Şimdi Ara

OTOSTOPÇU ALMAK ÇOK RİSKLİ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
1
Favori
17.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Demekki ilgi ceken konu acilmiyor millette careyi hortlatmada buluyor. Biraz once 7 yil once acilan konunun bir kackez hortlatilfigini gordum.

Forumda bu ara konu sıkıntısı yaşandığı konusunda haklısınız,katılım olabilecek,tartışma-fikir alış verişi yapılabilecek konu çok nadir malesef.

Artık acayip boyutlara geldi açıkçası,siz 7 senelik horttan bahsediyorsunuz,çok daha fazlaları da var amaben bu akşam Bentley ve RR un malzeme kalitesini tartışan,hangisi daha iyi,yok efendim kraliyet ailesi kullanıyor bunu bu daha elit vs, tartışmasına girenleri de gördüm ya.Daha da diyecek bir şey yok. B-C-D segmentini çözen,E yi silip süpüren ahalimiz artık sıkıntıdan elit takılıp Bentley mi RR mu tartışması yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Demekki ilgi ceken konu acilmiyor millette careyi hortlatmada buluyor. Biraz once 7 yil once acilan konunun bir kackez hortlatilfigini gordum.

Forumda bu ara konu sıkıntısı yaşandığı konusunda haklısınız,katılım olabilecek,tartışma-fikir alış verişi yapılabilecek konu çok nadir malesef.

Artık acayip boyutlara geldi açıkçası,siz 7 senelik horttan bahsediyorsunuz,çok daha fazlaları da var amaben bu akşam Bentley ve RR un malzeme kalitesini tartışan,hangisi daha iyi,yok efendim kraliyet ailesi kullanıyor bunu bu daha elit vs, tartışmasına girenleri de gördüm ya.Daha da diyecek bir şey yok. B-C-D segmentini çözen,E yi silip süpüren ahalimiz artık sıkıntıdan elit takılıp Bentley mi RR mu tartışması yapıyorlar

İskembeden sallama intertenten copy past tartisma. Bizim icin hicbirsey ifade etmeyen bos konular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde başıma enteresan bir olay geldi

avrupa yakasına okula gidiyordum. yaşlı bir amcada evin ordaki çevre yoluna dönüşte otostop çekiyordu, bende üzüldüm aldım. mecidiyeköye bıraktım yol boyunca hiç konuşmadı bir sorun yoktu ama sonra...

her sabah okula giderken amca ordaydı. işin enteresanı öğlen dersim olduğundada orda oluyordu. arabaya biniyordu ve hiç konuşmuyordu inerkende teşekkür ediyordu.

1-2-3 götürdüm ama sonu gelmedi ki amca her geçişimde gözümün içine bakıyordu bende görmezden gelemiyordum

sonra yatay geçiş yapıp okulumu değiştirdim (amcayla alakası yok tabi )

kendisini birdaha görmedim..
  • Cok otostop cektim. Otostop muhabbetinin tadi bambaskadir. Genel mudurlerin son model araclarina da bindim, hale balik tasiyan les gibi pickuplara da. Benim icin onemi ayridir.

Sehir icinde, bilhassa ogrencileri gorursem muhakkak alirim.

Sehirdisi henuz almadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Oturdugum muhıtten oldugunu bıldıgım bır bayanı yağmurda yakın bır mesafeye bıraktım

anahtarını unuttu ne anlayım bundan sımdı :)

Acık konusmam gerekırse rısklı buluyorum..

Adamınki resmen böbrek.avi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reşit olmayan kişileri aracınıza aldığınızda - eğer şikayet vaki olurs- alıkoyma suçunu oluşturur.

Eğer aile birliğinizde gözü olan mahallenizde oturan bir hanım kızımız kafasına koymuş ise vay halinize....

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Bir film vardı. Zengin iş adamı otostop yapan hamile bir genç kızı iyilik olsun diyerek arabasına aldı. Kız daha sonra bu adama iftira attı. Para sızdırabilmek için kendisine tecavüz ettiğini ve hamile bıraktığını söyledi. Polis hastane filan derken adama DNA testi uyguladılar. Adam kısır çıkmıştı. Aksi gibi adamın 2 tane oğlu vardı. Meğer karısı adamı sevdiği için ve onun üzülmemesi için başkasıyla yatmış. Çocuk yapmış. Adama da kendi çocukları gibi yutturmuştu.

Kadın Tuluğ Çizgen idi. Ama adamı unuttum.

Kesinlikle tek başına bir bayanı asla arabama almam. Aile görürsem alırım. Adam, kadın, çocuk gibi.

