otoyollarda yerde duran yanıp yanıp sönen ışıklar enerjisini nerden alıyor arkadaşlar kafama takılıyo o kadar kablo döşeyemezler heralde güneştenmi acaba ama geceleri yanıp sönüyo kurtarın beni bu sorudan
onlara bizim arkadaslar ısık gelince parlıyor diyolardı ama yakından izleyince yanıp söndüğünü gördüm.ama bende nerden aldığını bilmiyorum.
onların üzerinde güneş pilleri var. dikkatli bakarsan(sakın deneme yolun ortasında) üzerlerinde siyah tabakalar olduğunu görürsün. hoş üzerlerinden kamyon tır geçerek bozuluyorlr bir süre sonra
eskişhirde de var bunalrdan cengiz topel caddesinde falan gece bi bakıyorum bir sürü yerde bişiler yanım sönüyo adam kendini uçak pistinde gidio sanıyo vallaha
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
eskişhirde de var bunalrdan cengiz topel caddesinde falan gece bi bakıyorum bir sürü yerde bişiler yanım sönüyo adam kendini uçak pistinde gidio sanıyo vallaha
bazı manyaklar sökmüş yaa...
Kesin forumdan biridir..
o yanıp sönenlerden ankarada ya da internette bulanilir miyim acaba? bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme