bence dediğim yöntem en temizi, çekin arkasına, çıkamasın mecburen gelsin kapınızı çalsın..
Abimin taktiği Adam gelir kapıyı çalar işte arabayı çekermisiniz çıkacağım diyerekten abimde tamam hemen geliyorum der 5-10 dk bekletir. sonra giderdi. Adamada lafı sokar o adamda hödük değilse anlar bir daha yapmazdı.
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Yazılımcı orası stadın arkası mı?
Eğer orasıysa geçen bende o şekilde bırakmak zorunda kaldım ayvayı yedik desene demekki arkamdan baya küfür eden olmuştur. Ama mecburdum çok ama çok acele işim vardı hemen aniden oraya öyle bırakmak zorunda kalmıştım.
Belki bu adamda öyle bırakmak zorunda kalmıştır ama ön camada güneşlik koymuş hiç acelesi var gibide gözükmüyor
yok stadın arkası değil Acele işin olur bırakırsın 4 lüleri yakarsın ozaman anlaşılır zaten ya da hemen gelirsin en fazla yarım saat sürer işin yani. Ama burda arabalar bi park etti mi yerinden kımıldamıyor. Dün çekmiştim ya resimi hala aynen öyle duruyor tüm arabalar
LAda yı kullanan kadın haftaya günü vardır o haftada bir çıkıyor. Şahin desen hiç belli olmaz 1 ay bile durabilir Hayır bu adam bide hergün aşağı iniyor camiye gidiyor, be adam balkondan da mı görmüyorsun angutluğu. Hadi senin suçun yanına araba gelmiş 5 vakit aşağı iniyorsun camiden dönerkende bi zahmet geri çık azcık yanaşarak park et, ölür müsün? Haksız mıyın arkadaşlar? Yani ben hep böyle yaparım. Şimdi mecburen yan apartmanın önüne soktum arabayı ara sıra hep gözetliyorum bizim burdna çıkan olursa hemen gireceğim kendi apartmanımnm önüne. Niye? Çünkü benim yüzümden başkaları da mağdur olmasın ama benim kadar kimse düşünmüyor.
Al işte bir hort daha hemde 5 senelik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme