Merhaba bugun kgm ye ait otoyolda radar kontrolü vardı.radar aracını farkettiğimde muhtemelen hızım 140 idi .yaklaşık 8 saat oldu edevlette ve vergi borcu kısmında radar cezası henüz yok. Hız limiti benim bildiğim 130 + %10=143 km Radar aracı jandarma otoyol polisiydi. Sizce ceza yazmışlar mıdır ? ceza yediysem anında edevlete düşüyormu egm nin yazdığı gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 6 Aralık 2024; 3:7:27 > |
Otoyol radar
-
-
kurbanda memlekete gidiyordum.Sapanca taraflarında meşhur Berceste dinlenme tesislerinin giriş yolunun kenarına radar arabası zulalanmıştı.
5 dk geçti geçmedi sms ile öpüldüğümü bildirdiler.Girdim baktım E-devlete düşmüştü.
-
Jandarmaya devredildi malum.hemen cezayı işleyip işlemediklerini bilmiyorum.edevlete yansıyan bir ceza henüz yok.
-
sinirin 143 oldugu yerde kadranda 140la neden ceza yiyeceksiniz ki?
-
Jandarma polisinin kestiği Cezanın anlık sisteme düşüp düşmediğini öğrenmek istiyorum.radar aracını gördüğümde iş işten geçmişti hızımın 143 ü geçip geçmediğini bilemiyorum.
-
Kadranlarda %5 sapma oluyor. sen 140 görürken aslında hızın 133
-
2007 model aracımda kadran ne gösteriyorsa google maps de o hızı gösteriyor. güncel araçlarda farklıdır belki -
arabanın markası nedir?
-
en geç pazartesiye düşer yazdılarsa.
-
turkiyede karsilastirmadim ama amerikada google mapste sapmali gosteriyor.
-
Google Maps radarların yerini gösterebiliyor bir süredir.Ben kullanmadım ama bilmeyenler için nasıl kullanılır aşağıdaki açıklamalarda.
Google Maps uygulamasını açın.
Google Haritalar uygulamasında radar bildirimi eklemek için ilk olarak uygulamanın sağ alt köşesinde yer alan "+" işaretine dokunmanız gerekiyor.
Ardından açılan menüde radar noktalarını etkin hale getirebilirsiniz.
Ayrıca hatalı veya yanlış bir bildirim eklemeniz durumunda geri sayım süresi bitmeden "Geri Al" butonuna basarak bu hatayı kolaylıkla düzeltebilirsiniz.
-
pejo 207 -
Yazmamıştır -
hocam vag grubu araçların kadranlarında %5ten fazla sapma oluyor. senin araç gibi bazı markalarda ise sapma olmuyor. mercedes cla 180d amg'ye binmiştim onda da sapma yoktu, gps ile birebir aynıydı.
-
Kadran zaten fazla gösteriyor 3 km falan oynama oluyor gps ten hızınıza bakarsanız anlarsınız
Benzer içerikler
- sürücü belge kısıtları 01.06
- arabanın su hortumu patladı ne yapmalıyım
- renault 21 en çok tutulan modeli
- fluence otomatik şanzıman
- jetta comfortline ile highline arasındaki fark
- opel corsa 2024 özellikleri
- byd seal lion
- 508 peugeot 2024
- bayiden sıfır araba fiyatları
- byd manisa iş başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X