park ediyor(bende motosiklet vardı o zamanlar) motosiklet bile geçemiyor zorlayacaksın manevra falan yapacaksın bayağı en son baktım yine öyle koymuş sürte sürte geçtim haa bu onca kez motosiklet lazımken sürememe neden olmasını engelledi mi, zaman kaybını derine getirdi mi hayır.

Bir de bir tane davar vardı Beyaz 3-3.5 Focus o da çıkarmayacağım şekilde park ediyordu devamlı not yazdım bıraktım camına yok fayda etmedi davar olunca insan en son ne olduysa taşındı mı ne yaptı göremiyorum hiç.

• Yapacak bişey yok hocam. Benim başımdada o kafadan bi tip var ulan adamın beyni böyle şeylere ancak yetiyor galiba. Şimdi şöyle güzel bi hakkını verim diyorum ama bu mahluku adam sayarlar buseferde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_b

Bu mesaj silindi.
    E adam içeriden silah alıp gelse, vursa. yazık değil mi size? örneği çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orman kanunları geçerlidir.

• Yazılanları okudukça hayretler içinde kaldım.inanın arkadaşlar.biz ne ara bu kadar kötü olduk !

• Bu sığırlardan her yerde var. Kanıt olmadığı sürece yetkili makamlar takipsizlik veriyor diye öğrendim. Aynı problemi bende yaşıyorum. İnsan formunda yaşam süren sığırlar arabayı kevgire çevirdi.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Ne yaptılar araca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Geçmiş olsun. Ne yaptılar araca?
    Hocam sağolun. Bugün son damla taştı. Site dışına ama site girişine, sadece site komşularının ulaşım yolunun bitişiğine park ettim denemek için, çamurluk ve maşpiyel birleşiminde 2 adet yeni göçük + boya kalkması yapmışlar. Önceden hep site içine park ederdim ve aldığı hasarların tamamı site içinde komşu kılıklı sığırların eseri idi. Örnek, kapıyı sert açıp benim kapıyı göçertme, çamurluğu göçertme, tampona durup duruken sürtme, sağ arka stop lambasını çatlatma... En son bugün de aşağıdaki durum (altlı üstlü/dalgalı kısımlar, astar görünüyor göçen noktada tam):

Otomobilinize zarar veren komşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Mart 2021; 17:38:57 >

• Şu ülkede eşek kadar adamların yaptığı terbiyesizlikleri görünce memleket adına geleceğimiz adına endişelenmemek elde değil.Yani 5 yaşında bir çocuğun yaptığı şeyleri kıskançlıktan hasedden çekememezlikten ya da sırf bela olmak için başkasına yapıyorlar.Yahu kardeşim ille de birgün birisine cinnet geçirtip onun kurşunuyla gebermek için kaşınıyorsan niye başkasına bela oluyorsun anlamış değilim.At kendini bir yerden sen de kurtul biz de kurtulalım demek lazım bu insanlara.Yani bu memlekette o kadar karaktersiz haysiyetsiz baş belası insanlar var ki nereye gidelim bunların yüzünden İsveç’e mi Norveç’e mi ?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benim araçta da buna benzer bir sürü göçük, çizik mevcut. AVM otoparkında hayvan gibi kapı açıp göçertmesinler diye kuytu köşe arar park ederiz, ama site içinde ki hayvanları unuturuz.

• çizilecek diye bu kadar gerilmeyin arkadaşlar, araçlarınızın keyfini sürün.

• Ne olaylara bakmıyorlar artık. En mantıklısı sizde ona bir zarar verin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.