Şimdi Ara

Otopark Magandaları ( Bir İnsanlık Hareketi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fotoları görünce bana hak vereceksiniz. Bu nedir ya, inadına yapar gibi resmen. Ben adam gibi park etmiştim oda yanıma koymuştu ben bugün sabah çıktım dışarı yorgun argın geldim alışveriş yaptım mutlu mutlu evime geliyorum ana bie ne göreim herif çıkmış geniş olarak park etmiş aynı yere.

Biraz daha yanaşda bizde park edelim. Ben nasıl yanışıyorum kapıda açılıyor sende yanıma koyuyorsun üstelik. Kadın olsa anlıyacam koca adam ya. Süremiyorsan park edemiyorsan git park etme ozaman buraya. Sinirlerim tepeme çıktı ya.

İşte resimler

not: resimde sanki bir araa girekmiş gözüküyor ama girersem çok sıkışık oluyor kapının açılması imkansız gibi bişey

edit: Hakaretler çıkarıldı. Özür dilerim o anki sinirle biraz ipin ucunu kaçırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 21 Mayıs 2008; 20:41:32 >

• işte kasaptan almış ehliyeti terbiyesiz
  • kesinlikle haklısın arkadaşım
    duyarsızlara buradan bir gönderiyorum
  • bunlar içi bi düşüncem var alacaksın belediyeden çöp kamyonunu o arabanın yanına sıkışarak gireceksin sonra girip çıkacaksın bak bakim bir daha öle terbiyesizce park edilirmi yahu göz var nizam var
  • Bu tür insanlar hakkında diyecek fazla bişi yok aslında. Bu insan görünümlüler hakkındaki kendi yorumum öyle veya böyle bir şekilde otomobil almış, etrafındaki insanlar için sanki otosunu ulaşılmaz tanrı arabası zanneden, insanlarla beraber yaşamayı bilmeyen duyarsız terbiyesiz varlıklar.

Kimi insanlar vardı kendi arabalarına gerçekten aşırı titiz davranırlar. Bu tür insanları zaten bilirsiniz, bu tür insanlara gidip derdinizi anlatırsanız zaten anlayışla karşılayıp doğru dürüst davranmaya başlarlar. Ancak örnekteki kişiden anladığım kadarıyla kendilerini tanrı arabasına sahip zannedenlerden. Bunlara da yine insanmış gibi konuşmak eğer gerektiği eğer insanca davranmamaya devam ederlerse daha uyarıcı şeyler yapılması taraftarıyım.

Benim gördüğüm en son uygulanacak çare ise güzelce 1 kutu hidrolik yağını arabanın üstüne boca edilmesi olarak görüyorum.

• yani arbasına zarar vererek kendimi haksız duruma düşürmüş olurum başka bişeyler düşünmek lazım. Laftan anlamıyorlar üst komuşumuz çünkü bunu yapan kafalarının dikine giden bir yapıya sahipler. Konuşmaya değmez yani.

Bende yanı onun gibi gireyim diyorum çıktığında ama bu sefer o değilde başka biri gelir park edemez bana küfreder. yine ben adam gibi park ederim milletten küfür almıyayım. Anlar belki kendi terbiyesizliğini diyeceğim ama pek sanmıyorum
  • Bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor maalesef. Ya da düşünecek kapasiteleri olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İbretlik olay Eskort ve İftira
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende uyuz oluyorum böyle şeylere :S
  • bi benzeri bizim sitede var sitenin yayla gibi otoparkında öküz gibi yanaşmadan ortada bırakan bir odun var he yanından geçebiliyoruz park alanıda büyükte arkadaş park kısmından çok yola yanaşmayı tercih ediyor nasıl bir tiptir anlayabilmiş değilim bende
  • belki diğer araç sonradan parketmiştir gerçi ladyla arasındada baya açıklık var adam direk ortalayıp giyor heralde :d
    en güzeli apartmanı topla bi kutu boyada boya al park yerlerini çiz herkes adam gibi iki çizginin arasına parketsin.
  • en uyuz olduğum şeylerden biridir burdan bir bunun gibilerine
  • park yapmak araç sürmekden zordur.
  • Çok güzel bir topic ama şu kadarını söyliyim alışveriş merkezlerinde kanyon akmerkez vesaire park etme özürlü ve bencil insan dolu .

