Bildirim
OTURMA ODASINA YARASA GİRDİ ACİL YARDIM DH
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Havluyla vur direk yere düşer. Havluyla tutar atarsın dışarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schurzenjager -- 3 Nisan 2011; 19:39:41 > -
polis çağır. -
Em onu. -
quote:
Orijinalden alıntı: schurzenjager
Havluya vur direk yere düşer. Havluyla tutar atarsın dışarı.
saldırmaz dimi bu hayvan
bir kere karga kovalamıştım havluyla oda beni kovalamıştı -
soyun üstünü ırılmayı bekle batman olursun fenamı -
quote:
Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER
Em onu.
Ben yazıcaktım -
bizim eve giriyordu hep bi parça yardımıyla tutup seviyordum yarasayı yumuşak tüyleri var. yarasalar ışıktan kaçar yada saklanır buna göre yap birşeyler. -
Swatları çağır çabuk ol fazla vaktimiz yok ! -
Tamam yaratıcı bir nick name in var. -
No ss No güven -
Ben gece uyurken uçmaya başlamıştı odada yazın pencereden girip saklanmış muhtemelen biyere. Sonra o heyecanla pikeyle kovaladım hayvanı balkona kadar ve kapıyı kilitledim sonra ordan gitmiş muhtemelen bidaha karşılaşmadım ama tırsmıştım ilk farkettiğimde -
Mağaradamı yaşıyorsun -
Yarasa karanlık veya aydınlık farketmez bir odada asla bi yere çarpmaz. Yarasalar zaten kördür. Hatta birisi deney yapmış. İplerle tavana astığı kutuların olduğu odaya yarasa koymuş bide kamera ile çekmiş hiç bi yere çarpmamış. -
neyin kafasını yaşıyo bu arkadaş ? -
Napıyonuz ya havluyla vur diyo. Ufacık hayvan hiçbirşey yapmaz o senden daha çok korkuyordur. Üzerine havlu gibi birşey at öyle yakala serbest bırak. Yazık hayvana -
boynunu kır çöpe at
bu arada yarasa kuduz olabilir(ciddiyim) -
ona küçük sürprizler yap -
-
F
Benzer içerikler
- pegasus koltuk düzeni
- cat ayakkabı nerede üretiliyor
- isveç ve isviçre
- uçağa sigara alınıyor mu
- ben aldırdım pişmanım
- google çizim yap
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X