Şimdi Ara

Oturun şimdiden İngilizce çalışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okullar Ekim'de açılıyor okuduğunuz bölümde hazırlık varsa ve taşrada bir üniversitede okumuyorsaniz hazırlık cidden çok zor olacak. Şu 2-3 ay oturun çalışın l3 seviyesinden başlayın en kötü çünkü sıfırdan öğrenmek çok zor ODTÜ'de dahil bir çok benzer okullarda yuzlerce kişi hazirlikta kalıyor. Ne kadar öğrenirsiniz o kadar kardir şimdiden sizler için buda benden size tavsiye birde kur sistemi varsa hazirlikta vay halinize. Bu gün Ankara üni. Gibi dandik okullar bile ODTÜ'ye yetisicem diye adamı zorluyorlar ben okula geldiğimden beri hazırlık sistemi 2 3 kere değişti ve halada değişiyor her 2 3 ayda bir yeni bişey çıkıyor şimdide ydsnin denkligini hazirlikta kaldırmışlar şaka gibi bu sene kazananların büyük kısmı hazirlikta kaldı bende l4de kaldım eylülde bi daha sınava giricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkmenbeyy -- 12 Temmuz 2017; 18:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamı dinleyin

• Muafiyeti geçemeyen de ben üniversiteliyim demesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chane kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gibi temel yoksa cidden çok zor oluyor ama dönem başında l3 seviyesinden başlayan adamlar rahat geciyor. Ha sorsan bu saatten sonra kalirmiyim? Hayır ama olan bir seneme oldu hazirandaki muafiyet sınavıni veremedim her kur sonunda birde gatewave denen aptal bir kur atlama sınavı yapıyorlar ve bu aptal sınav yüzünden millet 80-90'la bu sınava girmeye hak kazanıp 50 gibi puanlarla kaliyorlar

• Nasil calisalim youtube kanali falan var mi tavsiye yada kaynak dokuman vs

• Senin o muafiyeti vermen için 10-12 yıl İngilizce görmen ve özel okula gitmen lazım kimseyi burda İngilizce bilmiyor diye ezmeye hakkın yok devlet okullarında what is your nameden baska öğrettikleri bişey yok çoğu okul ders bile işlemiyor. Bak benim yurt dışından gelen arkadaşlarımda var adamın ana dili İngilizce ama gramer bilmediğinden dolayı kalıyor sürekli saçma sapan yorum yapma eminim sen gectiysende hazırlığı muhtemelen Yozgat'ta falan okumussundur yukarda taşra unileri saymadım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkmenbeyy -- 12 Temmuz 2017; 18:26:24 >
  • WWalker kullanıcısına yanıt
    video eğitim youtubeda harika bir kanal oynatma listesine bakın.Spesifik olarak hangi konulara bakmalıyız, bir de writing falan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkmenbeyy

Senin o muafiyeti vermen için 10-12 yıl İngilizce görmen ve özel okula gitmen lazım kimseyi burda İngilizce bilmiyor diye ezmeye hakkın yok devlet okullarında what is your nameden baska öğrettikleri bişey yok çoğu okul ders bile işlemiyor. Bak benim yurt dışından gelen arkadaşlarımda var adamın ana dili İngilizce ama gramer bilmediğinden dolayı kalıyor sürekli saçma sapan yorum yapma eminim sen gectiysende hazırlığı muhtemelen Yozgat'ta falan okumussundur yukarda taşra unileri saymadım zaten.

12 yil devlette okudum. Kursa gitmedim. Üniversiteye gitmedim,gittiğim zaman okul ve hazırlık hakkında bilgilendiririm seni

8 sene ingilizce görüp,elinin altında internet bulunan insan İngilizce bilmiyorsa ben zekiyim demesin.

• Amma abartmışsın yav. Ben sadece 5 yıl özel okulda okudum, onun dışında kursa falan da gitmedim hiç ve muafiyet sınavı ile hazırlığı atlayıp direkt bölüme başladım.
  • Nasil calisiyosun hocam bu kanaldan

• İngilizce konu anlatimi kanalindan playlistinden calisin.O sirada 500-1000 kelime gibi birsey ezberleyin.B1-B2 seviyesine gelirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 12 Temmuz 2017; 21:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strawberry Swing

quote:

Senin o muafiyeti vermen için 10-12 yıl İngilizce görmen ve özel okula gitmen lazım kimseyi burda İngilizce bilmiyor diye ezmeye hakkın yok devlet okullarında what is your nameden baska öğrettikleri bişey yok çoğu okul ders bile işlemiyor. Bak benim yurt dışından gelen arkadaşlarımda var adamın ana dili İngilizce ama gramer bilmediğinden dolayı kalıyor sürekli saçma sapan yorum yapma eminim sen gectiysende hazırlığı muhtemelen Yozgat'ta falan okumussundur yukarda taşra unileri saymadım zaten.

12 yil devlette okudum. Kursa gitmedim. Üniversiteye gitmedim,gittiğim zaman okul ve hazırlık hakkında bilgilendiririm seni

8 sene ingilizce görüp,elinin altında internet bulunan insan İngilizce bilmiyorsa ben zekiyim demesin.

Harfi harfine katılıyorum....

• quote:

Hocam benim gibi temel yoksa cidden çok zor oluyor ama dönem başında l3 seviyesinden başlayan adamlar rahat geciyor. Ha sorsan bu saatten sonra kalirmiyim? Hayır ama olan bir seneme oldu hazirandaki muafiyet sınavıni veremedim her kur sonunda birde gatewave denen aptal bir kur atlama sınavı yapıyorlar ve bu aptal sınav yüzünden millet 80-90'la bu sınava girmeye hak kazanıp 50 gibi puanlarla kaliyorlar

Nasil bakalım nerden bakalım tavsiyen nedir? Youtubeda derli toplu ders yok.

• Nasıl çalışalım hocam nerden başliicaz

• WWalker kullanıcısına yanıt
    playlistten bak ingilizce kısmına, bildiğin yerleri geç mesela alfabe falan oraları geç öyle ilerle
  • Bugun pcyi kurup basliyorum hocam eyvallah

• Olm açın yabancı dizi izleyin izlemeyen varsa otomatikmen gelişiyo. 1 kere açıp çalışmadan dilde 3bininci olmuşum khjadsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Dot

quote:

Senin o 8 senede aldığın İngilizce ne düzeyde sorabilir miyim? Onu geçtim İngilizce bilmek sadece yazmak,okumak değil. Ne kadar akıcı konuşabiliyorsun? Derdini ne kadar anlatabiliyorsun? İspanya, Finlandiya gibi ülkelerin seninle aynı eğitim seviyesinde olan insanlarla karşılaştırdın mı kendini hiç?

• bugün haberlerde gördüm
    8 dil bilen odtü deki bir hoca, dil öğrenmeye önce almanca veya fransızcadan başlayın dedi beyin buna daha yatkınmış
  • Tala Valkov T kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun birader B2-C1 seviyesi ingilizcem var. Yabancı arkadaşlarım var,penpallden bir sürü yaziştigim var. Okulumuza brezilya,hindistan,arjantin gibi ülkelerden üniversite öğrencileri gelirdi ve gayet iyi anlaşırdık.

Avrupa halklarinin avantajı grammerin kendi dillerine benzemesi. Ama evet,yaşitim bir ispanyol da fin kadar iyi konuşabiliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.