Şimdi Ara

OTOMOTİV SEKTÖRÜNE BİR DARBE DAHA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Logolarına "yerli üretim" basan markalar, döviz yükselince herkesten evvel zam yapıyor..

Döviz yüzde 40 düşmesine rağmen 1 lira indirim yapmıyor..

Çok acımasız, çok vicdansızlar..

O yüzden..

Bu sistemden beslenip, tüketiciyi sonuna kadar sömüren, serviste yüzüne bakmayan firmaların tamamının çoook iyi bir ders almalarını bekliyorum..

Asla acımıyorum..
  • Verildi teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el biraz daha ucuzlar mı ki böylece acaba?
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    İllaki etkisi olurda Dozu ne olur bilinmez.

• Böyle böyle bitmelerini bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superegoid S kullanıcısına yanıt
    Ben kimsenin İflasına sevinmem ama burası acımasız insafsız Dünya hocam, Haliyle kendi Menfaat ve Çıkarlarımızı koruyup Kollamalıyız...BAKINIZ OTOMOBİL SATIŞLARI ESNASINDA KAPORA VERİP FİYATINI ANLAŞTIĞINIZ BİR ARAÇ 3 AY SONRA SİZE TESLİM EDİLDİĞİNDE ANLAŞTIĞINIZ FİYAT DEĞİLDE YENİ ZAMLI FİYATTAN SİZE POSTALIYORLAR...Bunu yapan hiçbir Zihniyete acımama imkan Yoktur...NİTEKİM BU BİR OTOMOBİL SATIŞ SÖZLEŞMESİ DEĞİLDE, ŞANSA BAHTA NE ÇIKARSA HESABI KUMAR OYNAMAKTAN FARKSIZDIR...Maç başladıktan sonra Kural değişmez, Ama burda tam Tersi bu Kurallar anlaşmadan sonra Değiştiriliyor, Hemde acımasız insafsızca Yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 7 Kasım 2018; 13:55:16 >
  • Logolarına "yerli üretim" basan markalar, döviz yükselince herkesten evvel zam yapıyor..

Döviz yüzde 40 düşmesine rağmen 1 lira indirim yapmıyor..

Çok acımasız, çok vicdansızlar..

O yüzden..

Bu sistemden beslenip, tüketiciyi sonuna kadar sömüren, serviste yüzüne bakmayan firmaların tamamının çoook iyi bir ders almalarını bekliyorum..

Asla acımıyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galeri 0 egeayı 50 bın tl ye bırakıyor.normal
  • iflasin etkis iolmaz ama otv indiriminin ikinci elde ufak bi etkisi olur. o da sadece 1-3 yas araclarin fiyatı sifir gibi satildigi icin onlarin fiyatları duser.
  • Bizim işyerinin araçları buradan kiralanmış. Olan bana oldu. İş için araba lazım oldu. İşyeri satın almıyor. Sen al ben kiralarım senden diyor. Kaç para lan bir sümbül kirası. Bitmiş oğlum ülke. Siz araba peşinde koşun.

2. Bir arabayı ne yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D7247931 -- 7 Kasım 2018; 17:18:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.