Şimdi Ara

Otomotive ÖTV zammı geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
623
Cevap
5
Favori
51.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciddi ciddi bu ülke den acilen gitmeye bakıcam yakın da donumuzu çekip alıcak kıvama getiricekler anlaşıldı boşa çalışıyoruz bu ülke de aklı olan durmaz buralar da kendini kurtarır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 30 Ağustos 2020; 9:55:55 >
  • Tofaş yeni fiyat belirlendi bu durum da 50 bin kâfi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bazı karaktersizler var milleti gazlayıp ÖTV indirimi gelecek araç almayın diye diye insanlara araç aldırmadılar. Benim gözümde bunun tck'da suç olması lazım manipülasyondan borsadaki gibi. 20 bin lira zarara uğrattılar insanları. Üstelik o zamanlarda araçlarda hurda indirimi de vardı. 162 bin liraya Kasımda aldığım araç büyük ihtimalle bir ay sonra 250 bin lira olacak. Hangi yatırım aracı bu kadar kısa sürede üstelik amortisman bedeli olmadan kendini neredeyse ikiye katlar?

• Bu ülkedeki insanların çoğu yaşamayı karın doyurmak olarak görüyor. Hayatta tek bir hobileri bile yok ve olmayacak da zaten artık isteseler de olamaz.

Ne 1 ülke gezmişlerdir, ne 1 kere tiyatro ne 1 kere bir şey koleksiyonu ne 1 kere yarını düşünmeden dışarıda yemek yemek. Bu şükredelimci tayfa yitip gitmediği sürece bu ülke değişmez. Herkes bu yüzden bu kadar sinirli bu yüzden gergin. Artık maçlara bile gidemiyor insanlar.

Model araba koleksiyonum vardı uzun yıllardır 1 tane almadım param mı yok? Var ama 350-400 TL vermem.

PS5 çıkacak elin Avrupalısı hatta Avrupa'yı geçin çoğu ülke asgari ücret maaşıyla alırken ben belki 1 maaşımdan fazlasını vereceğim.

Sıfır otomobil veya iyi yerde bir daire benim için artık imkansız. Aileden yardım olmasa ne evim ne arabam olurdu.

• "Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada otomotiv satışları düşerken Türkiye'de satışlar ciddi oranda arttı."

Benim aklım bunu almıyor.

Vatandaşın makatına copu soktukca, vatandaş gaza gelip daha çok sok diyor.

Son 6 ayda arabalar %50 zamlandı, halen 3 ay sıra var.

• Bulunan gazın etkisi yurdun dört bir yanını sarmaya başladı. Uçuyoz uçuyoz bekleyin siz şu hale bak her sabah zam.

Ülke freni patlak kamyon gibi yakında şarampolden uçacak.

• fth F kullanıcısına yanıt

Alımların yarısı şirket aracı. Adamlar düşük faizi bir daha bulamayız diyerek abanıyorlar. Normal vatandaşda kur yükselecek ve faizler artacak endişesi ile alım yapıyor

• Almanya'daki arabayı üreten fabrika bunlar kadar kazanmıyordur. 2000 model araba 30 bin tl. Yurt dışına gidilse bakılmayacak çöp araçlar 100 binden fazla. İnsanları artık sadece ev araba almak için yaşayabileceği ülke haline geldi ömrünün 15 yılını ev ve araba almak için çalıştırırlar artık.

• by__metallica B kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl oldu o olay? Ödemede sıkıntı mı çıktı, yoksa bayinin ihmali mi oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

Haberin içeriğini falan okumadımda.okumakta istemiyorum

Ete süte şekere peynire zam gelsin.
    Ama makarnaya gelmesin.

Diyelim ki.
    En azından makarnaya zam gelmemiş.

Böyle mi avutacağız kendimizi.

He unutmadan söyleyeyim. Şu gazı çıkaralaım
    Siz o zaman görün bizi.

+Omo bomdon oloşvoroş yopson doho ocozo olordon

-E ama bunun markasını daha önce duymadım

+Yoooo sonondo ommo totlo conon vormoş yooo

-Ne alaka olm

+Yooo bo morko tokontosono borokon yooo

Otomotive ÖTV zammı geldi

• Hayırlı işler 😊 ötv indirimi beklerken bindirim oldu 😂 2. Elde her ilana gülücük atıp, zor satarsınız bu araçları ötv indirimi gelicek tayfasını piste bekliyoruz....

• ohh bir gaz çıkardım bu haberin üzerine bayadır tutuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: fth

"Koronavirüs nedeniyle tüm dünyada otomotiv satışları düşerken Türkiye'de satışlar ciddi oranda arttı."

Benim aklım bunu almıyor.

Vatandaşın makatına copu soktukca, vatandaş gaza gelip daha çok sok diyor.

Son 6 ayda arabalar %50 zamlandı, halen 3 ay sıra var.

Turkiye gibi ülkelerde ucuz krediyi gordunmu mal mülk alacaksın.2+2:4.

3_4 sene sonra odedigin para pul oluyor.yaşlanan malın değer kazaniyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 30 Ağustos 2020; 9:56:25 >

• akp sonunda gözüme girdin artık seni seviyorum.Dün öğlen ötv geliceğinı söylemıştim yine beni yanıltmadın.

Birde şu kamu maaşlarını yeniden düzenlersen bizim evden ilk defa sana 5 oy çıkacak.

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var. Vergisiz fiyatı o değil. Avrupa'daki perakende satış fiyatı. O aracın fabrikadan çıkış fiyatı 10 12 bin eurodan fazla değildir.

• Kendi vatandaşına haydutluk yapan bir iktidar haline geldiler.

• İyi olmuş keşke daha çok zam olsa para yok diyorsunuz kapış kapış alıyorsunuz almayın. Yeni Pejo 2008 fiyat aldım 1 ayda 3 kere fiyat değiştirdiler bu ne dedim siz bize binmeyeceksiniz biz arabaya bineceğiz dedim almıyorum dedim kapattım. Yeni 2020 model pejo 2008 145 bin le başladı bugun 247 bin tl almiyorum. Almayın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.