Biz başkasını düşünüyoruz buraya bir araç daha girsin yada giren rahat girsin sıkıştırıyoruz aracımı adam kalkıp bodoslama giriyor ne bizim kapı açılıyor ne araca biniliyor.

Artık madem böyle bir topic var herkes bence yanlış parkedenlerin fotosunu çekip buraya yuklesın. Ben hergun hafta içi öğle arası bir alışveriş merkezine uğruyorum yemek için ve her gun birsürü insan çıkıyor. Malzeme bol anliyacağınız. Çekip buraya koyalım , ne dersiniz ?
  • böyle adamlar çok kardeş bascan ziline çek arabanı diceksin olcak bitcek
  • iyi olur valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Çok güzel bir topic ama şu kadarını söyliyim alışveriş merkezlerinde kanyon akmerkez vesaire park etme özürlü ve bencil insan dolu .

Biz başkasını düşünüyoruz buraya bir araç daha girsin yada giren rahat girsin sıkıştırıyoruz aracımı adam kalkıp bodoslama giriyor ne bizim kapı açılıyor ne araca biniliyor.

Artık madem böyle bir topic var herkes bence yanlış parkedenlerin fotosunu çekip buraya yuklesın. Ben hergun hafta içi öğle arası bir alışveriş merkezine uğruyorum yemek için ve her gun birsürü insan çıkıyor. Malzeme bol anliyacağınız. Çekip buraya koyalım , ne dersiniz ?

Evet güzel olur, asıl amacım buydu ama talep olmaz diye dile getirmedim. Sizlerde katkıda bulunursanız sevinirim şahsen. Alışveriş merkezlerinin otoparklarında da aynı sorunlar yaşanıyor dediğin gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

belki diğer araç sonradan parketmiştir gerçi ladyla arasındada baya açıklık var adam direk ortalayıp giyor heralde :d
    en güzeli apartmanı topla bi kutu boyada boya al park yerlerini çiz herkes adam gibi iki çizginin arasına parketsin.

O doğanla biz yan yanaydık ya ben geldim araba ortalanmış hadi doğanı geçtim o lada ve bide kırmızı araç var onlarda öyle aralıklı park ediyor. Bu kişiliklerin 3 üde bizim apartmanda ya Yanaşma özürlü bunlar. Ama bugün canıma tak etti valla

çizmeklede olmaz hocam. Çizsen gider çizginin üstüne koyar böyleleri. Alışveriş merkezlerinde çizik yerler var adam ortlaıyor çizgiyi park ediyo lak diye. En güzeli demir aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 21 Mayıs 2008; 17:17:55 >

• kapıyada hayvan gibi bişe çıkınca ay pardon yanlış zile bastım abeey ___ deriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilal01

kapıyada hayvan gibi bişe çıkınca ay pardon yanlış zile bastım abeey ___ deriz

konuşmaya deyecek insanlar değil ya. Ağzımı yodruğuma deymez yani Boş yer bekliyorum biri çıkarsa dalacam hemen pusudayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Çok güzel bir topic ama şu kadarını söyliyim alışveriş merkezlerinde kanyon akmerkez vesaire park etme özürlü ve bencil insan dolu .

Evet güzel olur, asıl amacım buydu ama talep olmaz diye dile getirmedim. Sizlerde katkıda bulunursanız sevinirim şahsen. Alışveriş merkezlerinin otoparklarında da aynı sorunlar yaşanıyor dediğin gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

belki diğer araç sonradan parketmiştir gerçi ladyla arasındada baya açıklık var adam direk ortalayıp giyor heralde :d

O doğanla biz yan yanaydık ya ben geldim araba ortalanmış hadi doğanı geçtim o lada ve bide kırmızı araç var onlarda öyle aralıklı park ediyor. Bu kişiliklerin 3 üde bizim apartmanda ya Yanaşma özürlü bunlar. Ama bugün canıma tak etti valla

çizmeklede olmaz hocam. Çizsen gider çizginin üstüne koyar böyleleri. Alışveriş merkezlerinde çizik yerler var adam ortlaıyor çizgiyi park ediyo lak diye. En güzeli demir aslında

Bir kutu Poliüretan Köpük boşalt eksozun içine bak bir daha çekiyormu ? Çocukken yapardık biz babamın amcasının arabasına yapmıştım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.