Şimdi Ara

Otomotive ÖTV zammı geldi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
623
Cevap
5
Favori
51.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başganlık sistemine geçtik şahlandık elhamdulillah!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

96 model şahinimi satıyım mı ? 5 vites 90 hp 500 w ses sistemi var ön 2 cam otomatik direksiyon hidrolik değil ama belirteyim.
    Lpg ruhsata işli. İsteyen benzinde de kullanabilir.
    40.000 falan eder diye düşünüyorum malum 0 araç fiyatları ortada.
    Otomotive ÖTV zammı geldi
    Satma araban çok güzel

• Eğleniyor muyuz gençler?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Düşünsene talep ediyor babacığım s600 lazım bana s300 olmaz mı oğlum hayır babacığım en lüküsü olmalı. Alalım evladın şuradan 2 kuruş vergi artır düzenleme deriz yutarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgfb

Satış rekorları kırılırsa. Şirketlerde araç bittiyse ve hala millet Kasım Aralık teslim için sıraya giriyorsa demek ki millette para var. Paranın olduğu yerde vergide olur. 18 TL lik bir sigaranın vergisiz fiyatı şirket ve bayi karı dahil 3TL 15TL vergi var bu kadar tartışma olmuyor.

Sigara ile arabayı kıyaslamak mı harika djdkd

• Neden bu ötv zammını bu pazar günü böyle bir günde açıkladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

Neden bu ötv zammını bu pazar günü böyle bir günde açıkladılar
    "Bizim mesaimiz haftasonu dinlemez, her zaman her daim ensenizdeyiz ey gariban Türk halkı"... mesajını vermek için. Bir de 30 Ağustos coşkusunu törpülemek için olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutenali

Kardeş %60 olan %80 olmuş. Matrah 120 binden 130 a çıkmış. Analizlik birşey yok ki apaçık sokmuşlar.

“Base fiyat” ne olaki?

• Bize bu sene şirketimiz Koronayı bahane ederek zam yapmadı bile. Sektörünün en büyüklerinden oysa ki. Benim maaşım sürekli erirken, her şeye zam gelirken, nasıl olacak bu işler? Her hafta en az 150 lira markete gidiyor. O da 3-5 parça bir şey alınca. Araba almak hayalin de ötesinde artık. Yazıl bize, gerçekten.

• Markalar Turkiye deki ötv yi asmak icin harika cozumler bulabilir

Dunyanin ilk Motorsuz araba modelleri Turkiye de satisa cikmasi gibi

Volkswagen passat 0.01 motor 5 beygir 2 tork vitessiz

Nissan qashqai 0 motor 0 beygir

0 motor Mercedes ve bmw ler yine iyiyiz herkes kiskanacak bizi yine

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Mevzuyu, 50 TL lik yakıt almak için istasyona gittiklerinde, pompaci "abi min 1lt verebiliyoruz, 50 TL ile 1 litre bile alamazsınız" deyince anlayacaklar diye düşünüyorum

• Bu albümü 3'te 2'sini bana ver olarak güncelleyin üst modeller için.

• Devlet, vatandaşının güzel araçlara binmesini vatandaşına layık görmüyor, nasıl ki 90 lı yıllarda sağ kapı aynası bile olmayan sadece ön camlardaki otomatik cam sistemini lüks olarak gördüğümüz tofaş ve toroslara bizi mahkum ettiler ise şu an da da uygulanan politika aynı, ne diyelim ki , toplum olarak bu tarz fahiş vergilendirmelere bir yanıt vermek lazım aslında ama herkes hayatından bezmiş durumda, yaşadığı güne şükreder olmuş insanlar...Allah sonumuzu Hayır eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaş72

Devlet, vatandaşının güzel araçlara binmesini vatandaşına layık görmüyor, nasıl ki 90 lı yıllarda sağ kapı aynası bile olmayan sadece ön camlardaki otomatik cam sistemini lüks olarak gördüğümüz tofaş ve toroslara bizi mahkum ettiler ise şu an da da uygulanan politika aynı, ne diyelim ki , toplum olarak bu tarz fahiş vergilendirmelere bir yanıt vermek lazım aslında ama herkes hayatından bezmiş durumda, yaşadığı güne şükreder olmuş insanlar...Allah sonumuzu Hayır eylesin

Dediğiniz ve tespitiniz çok doğru. İnsanların büyük çoğunluğu kıt kanaat şekilde günü kurtarmak ve geçinmek için didinmekten o denli motive olmuş ki araba konusunu düşünmüyor veya tepki vermeye taakati kalmaz hale geldi bile.

• ulaş72 U kullanıcısına yanıt

Bu millet, daha doğrusu ortadoğu insanı mezhepler ile islamın yolundan çıkarılıp herbiri bir köşeye kültürel ve ahlaksal olarak savrulmuşken iyi günleri hayal etmesi imkansız. Tek ortak noktamız bizi yönetenleri Allah a ortak koşup isyan etmemizin önüne geçmeleri. Devleti, bizi idare edenleri ilahlaştırıp sorgulamamızın engellenmesi sprunun esas kaynağı. Avrupa ortaçağda kilise nin zülmünden neler çekti. Halk devrimini yaptı ve bilime kucak açtı. Bugünlere geldiler. Bizden en az 200 sene ilerdeler.

• neyse sorun yok ben hep 50 bin TL'lik araba alıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jesipikmin

Ben almanyada yaşıyorum valahi burda gormedim araclar turkiyede gortdum devlet vergi koyor hala yok satiyor o zaman aglamayavksiniz hayla ayni seyler yaziyor lar alaln alıyor demekki sozde fakir ulkeymis hadi ordan görende aksam yemeği kuru ekmek yiyor sanacak..
    52.000 TL param var. 200.000 km altında 15 yaşında düzgün bir tüplü megane alamıyorum. 5950 EURO. 2005 model 190.000 km deki megane a yetmiyor.

Ha sen o paraya 2005-2010 arası bmw denk getirebilirmiyim diye duşunuyorsundur dertlerimiz farklı. Bir kere benim maaşım 500 euro bile değil.

Boş yani. Bomboş hem de.

• Bir tarafta dur durak bilmeyen zamlar, bir tarafta savaş naraları.

Sonumuz hayrolsun. Gelecek günler hiç de umut vaadi vermiyor...

• İşçisi, öğrencisi , boş gezeni Patronlar , müteahhitler ve sanayiciler Passat'a biraz daha çok para vermek zorunda oldukları için üzülüyor, ağa sanane, seni ne ilgilendiriyor.

• Müstahak bu millete. Yakında at arabası bile alamayacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.