Şimdi Ara

Otomobillerde Cam Filmi Yasağı kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyosunuz bir süredir cam filmi yasağı vardı, geçen gün bir arkadaşımdan bu yasağın kalktığını öğrendim doğru mudur bu? Yaptırmayı düşünüyorum ama sonra patlamayalım?

• arkalara ve arka cama yaptırdım yasak mı değil mi bilmiyorum : )
    zaten bugüne kadar istanbul'da 2 kere çevirmeye denk geldim 2006'ten beni aktif araç kullanıyorum.
  • Adamına göre bir uygulama bu.

Özellikle son iki yıldır ön cam filmi çok görüyorum ve yanlış bilmiyorsam ağır kusur ama geziyor insanlar.

Ceza uygulaması aktif ve keyfi olarak devam ediyor bilgin olsun.

• İşin polis tarafını bilmiyorum ama muayeneden hafif kusur olarak geçti benim araba. Ön yan camlar ve en arka cam 1, arka yan camlar 2 numara filmli idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin aslını söyleyim,cam filmi yasak aslında.Sebebi de çoğunuzun bildiği gibi içerisinin gözükmesi değil,bunu çoğu polisde bilmiyor.emniyet amiri tanıdğıma sorduğumda bunun nededinin kaza esnasında camların bıçak gibi insanı kestiği.yani aslında sıkıntı bir durum.ama siyah renkli cam taktırırsanız kesinlikle ceza yemezsiniz...
  • Aslında merak ettiğim şu, %20likler muayeneye takılır mı, sanayide tanıdığım var, ona uygulatmayı düşünüyorum.http://kolayoto.com/aksesuarlar/cam-urunleri/cam-filmi-ve-ekipmanlar.html?p=2 Hangisini tavsiye edersiniz mesela?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.