Şimdi Ara

OTOSTOPÇU ALMAK ÇOK RİSKLİ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
239
Cevap
1
Favori
17.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert107

Arkadasimla otostopcu ögrenci aldik adama acidik birde yol degistirip merkezden gectik sehir icinden trafik yakaladi far yanmiyor diye ceza kitledi

gece gece iyi güldürdün :))

şans :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

en son aldığım adam radyoda kadın şarkı söylüyor diye bana akıl vermeye kalkınca
    çevreyolun da ( dh forumu sakinlerinin %77 si için şehir içi ) inidirmiştim

Nasıl bir kafa yapısıymış acaba o? Ne söyledi merak ettim.Bir de çevre yolunda mı bıraktınız
  • Hayatımda bi kere aldım.. O da yaşlı bi amcaydı ve dışarıda acayip ayaz vardı... yolumun üstüydü gideceği yere kadar bıraktım...
  • quote:

en son aldığım adam radyoda kadın şarkı söylüyor diye bana akıl vermeye kalkınca

Oturup teşekkür edeceğine:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

quote:

Nasıl bir kafa yapısıymış acaba o? Ne söyledi merak ettim.Bir de çevre yolunda mı bıraktınız

bildiğin çevre yolunda indirdim .)
    ümr. den altunizdeye gitmek için çevre yoluna dönmeden el etti
    şalvarlı ve sarıklı kardeşimiz , bindi selamun aleyküm , aleykümselam
    yanlış da anlaşılmasın şalvarlı sarıklı dedim diye
    insan ayırmam kesinlikle daha koyusu akrabamda da var bana anormal gelmiyor yani
    ayrıca chp ye de hiç oy vermedim
    neyse radyoda da kadının biri tıngırdıyor
    daha bineli 20 saniye olmadan , kardeşim kadın sesi haramdı şuydu buydu
    elinde de siyah poşet ne olduğu belli değil
    tantavi tüneline kadar dayandım çektim sağa in in arkadan külahım geliyor dedim
    sağolsun sorun çıkarmadan indi
  • Memleketine göre değişir anadolunun adamı yamuk yapmaz denizlere yaklaştıkça tehlike artar. Kaza yapmış sigortası olsa ne olmasa ne sürücünün bir sorumluluğu yılki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeri lojman bölgelerinde araç boşsa alırım, normalde kimseyi arabama almam sadece 1 kere sanayi çıkışında bekleyen birini merkeze bırakmıştım. Onuda neden aldığımı hatırlamıyorum.

• Arkadaşı, Ankara-Bahçelievlerden, Sincan'a bıraktım. Sincan yolları zifiri karanlık. Yolda birisi el hareketi yapıyor zifiri karanlıkta. Hiç tereddüt etmeden aldım. Korkmadımda alırken. Baktım leş gibi içki kokuyor.

Dedi Ego otobüsleri şoförüyüm, hanımım kanser hastaneye gitmem lazım, ölüyormuş vs vs. Para filanda istemedi ama anlatıyor işte. Nerelisin, ne iş yaparsın cart curt.

Sonra lafı yapıştırdı, "Sende de iyi cesaret varmış, ben olsam almazdım" diyor. Güldüm tabi.

İşin garibi ben sağa çekip bunu alırken, arkamdan taksici sürekli selektör yapıp durdu bana. Ulan dedim bu taksiye el kaldırdı da ben mi aldım adamı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Ben de prensip gereği almam kesinlikle. Bugüne kadar sadece bir defa aldım. O da polisti, resmi kıyafetliydi. Orhangazi'den alıp Yalova'da bırakmıştım.

Aynısı benim de başıma gelmişti. Demek Orhangazi'deki polisler alışkanlık haline getirmişler bu Yalova'ya otostopla gitme olayını
  • Ben gecmiste otostop cektim sagolsunlar aldilar. Simdi benim aracim var otostop cekeni alirim. Hicbirsey umrumda olmaz. Öldurseler de en.azindan iyilik yapmaya calisirken oldugumu soylerler.

