Şimdi Ara

Otopark Magandaları ( Bir İnsanlık Hareketi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aha bunlarda bizim otoparkın salakları fotograflar taze

Otopark Magandaları ( Bir İnsanlık Hareketi )

• azhauhzuhua one ya öyle Karar verememiş paralel mi giresem düz mü çapraz mı amann koy gitsin şöyle demiş hrhalde
  • yaa öp başına koy senin problemi biz ne yapalım sende bir araba bizde ise bütün daire sahipleri öle işte

bizim araba bunlardan kısa oldugu için park konusunda sıkıntı çekmiyoruz
  • TOPLUM OLARAK ÇOKKKKKKKKKKKK EĞİTİME İHTİYACIMIZ VARRRRRRRRRRRRRRR
  • bizim binadada var böyle ileri zekalı komşular. bir audisi olan var ondan önce geldin geldin gelemedin.............

birde borası olan arkadaş var gelir ortaya parkeder. sağa sola diğer araçlar yanaşacak tınlamıyor..

ASLINDA BU ARKADAŞLAR ARAÇLARINI PARK ETMİYORLAR. ARAÇLARINI ORAYA SADEC EBIRAKIYORLAR
  • Evet kötü bir durum;fakat bunun o kişiyi şerefsiz diye niteleyecek boyutta olmadığını düşünüyorum.

Yanılıyor muyum?
  • hocam yöneticiye söyleyin park yerleri boya ile çizilsin herkes ona göre park eder o zaman
    toplu yaşantı da veya her zaman sonsuz özgürlük olamaz
    başkasının hakkına sataştığın anda iş biter bu kazmanotlar olayın farkında değil
  • İlk resimde iyiki yatay park etmemiş o araya buna da şükür.
  • Yazılımcı dostum katılım olur çünkü park olayı kanayan yaralarımızdan kanımca :

Bence sana da uyarsa başlığı daha bir genelleme yapacak şekilde değiştir .

Ben yarından tezi yok fotoğraflara başlıyorum. Neler Neler bulacam sizlere ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Yazılımcı dostum katılım olur çünkü park olayı kanayan yaralarımızdan kanımca :

Bence sana da uyarsa başlığı daha bir genelleme yapacak şekilde değiştir .

Ben yarından tezi yok fotoğraflara başlıyorum. Neler Neler bulacam sizlere ..

Olur hocam. Aklına konuya uygun güzel bi başlık geldiyse öneride bulunabilirsin.
  • ford ile fiesta arasına kendi aracını koyacaksın
    lada da çıkınca arkadaşın aracını dayayacaksın
    ikiside sıfır olacak

sonrada senin zilini çalacak
    sende tamam hemen geliyorum diye savacaksın
    10 dakika da öyle bekleteceksin

kimse alınmasın ama çivi çiviyi söker derler ya doğrudur
    bu adama izah etsen anlamaz,boşa nefesini harcama

aynı olayın başına gelmesi lazım
    zira öğrenme yetenekleri gelişmediği için örnekleme yaparak öğreteceksin.
  • Adam park değil terk etmiş arabayı resmen

• quote:

Orjinalden alıntı: individual

ford ile fiesta arasına kendi aracını koyacaksın
    ikiside sıfır olacak

En güzeli. O da olmazsa bir kağıda ''çok ucuza park dersleri verilir'' yazıp yapıştırırsın. Yani ben öyle yapmıştım vaktiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

ford ile fiesta arasına kendi aracını koyacaksın
    ikiside sıfır olacak

Oda geldi aklıma oraya girerdim ben ama sonradan aklıma geldi. Gelir binmeye çalışır kapıyı açar benim boyayı çizer. Oda başıma geldi çünkü başka bi yerde. Park etmeyi bilmeyen saygısız insan hiç bişeyden anlamıyor ne yapsan boş yani

@delteo seninki süpermiş ya

• Otopark Magandaları ( Bir İnsanlık Hareketi )

Nasıl ?
  • Senin durumunu bimiyorum ama bazen sen düzgün parkettikten sonra (yani iki aracın ortasına gayet düzgün giriyorsun) yanındaki araçlar çıkıyor, yerine başkaları geliyor, fakat bunlar senden biraz uzağa parkediyorlar. Sonra senin araban 2 kişilik park yerini işgal etmiş gibi oluyor. Sonrada senin aracını görünce "yuh öküze bak, ne biçim park edip 2 kişilik park yerini işgal etmiş" diyorlar.

Aşağıdaki resme bak. Senin araban kırmızı olan ve gidip normal iki aracın yanına park ediyorsun (1). Sonra sağındaki ve solundaki sarı araçlar çıkıyor (2). Onların yerine gri arabalar gelişigüzel düşüncesizce parkediyor. (3) Mavi araç geldiğinde kalan tek park yerine giriyor.(4)

Şimdi buraya ALTINCI bir araç geldiğinde kırmızı arabanın sahibi olarak direkman öküz damgası yiyorsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 21 Mayıs 2008; 21:23:01 >

• bende alışveriş merkezinin otoparkına girdiğim zaman çizgileri tam ortalasın diye dikkat ederim,
    ancak yukarıdaki örneklerde olduğu gibi gelip iki çizgi ortasına koyanlar var
  • quote:

Nasıl ?

"Özgürlük Savaşçıları" gibi olur.
  • quote:

Nasıl ?

uygundur

quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Senin durumunu bimiyorum ama bazen sen düzgün parkettikten sonra (yani iki aracın ortasına gayet düzgün giriyorsun) yanındaki araçlar çıkıyor, yerine başkaları geliyor, fakat bunlar senden biraz uzağa parkediyorlar. Sonra senin araban 2 kişilik park yerini işgal etmiş gibi oluyor. Sonrada senin aracını görünce "yuh öküze bak, ne biçim park edip 2 kişilik park yerini işgal etmiş diyorlar.

Aşağıdaki resme bak. Senin araban kırmızı olan ve gidip normal iki aracın yanına park ediyorsun (1). Sonra sağındaki ve solundaki sarı araçlar çıkıyor (2). Onların yerine gri arabalar gelişigüzel düşüncesizce parkediyor. (3) Mavi araç geldiğinde kalan tek park yerine giriyor.(4)

Şimdi buraya ALTINCI bir araç geldiğinde kırmızı arabanın sahibi olarak direkman öküz damgası yiyorsun .

Süper anlatmışın ya Doğru haklısın böyle de oluyor bazen

• Ya varya alışveriş merkezine falan da gerek yok eminim bak elime alsam fotoğraf makinesini çıksam sitede 1 tur atsam 20 tane çekerim .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.