Şimdi Ara

OTOSTOPÇU ALMAK ÇOK RİSKLİ? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
17.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otostopçu alınmaz herkez otostop çekiyor kimin ne olduğu belli değilki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

kötü örneklerle dolmuş burası

birde iyi yönden baksanız

Ne gibi iyi yön.Sadece ihtiyarları alırımdım.Bizim çakal gibi uyanık enişteyi bayıltıp soyduklarından sonra kimseyi almıyorum.
  • ben fake degilim tamammı
  • quote:

Orijinalden alıntı: er76.

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

kötü örneklerle dolmuş burası

birde iyi yönden baksanız

Ne gibi iyi yön.Sadece ihtiyarları alırımdım.Bizim çakal gibi uyanık enişteyi bayıltıp soyduklarından sonra kimseyi almıyorum.

insan yolda kalmis araci ariza yapmis parasi olmayan .... vb. bir durumda guzargahin uzerinde yardimci olmak...
    iyi niyet duva tesekkur almak...

ayrica almam diyen arkadaslar guzel bir bayanin ysrdimina bir cogu alir.

• Ben bir kere aliağa-izmir dolmuşu beklerken birisi beni gel götüreyim yol üzerindeyse diye almıştı ve 40 km ötedeki yere bırakmıştı. Allahın sıcağında da çok güzel gelmişti. Aradan yıllar geçti ben de bir kaç ay önce bu iyiliği havaalanı çıkışında otostop yapan iki gence yaptım, aşağı yukarı 40 km ötedeki yere bıraktım ve ödeştik. Bir daha otostopçu almam çok riskli buluyordum ama benim bir borç takıntım var bana bir iyilik yapılmış ise başkasına da yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 23 Şubat 2013; 23:13:20 >
  • yaşadığınız yere de bağlı bence biraz. küçük bir ilçede yaşıyorum ve sorun olacağını sanmıyorum.
  • Zamanında Antalyada çok kullanırdık otostop ulaşımını. Hatta öğrenciyken iş aramaya çıkmıştım ümidim kesilmişken Belek dünüşü otostopla bindiğim aracın sahibi sayesinde iş bulmuştum o yaz hiç unutmam. Otostopla araba, motorsiklet, kamyon, otobüs, hatta beton kamyonuna bile binmişliğim vardır. Yeni insanlar güzel muhabbetler 16-20 yaş arası çok yolculuk yaptım arkadaşlar veya kendi başıma. Antalya-Fethiye arasını otostopla gitmiştim ve aynı şekilde dönmüştüm. Yine Antalyada kendi aracıma ve şirket aracına yolcu alırdım. Eskiden daha mı güvenliydi sanki şimdi kimseyi aracıma almaya cesaret edemem herhalde.
  • Otostop bence hava karardıktan sonra çok tehlikeli. Ben mesela hava karardıktan sonra almıyorum ve aldıklarımında elini ayağını tipini iyice süzüyorum. Mesela daha az önce postacı olan bir abimizi otobüs durağına kadar bıraktım. Geceydi, hava kararmıştı evet ama belli yani adam postacı ve evine gitmeye çalışıyor. Tipe bakarak alın derim ben. He ama tabii istisnalarda çıkarsa karışmam

Ayrıca ben daha hiç şu yukarıdaki fotodaki gibi otostop çeken kadın görmedim. Görseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Otostop bence hava karardıktan sonra çok tehlikeli. Ben mesela hava karardıktan sonra almıyorum ve aldıklarımında elini ayağını tipini iyice süzüyorum. Mesela daha az önce postacı olan bir abimizi otobüs durağına kadar bıraktım. Geceydi, hava kararmıştı evet ama belli yani adam postacı ve evine gitmeye çalışıyor. Tipe bakarak alın derim ben. He ama tabii istisnalarda çıkarsa karışmam

Ayrıca ben daha hiç şu yukarıdaki fotodaki gibi otostop çeken kadın görmedim. Görseydim

bu derece olmasada benzerini gördüm fakat kendime yakıştıramadım. daha doğrusu kendimi yakıştıramadım uzun boylu, geniş omuzlu yakışıklı bir arkadaşa pasladım şansı... tabi burdaki böbrek.avi lerin aklıma gelmesinin de etkisi olmadı değil bu kararda
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Otostop bence hava karardıktan sonra çok tehlikeli. Ben mesela hava karardıktan sonra almıyorum ve aldıklarımında elini ayağını tipini iyice süzüyorum. Mesela daha az önce postacı olan bir abimizi otobüs durağına kadar bıraktım. Geceydi, hava kararmıştı evet ama belli yani adam postacı ve evine gitmeye çalışıyor. Tipe bakarak alın derim ben. He ama tabii istisnalarda çıkarsa karışmam

bu derece olmasada benzerini gördüm fakat kendime yakıştıramadım. daha doğrusu kendimi yakıştıramadım uzun boylu, geniş omuzlu yakışıklı bir arkadaşa pasladım şansı... tabi burdaki böbrek.avi lerin aklıma gelmesinin de etkisi olmadı değil bu kararda

Boyle kadin olsun da yeter ki.. Alsin bobregim, dalagim, karacigerim farketmez

Kompilevucut.avi

• blablacardan 2-3 tane almistim ama şimdi konuyu okuyunca tirstim acaba almasam mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

blablacardan 2-3 tane almistim ama şimdi konuyu okuyunca tirstim acaba almasam mi ?

Ben de konuyla detayli bilgi almak için konu açtım ama sağolsun troller konuyu dağıttı. Küfür de ettim ama boş

• Şehir içi de olsa şehir dışında olsa almam kimse kusura bakmasın parasi yoksa yürüyecek

• otostop da yapmam, yapanı da almam. dertsiz başıma dert açamam.
  • Akilli olun almayin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir atasözü şöyle der:”iyilikten maraz doğar” kısaca kimseye iyilik etme, basına bisey gelidi mi sana mok atıyorlar sonra. Bir kere uzun yola gittim Tokata, araçta az bir bagaj yeri var, kayınço bana 4 tane 25 kg ilk pirinç çuvalını kilitledi. 2 gün sonra eli cebinde otobüsle peşimden Tokata geldi. Bundan sonra benden böyle birşey isterse ben yaparmiyim, yapmam tabi!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadın ve Cocuksa alırım

erkekse tipe bağlı

• Bu zamanda otostopçu mu alınır.Kim olursa olsun,güven olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde ???
    Gerek yok böyle maceralara. Konu insanlık değil; günümüz insanlara güvenmemek. Can ve mal güvenliği korumak ilk öncelik olmalı. ( ne yazık ki )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.