İyilik buldum iyilik yapiyorum

• Otostop çektim. Almayanların arkasından "hayır dualarını gönderdim" Kısacası Otostopçunun tipi güvenilirse alınabilir.
  • Hiç almadım da beni davet eden olmuştu, Sivas'dayım, boşluk var kaçamak yapıyoruz öğrencilik yıllarım. Bir yere gidiyorum Otobüsten erken inmişim bilmiyorum ya neyse dışarıda da felaket bir yağmur var hemde rüzgar esiyor. Bir tane Murat 131 durdu içinde bir adam iki kız vardı, dedi genç gel bırakayım dedim yok abi sağol dedim ama adam hala ısrar ediyor. Ben yürüdükçe adam arkamdan gelip ısrar ediyor hala, yaklaşık bir dakka sürdü bu en sonunda bağırdım küfür falan ettim o arada polis arabasının dikkatini çekmişiz adamlar sirenleri dayadı bizimki topuk polislerde peşinden. Hala ara ara düşünürüm adamın niyeti neydi diye, eli yüzü temizdi kızlarda iyiydi de işte ne ayaktı

En iyisi uzak duracan aga 30 km yürüdüğümü bilirim birisi kazara durur sorar diye yola bile bakmazdım... Ne binerim ne bindiririm
  • hepimiz aynı hatayı bilerek yada bilmeyerek yapıyoruz ,aslında sadece otostop yapan değil kendi ailemiz dışında aldığımızda her zaman risk vardır

adı üstünde hususi oto kullanıyoruz yani kendimiz ve ailemizin faydalanacağı ama bizde bir kültür oluşmuş yazıktır deyip alıyoruz

arkadaşlar bir kaza yaptığınızda sigorta şirketleri sadece maddi kısmı ödüyor ama manevi kısmı siz ödemek zorundasınız (kasko poliçenizde geçmiyorsa)

Allah esirgesin birine acıyıp arabanıza aldınız ve kaza yaptınız aldığınız şahısta öldü yada sakat kaldı diyelim bu durumda hastane masrafları sigortadan karşılanıyor yalnız sakat kalan şahıs yada ölen kişinin yakınları manevi tazminat davası açarlarsa (ki genelde avukatlar hiç affetmiyor) ve kasko poliçenizde manevi tazminat kapsamı yoksa yandınız ki ne yandınız,adamlar o kadar vicdansız oluyorlar ki aklınız şaşar 50 bin ile 250 bin tl. arası tazminat talep edilen bir sürü örnek var

üstelik ölen kişinin yakınları hiç bir zaman ya siz çok iyi insanmışsınız yolda bırakmayıp almışsınız demiyor tam tersi sen arabayı düzgün kullansaydın bizim yakınımız ölmezdi gibisinden birde suçlamayla karşılaşıyorsunuz

bütün bunları bildiği halde arabasına yabancıları almak isteyen kendisi bilir ama böyle bir risk olduğunu da unutmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 13 Ocak 2013; 3:45:20 >
  • o değil de paspasa basmayıp döşemeye basanlara gıcık oluyorum
    lan paspasa bassana ne diye döşemeye basıyon ayağının çamuruyla
  • Bugunde hortlatan hortlatana bu kacinci hortlayan konu yaw.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kaç defa aldıysam hep pişman oldum, hele şu memleket nere geyikleri yokmu adamı deli eder,, zamanında bizde otostop çektik ama alan kişiyle hemen samimi olup memleket muhabbetine girmedik,teşekkür ederim dedik oturduk, soru sorduysa cevap verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bugunde hortlatan hortlatana bu kacinci hortlayan konu yaw.

Bu aralar moda bu oldu
  • şehir içi nasıl otostop cekiliyor ki , cadde üzerinde geçen arabaya taksi gibi işaret mi cakıyoruz ??? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bugunde hortlatan hortlatana bu kacinci hortlayan konu yaw.

Bu aralar moda bu oldu

Demekki ilgi ceken konu acilmiyor millette careyi hortlatmada buluyor. Biraz once 7 yil once acilan konunun bir kackez hortlatilfigini gordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.