Ekrem Bora

http://www.sinematurk.com/film_genel/8161/ihanetin-Darbesi

Kenan Kalav'ın da benzer bir filmi vardı, Ana yoldan yazlığa kadar aynı sitede oturan bir genç kızı arabaya alır meğerse hanım kızımız bir başkası ile işi pişirmiştir kenanın üstüne kalır.

http://forum.donanimhaber.com/m_48906006/mpage_2/f_/key_otostop//tm.htm#48976590
  • Sırf bu şerefsizler yüzünden yolda gördüğüm insanlara ne kadar üzülsem ve ne kadar almak istesem de aracıma almıyorum.

Eski Afyon da çalıştığım köyde her türlü alırdım.Ama büyük şehir de asla
  • Universitede iken çok otostop cekmistim. Çok farklı insanlarla tanistim. Bir keresinde ilaç mumessili bir hatun almıştı, hatta inmeden cep telefonu numarami da istemişti (ister inanin ister inanmayin csb degildir). Üniversite bittikten bir kac yıl sonra bir evrak için kampuse gitmem gerekti; çıkışta otostop çeken çocukları aldim. Indiklerinde bir baktım arka koltuktaki discman'in yeeinde yeller esiyor. O gunden sonra koylerdeki amcalar haricinde kimseyi almiyorum.

• Arabam boş ise alıyorum.
  •  OTOSTOPÇU ALMAK ÇOK RİSKLİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Oturdugum muhıtten oldugunu bıldıgım bır bayanı yağmurda yakın bır mesafeye bıraktım

anahtarını unuttu ne anlayım bundan sımdı :)

Acık konusmam gerekırse rısklı buluyorum..

sonuç ?
  • istanbul'da korsan taksicilik yapıyor diye çevirmesinler...
    cezası bayağı tuzlu...
  • Bence riskli bir durum.
  • Dediğiniz otostopçu almamak ile farklı bir konu.
    Normaldede kaza anında araç sigortası sadece sürücüye tazminat ödüyor ( yanlış biiliyorsam birileri düzeltsin)
  • Bizim bir tanıdık vardı.Kamyon kullanıyormuş giderken otostopçu bir genci araca almış.manisa yolunda adamın kafası kesilerek bulunmuş
  • Hiç otostopçu aldım mı ? Evet almışlığım var o da nereye gittiği belli bariz olan öğrenciydi. Ha otobüs bekleyen öğrenciler oluyodu yağmurda kampüs nizamiyesiden yurtlarına gitcek olan. Tabi bende öğrenci ama durup sordum bu tarafa giden varsa gelsin diye.. Bi bay geldi sonra bir de bayana seslendi arkadaşymış herhalde . Neyse bay kısa mesafe sonra indi. Bayan arka koltukta ben dikiz aynasını zaten ters bi yöne çevirmiştim bayan bnerken. Derken sorular sormaya başladı öğrencimsnz ne okuyosunuz nerelsz. Flan arkadaş. O gün bugündür bayan da almıyorum. Zate otostop çekeni almıyodum sebebi basit nye yol parasu vercemki deyip otostop yapıp parayı iddaya kumara sigaraya şaraba veren otostopcu cevrem genis onları dahi görsem almam artık 1 kere aldım pşmanım.. Almıyorum. Alacağım insanı kendim secerim.

Ha uzun yolda kalan olur başına bi iş gelen olur kesn dururum. Yolda kaza görürsem dururum. Yolda taş gördüm kay yolun ortasında akan trafik yoğundu bşe yapamadım jandarma trafiği aradım. Hemen hallettiler.. O koca kaya nerden gelmş bilmiyom kamyondan düştü herhalde benm arabanın yarısı kadar vardı..uzun yolda acil tüm durumlara okey ama zorda kaldına inanmadıgm kmseyi almam.

• yolda bayan otostop yapan gördümmü alırım dayanamam ,25 yıldır zararını görmedim faydasını arada görüyorum
  • ben de kesinlikle almam taraftarıydım.

haftaiçi hergün üniversiteye 1 de giderim.otobüse bindiğim durak ile evim arasındaki mesafe 15 dakika.

neyse geçen perşembe saat 9 da sınavım vardı ve evden çıkarken saate baktığımda geç kaldığımı farkettim.koşar adım evden çıkmıştım ki yanımda arabayla geçen biri durağa mı gidiyorsun? dedi.evet deyince "atla bu soğukta üşüme" dedi ve beni durağa kadar bıraktı.o günden sonra fikrim değişti. (yer adana)
  • guzel bi bayansa neden alınmasın ki
  • ya arabanıza aldıgınız adamın üzerinde yasa dışı bir madde (uyuşturucu ,silah vb. vb) varsa ve çevirmede çıkarsa ne yaparız hiç düşündünüzmü...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.