|
Bildirim
|
otoparkta her zaman duvar yada kolon dibi bulup sıfıra sıfır park etmeye çalışırım. size de tavsiye ederim yoksa servet düşmanı, para kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilmeyen altına eşi tarafından araba çekilmiş kadınların kapı açmasından kurtulamazsınız.
|
Birincisi gozunuz gibi bakmaktan vazgecin kendi akil sagliginiz icin. Cunku kullandiginiz deyimi gercek gibi ele alirsak, goz gitse geri gelmez, ama araba gibi her turlu mal geri alinir defalarca kazanliabilir. Yolda kullanmak icin alinan, evde muhafaza edilemeyecek, metal ve plastik yigini bir sarf malzemesi zamanla eskiyecektir, bunu dogal karsilamaya bakin. Bu sahsi zihin degisimini basardiktan sonra, konuya gelen diger tavsiyelerdeki gibi kucuk onlemlerle riskleri azaltabilirisniz.
|
Valla tiksiniyorum artık o beyinsizlerden.
Daha yaşını doldurmadan iki tane çizik buldum kapıda. İnsan gibi açmıyorlar o kapıyı. |
Geçen ay avm otoparkında aracın arka kapısını tekme atarak açan çocuk gördüm. Aslında çocuğa kızılacak bir durum yok, ebeveynler nasıl hayvansa bunu aynı şekilde gen olarak çocuklarına aktarıyor ülkede. Avrupada 1 ay yaşayan bu ülkeden umudu keser.
|
Bu durum araç sahiplerinin genel sorunu.. Maalesef toplu otoparklarda çözüm yok.
|
Böyleleri büyüyünce de zarar ziyan hep. Çok basit sanıyorlar bir araba almayı falan zarar veriyorlar bir de
|
Bunu hep kadınlar yapıyor. Hesaplayamiyorlar mi, düşünemiyorlar mi bilmiyorum. Kullanmış olduğum araca da bir kadın biniyorsa hep arabayı ona göre ayarlarim sonra bin derim. Baştan uyaririm yani. Yoksa dank diye açıyorlar diğer arabaya vuruyor ya da kaldırım kenarı oluyor. Kaldırımın yüksekliğini ayarlayamiyorlar cart diye kapının altınin pestilini çıkartıyorlar ya da şans ki kapıyi surtmeden biniyorlar. Bu sefer de ağırlıktan araba çökünce araba kapı üstüne biniyor. Küçüklükten beri bir kere şu hatalari yapmamisimdir.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|