Şimdi Ara

Oturma kısmı 60 cm koltuk önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum uzun. Şu an kullandığım Bürosit koltuğun oturma kısmı derinliği 45 cm. Yıllarca önemsemedim ama artık sağ bacağımda varis çıkmaya başladı. Oturma kısmı 60 cm. olan bir koltuk bulamadım. Bildiğiniz bir model varsa ya da koltuğu özel yaptırabileceğim bir tanıdığınız varsa, yardımcı olursanız sevinirim. 1000 TL. kadar tutabilir diye tahmin ediyorum ama 1400 TL. ye kadar çıkabilirim. Oyuncu koltuğu önermeyin, bildiğim kadarıyla onlarında oturma kısmı küçük.

• 1400 liraya koltuk mu alacaksin hocam
    Valla helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Varis için tedavi masrafı 8000 TL.ye kadar çıkabiliyor. Benim durumumdaki birisi için 1400 TL. kabul edilebilir bir durum. Yıllarca sigaraya verdiği parayla ev alabilecek yakınlarınıza etmediğiniz lafları lütfen burada bana karşı kullanmayın. Önerisi olan varsa yazsın. Hayır duamı alsın.
  • m.ikea.com.tr
    MARKUS kolçaklı dönen sandalye siyah | IKEA Çalışma Alanları
    https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/40103100/markus-kolcakli-donen-sandalye.aspx

Bu ürün bence oldıkça dayanıklı ve rahat ama deri yazın çok terletiyor minder falan koymak lazım. Kumaşı da var derinlik de 53 cm mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 17 Aralık 2018; 15:2:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1u2i3o4

https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/40103100/markus-kolcakli-donen-sandalye.aspx

Bu ürün bence oldıkça dayanıklı ve rahat ama deri yazın çok terletiyor minder falan koymak lazım. Kumaşı da var derinlik de 53 cm mış.
    Oturma kısmı derinliği 47 cm yazıyor. Yinede ilgin için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam arkadaşın poposu değerli ne yapsın burdaki yıyıklar gibi kendini gömsünmü poposuna bile değer veriyor güzel hareket bence
  • O kadar paraya hazır almak yerine özel tasarlayıp yaptırabilirsin. Demirci, döşemeci falan derken tam istediğin gibi bir koltuk olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o z g u r O kullanıcısına yanıt
    Yalnız anlamadığınız bir durum var yıllarca sigara içtim sonra bıraktım para olarak hayatımda hiçbir şey değişmedi. Sigara içerken de içmezken de aynı para kalıyor cebe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dogru diyon artı adamda para var
    Bende para yok misal o kadar parayi koltuga verecegime yere minder atar oraya otururum daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 60 cm yeterli olacak mı
    kanka üzgünümde çok vizyonsuzsun ya bak sen kazara zengin olsan paranı kaybedersin o kadar vizyonsuzsun :D
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    2 kere sorduğuna göre kalanını sen alacaksın heralde.. ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oturma derinliği 60 cm istiyorsanız piyasada bulmanız çok zor. genelde özel amaçlar için kullanılan koltuklar olur piyasadakiler. kendiniz yaptırmanız lazım.

dolsanmedical.com
    ..::DOLSAN::..
    http://dolsanmedical.com/tr/detay.asp?urun=321

not: yerli üretim olarak en yüksek oturma derinlikleri türksit büro mobilya'ya ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 17 Aralık 2018; 16:53:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brave.Heart3416

2 kere sorduğuna göre kalanını sen alacaksın heralde.. ?
    yok hocam yetmezse takviye yapayım diyecektim
  • O mesafenin uzun olduğu ofis sandalyesi bulmak zor. Benim boyup 195 kilom da hayli fazla, DX RACER TANK serisi var bende onun bile oturma yeri derinliği az bence.

www.adoremobilya.com
    Adore DXRacer Profesyonel PC Oyun Koltuğu - DX-OH-TS29-N-1
    https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-ts29-n-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu

Belki sizi keser 60 diye iddia etmiş ama bana kısa geliyor biraz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.