Şimdi Ara

otoyollarda yerdeki uyarıcı ışıklar gücünü nerden alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otoyollarda yerde duran yanıp yanıp sönen ışıklar enerjisini nerden alıyor arkadaşlar kafama takılıyo o kadar kablo döşeyemezler heralde güneştenmi acaba ama geceleri yanıp sönüyo kurtarın beni bu sorudan

• onlara bizim arkadaslar ısık gelince parlıyor diyolardı ama yakından izleyince yanıp söndüğünü gördüm.ama bende nerden aldığını bilmiyorum.
  • onların üzerinde güneş pilleri var. dikkatli bakarsan(sakın deneme yolun ortasında) üzerlerinde siyah tabakalar olduğunu görürsün. hoş üzerlerinden kamyon tır geçerek bozuluyorlr bir süre sonra
  • yolun tenha olduğuzamanlar farları yakmadan karanlıkta yanlarından geçmeyi denedinmi ?
  • abi korkuyom denemeye ama bu merak denettircek. yakında haberlere çıkarsam anlayın ki benimdir.
  • Zifiri karanlık yollarda o ışıklar yanmaz. Çünkü ışık kaynakları dışarıdan gelir.
  • güneş pili var ama birde içinde normal şarjlı pil var galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabanın ışıgıyla parlıyorlar yanıp sönenlerde pilli herhalde
  • Konuya bak yaaa
  • eskişhirde de var bunalrdan cengiz topel caddesinde falan gece bi bakıyorum bir sürü yerde bişiler yanım sönüyo adam kendini uçak pistinde gidio sanıyo vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

eskişhirde de var bunalrdan cengiz topel caddesinde falan gece bi bakıyorum bir sürü yerde bişiler yanım sönüyo adam kendini uçak pistinde gidio sanıyo vallaha

bazı manyaklar sökmüş yaa...
  • Kesin forumdan biridir..
  • o yanıp sönenlerden ankarada ya da internette bulanilir miyim acaba? bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.