Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.828
Cevap
422
Favori
1.049.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çorlu ve Tekirdağ’da ki köşkdere pasion paket ellerinde var. Bugün sordum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Styric kullanıcısına yanıt
    1100 civarı pasion paket giriş paketin üstü. Normalde 1014 gibi bir ücrete tekabül ediyor. O da şişirilmiş kendi açıkladığı 2025 liste fiyatından hesapladığında ... Bu fiyat liste fiyatından 85 bin fazla. Üst paketleri bulamadım. Ama tahmini olarak style paket için mesela . 2246 şişirilmiş liste fiyatına göre en fazla 1200 olması gerekirken 1350 civarı isteyeceklerine eminim. Ne diyelim. Bunlar değil, bizi bunlara mahkum edenler suçlu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gFidan G kullanıcısına yanıt
    En üst pakete bazı bayiler hazirana sıra yazıyorlarmış, dünya da araba bolluğu varken bizlerin düştüğü duruma bak, pandemi dönemi gibi yakında el altından para da almaya başlarlar. Bu yaşananlar aklıma geldikçe sinirden elim ayağım titriyor, bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tokcan57 T kullanıcısına yanıt
    Vallahi rezillik ya... arkadaş neden her konuda, bu ve bundan önceki birçok hükümetler, bu güzide halka , 5. Sınıf insan muamelesini reva gmrdü ve görüyor.... aaa pardon halk kendi arzu ediyordu ,sebep belli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sehato -- 3 Ocak 2025; 15:0:45 >
  • Buradan da tüm ötv muaf araçları görebilirsiniz

kullananlar.com
    Araba Modelleri - Kullananlar.com
    https://kullananlar.com/araba-modelleri?ozellikler=265
  • Steppenwolf kullanıcısına yanıt

Listesi doğru nadir sitelerden. Çünkü Duster henüz yerlilik oranını karşılamıyor. 

• Toyota yasayı suistimal ediyor. Var mı bunu konuşan? Yok. Baştan beri engelli düşmanı gevezelerin derdi zaten suistimal değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noax N kullanıcısına yanıt
    Dertleri üzüm yemek değil.. İsteseler suistimal edenleri anında önlerlerdi. Opel vs birçok marka araçlarına zam yapmazken toyota anında katmerli yapıştırdı zamları. Dertleri ötv muafiyetli araç satışını engellemekti ve bunu da kısmen başardılar.

• tokcan57 T kullanıcısına yanıt

10 ocakta meclise sunulacak yasa tasarisi engelli arac alimini tamamen bitirebilir. Winter is coming

• Lawy L kullanıcısına yanıt
    Bu garabetten daha iyidir, en azından ortalıkta dolaşımda biz engellilere şunu bunu yaptık diye atım tutmazlar. Ne güzel işte tarihe geçerler..!

• İthal markalar sosyal medyada anlamaya başlamış bu yasa çok net değişecek, eski düzen iyiydi işte, ak minyonlar bir doğru durun her işe karışmayın bu ülkenin köklü bir geçmişi var, hep geri gidiyorsunuz ak minyonlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Link verebilirmisiniz

• 2028de 200bin olan aracı 120bine almıştım. Şimdi satsam ceza sadece 80bin mi öderim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Henuz meclise sunulmadi ancak basinda yer aldi. Onceki mesajlarimda paylasmistim. Eger etkileyen ve resmi olarak meclise sunulan bir teklif olursa buradan paylasirim. Daha once buradan mevcut duzenlemeyi ta komisyondayken paylasmistim. Ancak bir arkadas bizi linclemedigi yalancilikla suclamadigi kalmisti.

https://istanbulticaretgazetesi.com/otv-muafiyeti-son-dakika-yeni-duzenleme-geliyor-vergi-istisnasi-icin-yeni-kriterler-getirilecek

Yeni safakta da yayimlanmisti. Ancak meclise sunulan bir taslak henuz yok. Meclis tatilde.

Hocam takılmayın densizlere, yasa çıktıktan sonra yazamadı bir daha, bana da sarmıştı, bizler bilgi paylaşımı ve fikir alışverişi yapmak için buradayız.

• corolla hybrid passion x için fiyat teklifi alan var mı ?

• oguzhanoozdmr O kullanıcısına yanıt

Ordu Toyota bayiyi aradım Şubat teslim Corolla dream1.8 hibrid var dedi, fiyata ise ÖTV indirimli 1.017.000 TL dedi.

• gFidan G kullanıcısına yanıt
    Passion liste fiyatı 1903.5, ÷1.8= 1057.5 yapar.

Araç gerçek fiyatına anca geldi. 2024 Ocak ayında C-HR Passion 1550 fiyatlıydı, Corolla Cross Flame X ve HR-V Elegance 1590 dı. Corolla Cross Ağustos ayında 1940 oldu, CHR Ekim ayında 1615 e satılıyordu, çok ucuz kalmıştı. HR-V 1840 fiyatlı. Liste fiyatında Bi 50-80K fazlalık var, ÖTV muafiyeti kaynaklı fırsat buldukları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 4 Ocak 2025; 20:16:27 >
  • Styric kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir hesap, ÖTV oranı belli zaten, motor hacmi sınırı da yok. Üst paketler bayide yok, stokta yok, vermiyor değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 5 Ocak 2025; 12:1:31 >
  • 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.