Şimdi Ara

OTOPARK.Com Kitlesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Olay ne kavrayamadım?
  • Şimdi sırf şu resmi koydunuz diye şu yaşımda bende mi -8 oluyorum ?
  • Eren Tekin'i tanıyan yok mu ? Konu sahibiyle tanıştırsın adam başka otomobil inceleyenlere laf atmaktan 2-3 ciğer eskitti damarları tıkandı .
  • Adam çocuğunun fotoğrafını koymuş profil resmi olarak. Bunda ne gariplik var anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Adam çocuğunun fotoğrafını koymuş profil resmi olarak. Bunda ne gariplik var anlamadım ?

Çocuğun kendi hesabı o Baktım
  • Bravo otopark.com'a.

Şu yaştaki çocuklar dahi izleyip arabalar hakkında bilgi sahibi oluyorsa bu güzel bir şeydir.

En azından gelecek nesil araç alırken fanatiklikle değil, mantıkla alacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Bravo otopark.com'a.

Şu yaştaki çocuklar dahi izleyip arabalar hakkında bilgi sahibi oluyorsa bu güzel bir şeydir.

En azından gelecek nesil araç alırken fanatiklikle değil, mantıkla alacak.

Ooo Sinan ağbi babama Honda aldırdım çok gzl yan veriyo ilerde de ben alıca vutututut civic alıcam 18 olunca
  • Konu sahibine katılıyorum çok değişik, tuhaf bir kitlesi var.

Neymiş yok And'ın kıyafeti şöyleymiş,
    Sinan'ın suratı bugün asıkmış,
    And Sinan'ın sözünü kesmiş bu videoda,
    yok efendim testlerde Muhip niye arkada oturuyormuş,
    videoda logonun şu köşede durması kötü olmuş,
    renk seçimi kötüymüş,
    site tasarımı hiç iyi olmamış keşke şu buton şurada olsaymış,
    yeni formatı hiç güzel olmamış,
    niye bu kadar geç video geliyormuş,
    yaa off bu video 10 dk olmuş niye 30 dk değilmiş...

bu böyle gider.

And bunlara nasıl dayanıyor bilmiyorum. Umarım burayı okuyordur. Çektiğin sıkıntının farkındayız And, adet günündeki kız arkadaşı aratmayan takipçilerin var maalesef.
  • valla o kıyafet konusuna bende takıldım,

o zaman and bizi hiçbir firma sallamıyor kimse araba vermiyor derken kısıtlı da olsa sesini duyurabileceği kendini gösterebileceği bir ortamda bildiğin denizden çıktım geldim şortuyla(ki o da muhtemelen trt haberden ne olur ki diye sallamadığından) geldi. tabii ki smokin takım elbise beklemiyoruz ama bu halde hangi firma karşısına alsın da ciddi bir iş yapsın ya da adam yerine koysun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 20 Haziran 2016; 17:53:38 >
  • aslı şehirli
  •  OTOPARK.Com Kitlesi
  •  OTOPARK.Com Kitlesi
  • Inferno I kullanıcısına yanıt
    Vurdu gol olduuu

ayrıca farzedelim ki yaş ortalaması ilk okul seviyesinde adamların yaptığı işin kalitesini değiştirmez bu konu tamamen saçmalık konu sahibinin neyi amaçladığını anlamadım
  • Otopark'a kitlesi yüzünden yapılan linç Vw'e kullanıcıları yüzünden yapılan linç ile örtüşüyor forumda. And Sinan ve Muhip bu işe otomobil tutkuları olduğu için başladı ve izleyenler kurumsallaşmalarından önce yaşadıkları araç kıtlığını bilir. Vermiyordu firmalar çünkü. And incelemek için araç kiralardı o günlerde.. Ama şimdi baktığımızda Top Gear Türkiye dergisinde sayfa sahibi oldu her biri. -Muhip ile yolları neden ayrıldı haberim yok- And ve Sinan mühendislik mesleklerini bıraktı ardından Ekibe Doğan Kabak'ın katılmasıyla gayet güzel bir üçlü ekran yüzü oluşturdular.

Bu yazımla fanboy yaftası yiyeceğimin farkındayım ancak bu insanlar işlerini kötü yapsalar kısa sürede bu derece iyi yerlere gelemezlerdi. Oturduğumuz yerden elalemin kitlesine laf atacağımıza çıkarılan işlere baksak belki de ülkemizden çok daha faydalı incelemeciler çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inferno

OTOPARK.Com Kitlesi

Siteye her girene cinsiyet ve yaş soruluyor mu ben hiç karşılaşmadım.
  • Adamlara destek olmak için üye olmaya girdim meğer üyeliğim varmış
  • Demek ki her kesime hitap ediyor.
  • Herkesin şunu kabul etmesi gerekiyor bence otopark gerçekten çok gelişme kaydetti. Her ne kadar bu gelişme sürecinde bazı kötü olaylar yaşanmış olsa da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.