Şimdi Ara

otrivine ve nasonex kullanan tecrubeli arkadaslarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli kis aylarinda burnum tikandigi zaman hep otrivine kullandim aninda aciyor fakat yaş itibariyle dis hekimi teyzem bana hep nasonex kullan diyor. Suan evde nasonexde otrivinede. Fakat ne hikmetse nasonexde nasil sıkarsam ne kadar sıksamda burnumu bir turlu acmiyor gene hiriltili bi sekilde nefes aliyorum. Otrivine ise 1 senedir dibinde ufak miktar sivi kalmis onu calkalaya calkalaya zorda olsa kucuk bir miktar sıktıgında aciyor hemen fakat fazla kullanimda zarar veriyor. Gundelik hayatta ve gece uyurken burun tikanikliginda hep otrivine tercihim oldu. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Nasonex cidden hic acmiyor burnu falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otrivine ilk kez sağlık ocağındaki doktor yazmıştı... açış hızı olsun , verdiği rahatlık olsun dedim kutusunu saklayım... geçenlerde babam özel bir doktora gidecekti baba şunu yazdır diye eline verdim.... doktor kesinlikle önermemiş , bırak 20 yaşındaki genç için 40-50 yaşındaki adam için bile ağır demiş... İlaçsız açmak en iyisi buhar falan çeksin , tuzlu suyla açmaya çalışsın demiş....
  • Sinüzitim var.Otrivine müptelasıyım soğuk kış günlerinde

• 1 haftadır otrivine kullanmıyorum böyle buruna lanet ettim ya otrivine candir canandir yarin aliyim bi tane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

otrivine ilk kez sağlık ocağındaki doktor yazmıştı... açış hızı olsun , verdiği rahatlık olsun dedim kutusunu saklayım... geçenlerde babam özel bir doktora gidecekti baba şunu yazdır diye eline verdim.... doktor kesinlikle önermemiş , bırak 20 yaşındaki genç için 40-50 yaşındaki adam için bile ağır demiş... İlaçsız açmak en iyisi buhar falan çeksin , tuzlu suyla açmaya çalışsın demiş....

Hocam burnum tikaliyken sicak dus alsamda acmiyor o yogun sicak su buhari banyo icinde rahatlatsada kapidan disari cikinca gene tikaniyor. Otrivinede ne varki bu kadar tavsiye etmiyolar acaba ? Burnum tikaliyken 1 tane pistlatiyorum hafiften cekiyorum burnumu anindami acar ya aninda aciyor. Boyle etkili bi ilaci cevremdede tavsiye etmeyenler var ama acmanin baska bir yolu yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Kendimi bildim bileli kis aylarinda burnum tikandigi zaman hep otrivine kullandim aninda aciyor fakat yaş itibariyle dis hekimi teyzem bana hep nasonex kullan diyor. Suan evde nasonexde otrivinede. Fakat ne hikmetse nasonexde nasil sıkarsam ne kadar sıksamda burnumu bir turlu acmiyor gene hiriltili bi sekilde nefes aliyorum. Otrivine ise 1 senedir dibinde ufak miktar sivi kalmis onu calkalaya calkalaya zorda olsa kucuk bir miktar sıktıgında aciyor hemen fakat fazla kullanimda zarar veriyor. Gundelik hayatta ve gece uyurken burun tikanikliginda hep otrivine tercihim oldu. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Nasonex cidden hic acmiyor burnu falan

Otrivine zararlı bir ilaçtır.5 günden fazla kullanılmasını önermiyorum ayrıca ilaç bağımlılık yapıyor bir süre sonra ilaç kullanmadığınız zaman burnunuz hep tıkalı kalıyor ve hatta uzun süreli kullanımda koku alma yeteneğinde bozukluklar dahi yaşayabilirsiniz kullanmamaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

quote:

Kendimi bildim bileli kis aylarinda burnum tikandigi zaman hep otrivine kullandim aninda aciyor fakat yaş itibariyle dis hekimi teyzem bana hep nasonex kullan diyor. Suan evde nasonexde otrivinede. Fakat ne hikmetse nasonexde nasil sıkarsam ne kadar sıksamda burnumu bir turlu acmiyor gene hiriltili bi sekilde nefes aliyorum. Otrivine ise 1 senedir dibinde ufak miktar sivi kalmis onu calkalaya calkalaya zorda olsa kucuk bir miktar sıktıgında aciyor hemen fakat fazla kullanimda zarar veriyor. Gundelik hayatta ve gece uyurken burun tikanikliginda hep otrivine tercihim oldu. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ? Nasonex cidden hic acmiyor burnu falan

Otrivine zararlı bir ilaçtır.5 günden fazla kullanılmasını önermiyorum ayrıca ilaç bağımlılık yapıyor bir süre sonra ilaç kullanmadığınız zaman burnunuz hep tıkalı kalıyor ve hatta uzun süreli kullanımda koku alma yeteneğinde bozukluklar dahi yaşayabilirsiniz kullanmamaya çalışın.

Bi fikriniz varmi burun acmak icin baska bir yol. Sumkurmeme ragmen bazen oyle tikaniyorki cikmiyor.

Ne ilginctirki uyurken burnum tikaniyor fakat ayaga kalktigimda daha rahat nefes alabiliyorum. Basimin durdugu pozisyona gore burnum daha cok tikaniyo. Haliyle geceleri uyumak zorlasiyor

Breathe right burun bantlari hakkinda bi fikriniz varmidir peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Varmı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

quote:

Bi fikriniz varmi burun acmak icin baska bir yol. Sumkurmeme ragmen bazen oyle tikaniyorki cikmiyor.

Ne ilginctirki uyurken burnum tikaniyor fakat ayaga kalktigimda daha rahat nefes alabiliyorum. Basimin durdugu pozisyona gore burnum daha cok tikaniyo. Haliyle geceleri uyumak zorlasiyor

Breathe right burun bantlari hakkinda bi fikriniz varmidir peki ?

Burun bandını alabilirsiniz burun kanatlarını açarak tıkanmayı gideriyor kullanabilirsiniz ilaç yoktur içinde

• buhar çekme işini denedim geçici açıyor burnu buhardan çekmeyeceksinki hiç kapanmasın ama öylede olmuyor otrivine candır ne kadar zararlı olsada umrumda değil
  • nasonex geç açar ama sağlam açar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.