Şimdi Ara

otoparkta kapıma iz bırakmışlar araçtan inerken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gözüm gibi baktığım, daha 3 ay önce sıfır aldığım aracıma malesef yan tarafıma park eden aracın yolcularından biri inerken kapımı ezmiş, iz bırakmış. geçen sene 15 tl ye aldığım pasta cilayla biraz ovaladım da %90 ı çıktı Allahtan.

bu durumla ilgili nasıl bir çözüm bulabiliriz? yoksa akışına mı bırakmak lazım, olacağı varsa olur misali?

• Birincisi gozunuz gibi bakmaktan vazgecin kendi akil sagliginiz icin. Cunku kullandiginiz deyimi gercek gibi ele alirsak, goz gitse geri gelmez, ama araba gibi her turlu mal geri alinir defalarca kazanliabilir. Yolda kullanmak icin alinan, evde muhafaza edilemeyecek, metal ve plastik yigini bir sarf malzemesi zamanla eskiyecektir, bunu dogal karsilamaya bakin. Bu sahsi zihin degisimini basardiktan sonra, konuya gelen diger tavsiyelerdeki gibi kucuk onlemlerle riskleri azaltabilirisniz.
    Bunu hep kadınlar yapıyor. Hesaplayamiyorlar mi, düşünemiyorlar mi bilmiyorum. Kullanmış olduğum araca da bir kadın biniyorsa hep arabayı ona göre ayarlarim sonra bin derim. Baştan uyaririm yani. Yoksa dank diye açıyorlar diğer arabaya vuruyor ya da kaldırım kenarı oluyor. Kaldırımın yüksekliğini ayarlayamiyorlar cart diye kapının altınin pestilini çıkartıyorlar ya da şans ki kapıyi surtmeden biniyorlar. Bu sefer de ağırlıktan araba çökünce araba kapı üstüne biniyor. Küçüklükten beri bir kere şu hatalari yapmamisimdir.
  • geçmiş olsun
  • Bu durum araç sahiplerinin genel sorunu.. Maalesef toplu otoparklarda çözüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracın tavanını çizdiler. Kedi köpek işi değil bildiğin çizilmiş. Bir keresinde de çocuğun biri eski aracımın kaputuna taşla adını kazımıştı. Artık normal gelmeye başladı.
  • Gecmis olsun. Sineye cekmekten baska yapacak birsey yok. Insan hayvani cok fazla malesef

• kalabalık şehirde yaşayıp sıfır araba alanları anlamıyorum
  • otoparkta her zaman duvar yada kolon dibi bulup sıfıra sıfır park etmeye çalışırım. size de tavsiye ederim yoksa servet düşmanı, para kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilmeyen altına eşi tarafından araba çekilmiş kadınların kapı açmasından kurtulamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli marka bir folyo kaplama
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    O kaputa adını yazan ne çocuğuydu acaba hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wallaha sehır dısın da 3 yada 5 gun yoktum ben kapalı otoparkta bombostu gelmıs dacıa yenı model uzun olanlarından dıbıme gırmıs olacak sey degıl bombos yerde Allah tan dokundurmamıs dacıa dokunsa agır araba zaten sağlam bır ız olurdu yani ..
  • Henüz 25 binde orijinal bir araçtı. Çocuk işte ne yapacaksın aileden ahlak eğitime almamış, babasına gitsen farkı yoktur gırtlak gırtlağa gireceğiz.. Ertesi gün satıp daha düşük fiyatlı araç almıştım mecburen.
  • yapacak bişey yok. boşuna kafayı sıyırmayın. çizilip boyandıktan sonra zaten rahata eriyor insan
  • Aynı şey benim de başıma geldi. Fark da ediyorlar bilerek yapılan bir şey bu ve umurlarında değil. Yapılacak da hiçbir şey yok, pasta cila üstüne de göçük düzeltme yapılacak.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Böyleleri büyüyünce de zarar ziyan hep. Çok basit sanıyorlar bir araba almayı falan zarar veriyorlar bir de

• Benim arabada en az 30 tane var. Abartmıyorum. Önüne geçilmiyor maalesef.

• Benim evimin otoparkında yan tarafa parkeden kadın defalarca uyarmama rağmen kapıyı tarlaya çevirdi bende dechatlon dan spor matı aldım ortadan ikiye böldüm köşelerine mıknatıs yapıştırdım. Araçtan inince aracın yanına yapıştırıyorum otoparkta kapıma iz bırakmışlar araçtan inerken otoparkta kapıma iz bırakmışlar araçtan inerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirae -- 10 Şubat 2020; 18:46:16 >

• Genelde kadınlar yapıyor bunu.

• Beni üzecek ne araba ne telefon kullanırım eşyanın kölesi olmayın eşyalar sizi kullanıyor haberiniz yok

• Sakınan göze çöp batar...

• quote:

Orijinalden alıntı: fakiramaseksi

Beni üzecek ne araba ne telefon kullanırım eşyanın kölesi olmayın eşyalar sizi kullanıyor haberiniz yok
    durduk yere arabanı çizelim o zaman

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.