|
Bildirim
|
Çok önceden bizimde başımıza gelmişti. Sağ tarafı boydan boya çizmişti ama ince bir çizikti ve tek şeritti.
1 hafta balkondan gözlem yaptım. Yapan kişiyi bi şekilde tespit ettim. Adam karısıyla bir olmuş her akşam enteresan bir şekilde arabalarından iner inmez yanlarındaki arabaya çizik atıyorlar, silecek kırıyorlar. Muhtemelen kafalarında insanları bezdirip oraya parkettirmemek vardı. Bir Pazar sabahı sokağa inip onların binasına karşı ana avrat yaklaşık 10 dakika bağıra bağıra sövdüm. İnsin aşşağıya bunu yapan diye artık ağzıma ne gelirse. Baktım çıt yok. Karşıma çıkamadı. Aynı gece saat 3 civarı tornavidamı alıp ilgili şahsın aracını 4 taraf dahil olmak üzere pasta ile kapanmayacak hale getirdim. Birdaha yapamadı, zaten 1 hafta içinde de taşınıp gittiler. Çünkü mahalleliyi uyandırmıştım duruma. |
Yok mu mahallede tefeci falan takım elbiseli adamlar?
Yahu nereye gidicen polise gidicen tutanak tutturucan ifadeler alıncak işte. |
oturduğum sitede oldu. adam keyfi bir bayanın arabasını çizdi. önce inkar etti. kameralarda çıkınca tehdit etti. bayan karakola şikayet etti. mahkeme 2 seneden fazla sürdü. 200 tl ceza çıktı adama. bir de hakimden fırça yedi o kadar.
adam yaralamanın bile cezası yok neredeyse, arabaya kimse bakmaz. o yüzden sokak aralarında park ederken "gel abi gel, topla gel" yapanlara 5-10 lira atıyoruz, arabaya dokunmasın diye. biliyorum ki arabaya zarar verse yapacak hiçbir şeyim yok. ya sen de adamın arabasını çizeceksin, ya zararını alabilirsen alacaksın ya da beddua ile yetineceksin. |
Benim başıma biraz daha garibi geldi ama bu kez o meşhur araca zarar veren bendim
Önceki oturduğum yerde otopark rampasını da kullanıyoruz park olarak dolayısıyla bariyerin önü normal olarak boş kalacakki giriş çıkış olsun Yan binadan bir araç ki bu binanın açık ve kapalı olmak üzere 2 otoparkı var , adam kumanda alıp burayı kullanmıyor gidip sağa sola bizim otoparkın önüne araba bırakıyor , uyardık yazı yazıp camına koyduk yok , dana yine gelip oraya koyuyor bize mani oluyor En son bende danalık yapıp bunu in arka sileceğini kırdım sinirle Aradan 1-2 gün geçti mahallenin bakkalına şu adama numaramı ver arasın beni vereyim parsı neyse kırdık sileceğini dedim Ne arayan oldu ne de bir daha otoparkın önüne araba koyan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|