|
Otomotive ÖTV zammı geldi
-
-
Doğalgaz müjdesinin ardından bir büyük müjde de ötv tarafından geldi. Hükümetimizin bulduğu bu yeni ve en son model vergiyle beraber 0 ve 2. el araba fiyatları şahlanacak.Eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanlar avucunuzu yalarsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
insanların 30 Ağustos zafer bayramını burnundan getirip kutlanmasın diye yapılmış olabilir
Neyseki ucuz 1.6 altına dokunmamışlar birazda indirim gelmiş ona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istiyorlar ki kimse çalışıp para kazanıp ülkeye katkısı olmasın. herkes hükümetin beslediği insanlardan olsun.
açıkcası insanlar bir araba almak için 3 arabalık çalışacaksa eğer sanıyorum ki çalışmamayı seçecek.
sonra neden durgunluk var diye düşünüp dururlar.
-
Ötv indirimcilerinin gözleri yaşlı.
Artık haftada bir konu açmazsınız. Yapılan zammı az buldum. Bize daha beteri müstehak.
Haberin içeriğini falan okumadımda.okumakta istemiyorum
Ete süte şekere peynire zam gelsin.
Ama makarnaya gelmesin.
Diyelim ki.
En azından makarnaya zam gelmemiş.
Böyle mi avutacağız kendimizi.
He unutmadan söyleyeyim. Şu gazı çıkaralaım
Siz o zaman görün bizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 30 Ağustos 2020; 5:35:12 >
sahibindende millet deli gibi fiyat arttırıyor şuan klavye mouse seslerini duyabiliyorum
-
Çiftlikte sıradan bir gün.
İnsan düşünülmez.
Faturası kesilmiş ama tescil işlemleri bitmemiş araçlara ne olacak? Bu ÖTV yansıyacak mı?
Hiç üretim yapmadan, üretenlerden daha fazla kazanmak...
İşte bu yüzden ülkede kimse üretim yapmak istemiyor.
İşte bu yüzden ülkede sürekli vergiler artıyor.
Vergilerde de adalet sağlanmıyor. Çoğu büyük kurumların milyon liralık vergileri tek kalemde silinirken, oluşan açıklar vatandaşların sırtına yükleniyor. Ve işin en kötüsü kimse sesini yükseltemiyor. ''Adaletin en büyük düşmanı, hallerinden memnun kölelerdir'' demiş Che Guevara.
-
Aahah iyi ki gitmişim anavatandan. Kalanlara bol şanslar diliyorum, dövizle araba alıp ÖTV tutturmanız rulet oynamak gibi.
Arabayı sipariş veriyorsunuz yolda araba her türlü ÖTV matrahından girebilir ülkeye... Denizde dalga OTV'de matrah
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 30 Ağustos 2020; 6:29:34 >
Kurbağa deneyindeki kurbağalar gibi kaynaya kaynaya bir hal olduk.
-
Ötv indirimi beklerken ötv zammı gelmesi.
Gaz çıkacak, para lazım
Puahahahahahahhaha otv indirimi bekleyenlere akp hokumeti soku. O degilde altimdaki araba yattim kalktim yuzde 15 kar getirdi 😂
Ben bu listeden bir bok anlamadım. 2.0 motor araçlarda %110 olan ÖTV kaç oldu şimdi ? Biri anlatsın
Hükümet seviciler hani ÖTV indirimi geliyordu
Gördünüz mü ÖTV'yi. Oh olsun. Binmeyin pis fakirler. Bunu ben size demiyorum hükümet diyor. Fakirsen otobüse bin hasta ol eziyetini çek.
quote:
Orijinalden alıntı: Naili
Faturası kesilmiş ama tescil işlemleri bitmemiş araçlara ne olacak? Bu ÖTV yansıyacak mı?Fatura kesilmiş ise problem yok , daha önce benzer bir olay başıma geldi. Fatura kesilmediği için zam yemiştim.
