Şimdi Ara

Oturum Sayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Finallerimin bittiği gün yapmıştım bu programı. Öncesinde internette bana ilham veren bir video görmüştüm internette ve bende daha önce duyduğum birşeyi hatırladım; insanlar bilgisayar başındayken odaklandıkları için insanın doğası gereği göz kırpmaları azalıyor ve bu da göz kuruluğuna neden oluyor. ekrandan gelen ışınlar da bu yüzden gözü daha çok yoruyor, sağlık problemlerine sebep oluyor.

bunu kendime ve etrafımdakilere hatırlatacak bir program yaptım arkadaşlar. öyle şatafatlı birşey değil, sadece geri sayım yapıp, süre bitince size belirleyebileceğiniz mesajı göstererek gözünüzü dinlendirmenizi hatırlatıyor. kullandığım süre içerisinde kesinlikle facebook'ta harcadığım zaman azaldı ve kitap okuduğum zaman arttı diyebilirim

forumda yeni olduğum için link paylaşımı konusunda herhangi bir kısıtlama var mı bilmiyorum ama blogumdaki tanıtım yazısına bakabilirsiniz. ve eğer isterseniz kodlarını ve programın kendisini de size gönderebilirim.

http://timuraykutyildirim.wordpress.com/2012/01/22/oturum-sayaci-1_0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teymour -- 3 Şubat 2012; 21:08:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.