Vazelinleri hazirlayin diye bosuna demedik 177 bin tl fiyatli 0 duster icin sari sitede biriyle mesajlasmistim ilani kaldirmis aradimdedim hayirdir araci almayi dusunuyorum dedim Babam öldü fiyati guncelleyecegiz dedi ben anlamadim ölüyle zammin iliskisini cenaze masraflarini bindirecekler sanirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Otomotive ÖTV zammı geldi (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maaşlara da %80 zam istiyoruz.Paso zam zam zam çalişana gelince %5 10
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç arabası olmayan vatandaşa ÖTV'yi kaldırsınlar. Sonra katlanarak devam etsin. adam 30 yaşında 8. arabasını almış. Alma.
-
pandemi döneminde memurların giderleri nasıl azaldı anlayamadım? bu adamların ev kiralarına zam gelmedi mi? araba almaya kalkan memurlar eskiye göre daha pahalı araba almak zorunda kalmadı mı?
bu adamlar marketten alışveriş yapmıyor mu? tüm tüketim ürünleri almış başını giderken, memurların gideri nasıl azaldı? hayat pahalılığı memuru vurmuyor mu?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
Ben size hükümet yanlısı olduğunuzu söylemedim ki. Sadece durum tespiti yaptım. Öfkeli de değilim. Yazdığımın neredesinden çıkardınız bunları?Ben sadece yorum yapanları ekledim içerik size karşı değil mesajımı yanlış anlayanlar olduğu için dahil ettim.
-
Eskiden kayganlaştırıcı kullanıyorlardı şimdi ise pudralayıp yapıyorlar. Zevk almaya bak türkiyem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuc71Vazelinleri hazirlayin diye bosuna demedik
177 bin tl fiyatli 0 duster icin sari sitede biriyle mesajlasmistim ilani kaldirmis aradimdedim hayirdir araci almayi dusunuyorum dedim
Babam öldü fiyati guncelleyecegiz dedi ben anlamadim ölüyle zammin iliskisini cenaze masraflarini bindirecekler sanirim
Bu kadar saçma bi bahane duymamıştım
1.0 Leon alacaktım. yalan oldu
-
Bu zam ikinci eli patlatir. İkinci eller de çok zamlanacak.
-
Artık belli yani mevzu sıfır araç almayı engellemek. Sonra otomativ piyasası daralır, faizler düşer millet abanır bayilere kuyruk olur almak için. Bu şekilde bir döngüye girdik. Yani özetle; bu döngü içerisinde döngüye girmeyen tek şey fiyatlar. İkinci el ve sıfır fiyatları daha çok artacak belli ki. Yeni araba alanlar da çok sevinmesin, 3-5 sene sonra onlar da ellerindeki arabayı çıkarıp yeni araba almak isteyecekler eninde sonunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 30 Ağustos 2020; 17:9:33 > -
Araba zam gelir "alma"
içki sigara zam gelir "içme"
Gıda zam gelir "yeme"
Elektronik ürün zam gelir "alma"..
Evet bu kafalar oldukça daha çok başımıza gelir bunlar ? Öyle bir tartışılmış ki sadece bu zam ile sınırlı kalacaklar.Yarın tüm ürünlere bir zam daha gelmeyeceği ne malum ? Gece yattık sabah kalktık elektronik ürünlere 6 ayda 3.zam haberi gelmeyeceğini kim söylüyor ? Zaten önümüz zam ayı.Eylül-Ocak dönemlerinde hep zamlar olmuştur.
Sadece "araç" olarak bakmayın bu zamlara.Bu ÖTV zamlarının gerisi gelcek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 30 Ağustos 2020; 17:16:51 > -
İzmir iktisat kongresinde Atatürkün yaptığı açılış konuşmasını okumayan GENÇ kalmasın. Konu ile ilgili ve alakalıdır. www.atam.gov.tr
Türkiye İktisat Kongresi’ni Açış Söylevi İzmir | Atatürk Araştırma Merkezihttps://www.atam.gov.tr/ataturkun-soylev-ve-demecleri/turkiye-iktisat-kongresini-acis-soylevi-izmir
-
Ne zamandan itibaren fiyat listelerine yansır?
Atatürk ne diyor? Dış ülkelerin jandarmalığını yapan osmanlı.
Araba dışarının arabası, kredi çekilen banka dışarının bankası, verilen borç dışarının verdiği döviz, yapılan yol dışarıdan alınan borç ile yapılan yol. Benzin dolara göre.... Uyanalım uyandıralım.www.atam.gov.tr
Türkiye İktisat Kongresi’ni Açış Söylevi İzmir | Atatürk Araştırma Merkezihttps://www.atam.gov.tr/ataturkun-soylev-ve-demecleri/turkiye-iktisat-kongresini-acis-soylevi-izmir
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuc71Vazelinleri hazirlayin diye bosuna demedik
177 bin tl fiyatli 0 duster icin sari sitede biriyle mesajlasmistim ilani kaldirmis aradimdedim hayirdir araci almayi dusunuyorum dedim
Babam öldü fiyati guncelleyecegiz dedi ben anlamadim ölüyle zammin iliskisini cenaze masraflarini bindirecekler sanirim
Araba piyasasinda tek ogrendigim buldugun arabaya direk yapis allayip budaklandirinca mutlaka bse cikiyor
Bundan 3 yıl önce B segmenti 100 bin olur mu diye Otomobil Genel bölümünde sohbet dönüyordu. Herkes yooh artık daha neler (Kolpaçino polis çevirme repliğini hatırlayın) minvalinde konuşuyordu. Şimdi millet bomboş çöp B segmente 200 bin vermeye hazırlanıyor. Ne garip ülke, ne rezalet bir ekonomi. Pardon bunun bir adı var: Şahlanış (!).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahlanma eskidi.
Türkiye bir uçuşun içinde (bir büyüğümüz dedi)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X