Şimdi Ara

otoparkta kapıma iz bırakmışlar araçtan inerken (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bile cinsiyetçilik yapan var pes.

Benim gözlemlediğim genelde yaşı ufak çocuklar pat küt kapı açıyor. Kadını erkeği yok bu işin, aklın ermesiyle alakası var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birincisi gozunuz gibi bakmaktan vazgecin kendi akil sagliginiz icin. Cunku kullandiginiz deyimi gercek gibi ele alirsak, goz gitse geri gelmez, ama araba gibi her turlu mal geri alinir defalarca kazanliabilir. Yolda kullanmak icin alinan, evde muhafaza edilemeyecek, metal ve plastik yigini bir sarf malzemesi zamanla eskiyecektir, bunu dogal karsilamaya bakin. Bu sahsi zihin degisimini basardiktan sonra, konuya gelen diger tavsiyelerdeki gibi kucuk onlemlerle riskleri azaltabilirisniz.
  • Git arabanı fanusa koy.
  • Valla tiksiniyorum artık o beyinsizlerden.
    Daha yaşını doldurmadan iki tane çizik buldum kapıda.
    İnsan gibi açmıyorlar o kapıyı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay avm otoparkında aracın arka kapısını tekme atarak açan çocuk gördüm. Aslında çocuğa kızılacak bir durum yok, ebeveynler nasıl hayvansa bunu aynı şekilde gen olarak çocuklarına aktarıyor ülkede. Avrupada 1 ay yaşayan bu ülkeden umudu keser.

• Ooo benim site açık otoparkında komşular tarafından verilen hasarları buraya yazsam başlığı açan arkadaş herhalde gidip 2 rekat şükür namazı kılar bir güzel. İnsan yok. İnsan formunda yaşam sürdüren organizma çoğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• cormen kullanıcısına yanıt
    Terbiye almamış insan olamamış ama arabaya binmiş gezenleri fanusa koysak daha iyi olmaz mı hocam?

Onlar hak etmiş olur hem.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    En güzeli o olur da arabayı koymak daha kolay.
  • Bunu hep kadınlar yapıyor. Hesaplayamiyorlar mi, düşünemiyorlar mi bilmiyorum. Kullanmış olduğum araca da bir kadın biniyorsa hep arabayı ona göre ayarlarim sonra bin derim. Baştan uyaririm yani. Yoksa dank diye açıyorlar diğer arabaya vuruyor ya da kaldırım kenarı oluyor. Kaldırımın yüksekliğini ayarlayamiyorlar cart diye kapının altınin pestilini çıkartıyorlar ya da şans ki kapıyi surtmeden biniyorlar. Bu sefer de ağırlıktan araba çökünce araba kapı üstüne biniyor. Küçüklükten beri bir kere şu hatalari yapmamisimdir.

• Sırf bu yüzden sıfır araç almıyorum yok yere kendimi yerim yoksa

• sakınan göze çöp batar akışına bırakın. benim de aracımda çok fazla var. kapı açmayı bilmiyor bazı insanlar...
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Kendimi bildim bileli cinsiyetçiliğe karşı ve kadın erkek eşitliğini savunan biri olmuşumdur. Fakat trafikte kadınlardan çektiğim kadar erkeklerden çekmiyorum. Deneyimlerimden yola çıkarak konuşuyorum boş keseden salladığım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirae

Benim evimin otoparkında yan tarafa parkeden kadın defalarca uyarmama rağmen kapıyı tarlaya çevirdi bende dechatlon dan spor matı aldım ortadan ikiye böldüm köşelerine mıknatıs yapıştırdım. Araçtan inince aracın yanına yapıştırıyorum
    çok iyiymiş ya.

öküzlerin eğitilmesiyle ancak bu sorunlar giderilebilir.

• mr4power M kullanıcısına yanıt
    Bilerek mi yapiyorlar ?
    Siz de onlarin kapısına açın kendi kapınızı o zaman

• arabaya airbumplar taktırabilirsiniz.

otoparkta kapıma iz bırakmışlar araçtan inerken
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Avmlerde ya da marketlerde oluyor, kimsenin emek ve para verdiği mal varlığına zarar vermem. Ha olur da yanımda göz göre göre yaparsa kapıyla araç arasına kafasını kıstırabilirim.

• Hiç takmayın kafanıza hocam,

Alalı 1 sene oldu aracımı,1200 konutluk sitede açık otoparkta duruyor mecburen.

Her tarafı çizik ve vuruk içinde yapacak bir şey yok.

Evde kapalı otopark olsa bile alışveriş merkezine gidince vururlar,yine sıkıntı.

Bide benim hanım çok pimpiriklidir çizik vuruklara.Ben ise gamsızım,pek umursamam.

Ama nedense hem onun binerken gördüğü sağ tarafta çizikler oluyor.Benim taraf tertemiz
  • araç biraz eskiyince insan takmıyor ama sıfır araçta da can sıkıyor. maalesef bunun çaresi yok.
    toplum çok tuhaflaştı. 2 çocuk avm otoparkında alışveriş arabaları ile park eden arabaların arasından kim önce varacak diye yarış yapıyorlardı, anne babalarının gözleri önünde diğer arabalara sürtüyorlardı resmen, ebeveynleri ağîzlarını açıp tek laf etmediler. bu çocuklar büyüyünce nasıl birer birey olurlar sizce?

• Benim hanim sifir arabayi otoparkin kolonuna surttu. Hem de surucu kapisi. Her binisimde gozume takiliyordu ama alistim. Sen de takma kafaya erken yaslanirsin yoksa.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.