Şimdi Ara

Otopark Magandaları ( Bir İnsanlık Hareketi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ihg70

Senin durumunu bimiyorum ama bazen sen düzgün parkettikten sonra (yani iki aracın ortasına gayet düzgün giriyorsun) yanındaki araçlar çıkıyor, yerine başkaları geliyor, fakat bunlar senden biraz uzağa parkediyorlar. Sonra senin araban 2 kişilik park yerini işgal etmiş gibi oluyor. Sonrada senin aracını görünce "yuh öküze bak, ne biçim park edip 2 kişilik park yerini işgal etmiş diyorlar.

Aşağıdaki resme bak. Senin araban kırmızı olan ve gidip normal iki aracın yanına park ediyorsun (1). Sonra sağındaki ve solundaki sarı araçlar çıkıyor (2). Onların yerine gri arabalar gelişigüzel düşüncesizce parkediyor. (3) Mavi araç geldiğinde kalan tek park yerine giriyor.(4)

Şimdi buraya ALTINCI bir araç geldiğinde kırmızı arabanın sahibi olarak direkman öküz damgası yiyorsun .

Otopark Magandaları ( Bir İnsanlık Hareketi )

süper anlatmışsın gerçekten.

• Arabada şahin, merso falan olsa hadi bi heves dicem de 8 milyarlık arabaya bunu yapan 50milyarlık arabaya sokağa camekan yaptırır heralde
  • quote:

Senin durumunu bimiyorum ama bazen sen düzgün parkettikten sonra (yani iki aracın ortasına gayet düzgün giriyorsun) yanındaki araçlar çıkıyor, yerine başkaları geliyor, fakat bunlar senden biraz uzağa parkediyorlar. Sonra senin araban 2 kişilik park yerini işgal etmiş gibi oluyor. Sonrada senin aracını görünce "yuh öküze bak, ne biçim park edip 2 kişilik park yerini işgal etmiş diyorlar.

Aşağıdaki resme bak. Senin araban kırmızı olan ve gidip normal iki aracın yanına park ediyorsun (1). Sonra sağındaki ve solundaki sarı araçlar çıkıyor (2). Onların yerine gri arabalar gelişigüzel düşüncesizce parkediyor. (3) Mavi araç geldiğinde kalan tek park yerine giriyor.(4)

Şimdi buraya ALTINCI bir araç geldiğinde kırmızı arabanın sahibi olarak direkman öküz damgası yiyorsun .

mükemmel bir anlatım şekli tebrikler

• güzel anlatış
  • böyle kazmalar var maalesef
  • bende hasta oluyorum boyle insanlara

bir de bizim apartman gorevlimiz sagolsun cok ilgisiz, apartman altinda da dukkanlar var, hangi musteri gelse park ediyor, ufacik yer zaten, ozellikle alisveristen sonra koyacak yer bulamamak (sokakta bile olmuyor) cok sinir bozucu oluyor
  • bence o adam tecrübesizlik filan değil direk i**e liğine yapmış
  • quote:

Senin durumunu bimiyorum ama bazen sen düzgün parkettikten sonra (yani iki aracın ortasına gayet düzgün giriyorsun) yanındaki araçlar çıkıyor, yerine başkaları geliyor, fakat bunlar senden biraz uzağa parkediyorlar. Sonra senin araban 2 kişilik park yerini işgal etmiş gibi oluyor. Sonrada senin aracını görünce "yuh öküze bak, ne biçim park edip 2 kişilik park yerini işgal etmiş" diyorlar.

bana da bir kaç kere olmuştu
    o anda bir bayan park etmeye çalışırken göz göze gelmiştik
    eminim bana öküz demiştir.

çizgi olmalı ki ihale bize kalmasın
    çizgiye göre park edince sorun olmuyor

• tır girer oraya yahu
  • YA İNANMASSINIZ BU ARABALARI ORAYA BIRAKIYORLAR 1 ,,,2,,, HAFTA ORDA KALIYOR YA İNANAMIYORUM YAHU
    quote:

Orjinalden alıntı: only-e30

Adam park değil terk etmiş arabayı resmen

• burada yazana kadar araç sahibini uyarmanız daha mantıklı değil mi?

burada bizim yapacağımız havanda su dövmekten başka birşey değil.
  • öle diyemiyosun işte o araba sahiplerinin güzelmi güzel kızları var abi kıyılırmı kalsın arabalar orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

öle diyemiyosun işte o araba sahiplerinin güzelmi güzel kızları var abi kıyılırmı kalsın arabalar orda

Tövbe tövbe yav gülmeyim konuda kaynama olmasın diyorum alemsin abicim sen ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

öle diyemiyosun işte o araba sahiplerinin güzelmi güzel kızları var abi kıyılırmı kalsın arabalar orda

• Bence madem tanıdık, yapıştırın arkasına enine...

laf ederse dersin yerimi engelledin bende böyle parkettim nasılsa çalacak kapıyı çekermisin diye..

Ben birde şeye uyuz oluyorum, bizim sitede herkes yer tutuyo 2 3 arabası olanlar.. bi dar alan var 3 arabalık 3 arabasını yada 2 arabasını yanyana koyuyo, burnuna dayasana biz enayimiyiz?

ben öle gördümmü direk önlerine çekip bırakıyorum, arasınlar sonra telefonla çekermisiniz diye rica minnet.
  • Malesef her yerde var böyle dağdan inme bencil yaratıklar bazen sokak ortasında yatırıp boğazını sıkıveresim geliyor vallahi billahi harbiden !!!

• Böyle serseri çok. Kim oldugunu biliyorsaniz gidin kavga edin, bilmem derseniz anahtarla çizin kaputunu
  • çizmek bence iyi bir seçim değil, aynı otoparktasınız. Gelir oda sizinkini çizer, o çizer siz çizer yıllarca kaportacıdan çıkamazsınız

bence dediğim yöntem en temizi, çekin arkasına, çıkamasın mecburen gelsin kapınızı çalsın..
  • Eski bir reno falan olacak demir tamponlu vurup geçecen aslında böylelerine !
  • Yazılımcı orası stadın arkası mı?

Eğer orasıysa geçen bende o şekilde bırakmak zorunda kaldım ayvayı yedik desene demekki arkamdan baya küfür eden olmuştur. Ama mecburdum çok ama çok acele işim vardı hemen aniden oraya öyle bırakmak zorunda kalmıştım.

Belki bu adamda öyle bırakmak zorunda kalmıştır ama ön camada güneşlik koymuş hiç acelesi var gibide gözükmüyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.