Şimdi Ara

Oturum Açılamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Huawei ascend P6 telefon kullanıyorum telefonu sıfırladım sonra kurulumda gmail ile giriş yapıyorum oturum açılamadı diye hata veriyordu KVK yı aradım telefonu servise

gönderin dediler oturum açmadan devam ettim google playe giricekken yine aynı hatayı alıyorum telefonda gmaili açamıyorum android sürümü 4.2.2 yardımlarınızı

bekliyorum arkadaşlar

Oturum Açılamadı Oturum Açılamadı

• Yeni hesap kurmayı denedinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demir377 D kullanıcısına yanıt
    Google sunucularında da bir problem olabilir. Başka bir gmail hesabı ile girmeyi deneyin. Olmazsa yarına bırakın. Başka bir wifi ağından deneyin. Gene olmazsa tekrar recovery moddan sıfırlayıp deneyin. En son çare servise verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 12 Mart 2014; 22:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demir377

Selam arkadaşlar benim bir sorunum var

Huawei ascend P6 telefon kullanıyorum telefonu sıfırladım sonra kurulumda gmail ile giriş yapıyorum oturum açılamadı diye hata veriyordu KVK yı aradım telefonu servise

gönderin dediler oturum açmadan devam ettim google playe giricekken yine aynı hatayı alıyorum telefonda gmaili açamıyorum android sürümü 4.2.2 yardımlarınızı

bekliyorum arkadaşlar

Oturum Açılamadı Oturum Açılamadı

Gecen ben Rom yuklerken imei sifirlandi..
    boyle olmustu. ayrica telefon sim karti gormuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılanların hepsini yaptım ama olmadı rom yüklesem düzelir belki huawei ascend p6 için rom ve recovery nerden bulabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.