ÖTV indirimi bekleyenler nerede :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Hükümet seviciler hani ÖTV indirimi geliyordu
Gördünüz mü ÖTV'yi. Oh olsun. Binmeyin pis fakirler. Bunu ben size demiyorum hükümet diyor. Fakirsen otobüse bin hasta ol eziyetini çek. |
istiyorlar ki kimse çalışıp para kazanıp ülkeye katkısı olmasın. herkes hükümetin beslediği insanlardan olsun.
açıkcası insanlar bir araba almak için 3 arabalık çalışacaksa eğer sanıyorum ki çalışmamayı seçecek. sonra neden durgunluk var diye düşünüp dururlar. |
Doğalgaz müjdesinin ardından bir büyük müjde de ötv tarafından geldi. Hükümetimizin bulduğu bu yeni ve en son model vergiyle beraber 0 ve 2. el araba fiyatları şahlanacak.Eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanlar avucunuzu yalarsınız.
|
Hiç üretim yapmadan, üretenlerden daha fazla kazanmak...
İşte bu yüzden ülkede kimse üretim yapmak istemiyor. İşte bu yüzden ülkede sürekli vergiler artıyor. Vergilerde de adalet sağlanmıyor. Çoğu büyük kurumların milyon liralık vergileri tek kalemde silinirken, oluşan açıklar vatandaşların sırtına yükleniyor. Ve işin en kötüsü kimse sesini yükseltemiyor. ''Adaletin en büyük düşmanı, hallerinden memnun kölelerdir'' demiş Che Guevara. |
Bakan bey çıkar, ultra cahil seçmenine hitaben "hayırdır ötv ile işiniz mi var" der. Onlarda "hee höö yok galiba, demek ki yok, ne diyorlarsa doğrudur der" kafalarını önlerine eğer giderler :D Sonra "ötv yi aslında muhalefet yükseltiyor" derler. Mesela bugünkü zafer bayramımızı içişleri bakanlığının yayınladığı bildiriye rağmen "yok yok, muhalefet yapmıştır" diyen bile oldu. Bunların çocukken kafalarına mı vurulmuş, oksijensiz mi kalmışlar anlamıyorum vallahi.
|
Bu ülkedeki insanların çoğu yaşamayı karın doyurmak olarak görüyor. Hayatta tek bir hobileri bile yok ve olmayacak da zaten artık isteseler de olamaz. Ne 1 ülke gezmişlerdir, ne 1 kere tiyatro ne 1 kere bir şey koleksiyonu ne 1 kere yarını düşünmeden dışarıda yemek yemek. Bu şükredelimci tayfa yitip gitmediği sürece bu ülke değişmez. Herkes bu yüzden bu kadar sinirli bu yüzden gergin. Artık maçlara bile gidemiyor insanlar. Model araba koleksiyonum vardı uzun yıllardır 1 tane almadım param mı yok? Var ama 350-400 TL vermem. PS5 çıkacak elin Avrupalısı hatta Avrupa'yı geçin çoğu ülke asgari ücret maaşıyla alırken ben belki 1 maaşımdan fazlasını vereceğim. Sıfır otomobil veya iyi yerde bir daire benim için artık imkansız. Aileden yardım olmasa ne evim ne arabam olurdu. |
Puahahahahahahhaha otv indirimi bekleyenlere akp hokumeti soku. O degilde altimdaki araba yattim kalktim yuzde 15 kar getirdi 😂
|
sahibindende millet deli gibi fiyat arttırıyor şuan klavye mouse seslerini duyabiliyorum
|
Aahah iyi ki gitmişim anavatandan. Kalanlara bol şanslar diliyorum, dövizle araba alıp ÖTV tutturmanız rulet oynamak gibi.
Arabayı sipariş veriyorsunuz yolda araba her türlü ÖTV matrahından girebilir ülkeye... Denizde dalga OTV'de matrah . |
Benzer içerikler
- office 2024
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- 1 telefonda 2 whatsapp
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- instagram aç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X