Şimdi Ara

ÖTV ZAMMINA SES ÇIKARMAZSANIZ %40 OLAN ÖTV %50 'YE YÜKSELECEK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
415
Cevap
1
Favori
13.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapacak birşey yok arkadaşlar %50 böyle istiyor demokraside yaşamayı öğrenin çoğunluk ne derse o ... %50 yi hazmedemiyor olabilirsiniz..

ben hayatımdan memnunum her koyun kendi bacağından asılır.. siz hayatınızdan memnun değilseniz babane ister açlıktan sürünün ister geberin kapitalist düzende yaşıyoruz malesef... umrumda bile değil ... yok herkesi düşünecekmişimde yok bilemem ne... banane milletten ben kendi kazancıma ekonomime bakarım.. benim kazancıma göre şu anda ekonomide sorun göremiyorum...

oldu canım akşama kadar yat sonra gel burada ekonomi kötü diye ahkam kes... yemezler canım... sokaklar sıfır araç kaynıyor demekki ekonomi kötü değil...
    iş yerimize 6 aydır eleman arıyoruz... başvuranlara ben şartlarımı sayacağıma adamlar bana şartlarını sayıyor ... millet masa başı iş istiyor... şu kadar maaş veririm diyorum beğenmiyor.. ulan zaten işsizsin hiç para kazanamıyorsun birde benim verdiğim ücreti beğenmiyorsun... sonra çıkıp burada atıp tutyorsun 6 aydır 3 tane elaman bulamadım birde işsizlik var derler...... ekonomi kötü derler... şurada kaçınız vergi ödüyor ssk ödüyor işçi çalıştırıyor... bütün söylediklerinize bakılırsa hayal aleminde yaşıyorsunuz... çok biliyorsan sen geç başbakan ol bakalım.. herşey klavyeden yazdığın gibi basitmi

buradan atıp tutuyorsunuz ancada klavye başında yazıyorsunuz birazda sorunların çözümü için çaba harcasanıza ... yok anca eleştir çözüm yok üretim yok fikir yok kuru kuruya chp gibi eleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 25 Eylül 2012; 18:32:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

hükümet kendi sonunu hazırlıyor... mevcut hükümet, bundan önceki hükümetin ekonomideki başarızlıları ve çıkmış olan krizlerin neticesinde 2002 de geldi malum. gidişi de gelişi gibi olacak. ortadoğu ve kuzey afrika coğrafyası karıştı, arap baharı derken, kendisini hiç hesaba katmayan bir iktidarımız sonun başlangıcına geldi, cari açık ve ödemeler dengesinde mızrak artık çuvala sığmıyor. Türkiyede yeni bir ekonomik kriz ve iç çatışma , sosyal bir buhran ve bugüne kadar hiç yaşanmamış değişik bir kaosa doğru ülkemiz yol alıyor. işin kötü yanı busefer yanaşılacak bir liman yok, yerine buzul kayalıklar bizleri bekliyor. gemi battıktan sonra mı bu heriflere hesap sorucaz?

anladığım kadarıyla 3 yada 5 ay içinde ülke helak olacak doğrumu?

tarih veremem, ama bunun 2023 olmadığı kesin.. herşey ansızın gelişecek... kimsenin beklemediği bir anda. tıpkı deprem gibi. olduktan sonra halk bilecek. toplumun hareketlerini okuyabilen kimseler durumu haber verir, ama onlara da kimse itibar etmez. bekleyip hep beraber görecez. olduktan sonra bilmenin ne faydası var artık?

• quote:

quote:

quote:

hükümet kendi sonunu hazırlıyor... mevcut hükümet, bundan önceki hükümetin ekonomideki başarızlıları ve çıkmış olan krizlerin neticesinde 2002 de geldi malum. gidişi de gelişi gibi olacak. ortadoğu ve kuzey afrika coğrafyası karıştı, arap baharı derken, kendisini hiç hesaba katmayan bir iktidarımız sonun başlangıcına geldi, cari açık ve ödemeler dengesinde mızrak artık çuvala sığmıyor. Türkiyede yeni bir ekonomik kriz ve iç çatışma , sosyal bir buhran ve bugüne kadar hiç yaşanmamış değişik bir kaosa doğru ülkemiz yol alıyor. işin kötü yanı busefer yanaşılacak bir liman yok, yerine buzul kayalıklar bizleri bekliyor. gemi battıktan sonra mı bu heriflere hesap sorucaz?

tarih veremem, ama bunun 2023 olmadığı kesin.. herşey ansızın gelişecek... kimsenin beklemediği bir anda. tıpkı deprem gibi. olduktan sonra halk bilecek. toplumun hareketlerini okuyabilen kimseler durumu haber verir, ama onlara da kimse itibar etmez. bekleyip hep beraber görecez. olduktan sonra bilmenin ne faydası var artık?

allah allah bak sen bir anda ansızın olacak haa bakkala gidip un şeker yağ depolayalım bari... olduktan sonra bilmenin ne faydası var demişsiniz peki çözüm öneriniz nedir ne yapmalıyız nasıl hareket etmeliyiz madem ehlike bu kadar yakınken bizi aydınlatın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 25 Eylül 2012; 18:45:48 >

• quote:

quote:

quote:

Kardeş TÜRK milletinin bileti zaten 1. dünya savaşından sonra kesildi.

Sadece milli direniş sayesinde birkaç yıl rötar yedik.

Ama kaçınılmaz son artık geldi, yakındır.

• valla öbür tarafta zebanileri görünce, "ama ben AKP ye oy vermiştim!" demenin pek faydası olacağını sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

quote:

quote:

Kardeş TÜRK milletinin bileti zaten 1. dünya savaşından sonra kesildi.

Sadece milli direniş sayesinde birkaç yıl rötar yedik.

Ama kaçınılmaz son artık geldi, yakındır.

kıyametmi kopacak israfil a.s sur düdüğünümü öttürecek mehdimi geldi kaçıılmaz sondan kastınız nedir biraz daha açıklayın. bakkala gidip stok mu yapalaım ne yapalım çok tedirgin oldum ben şimdi korktum ttüylerim diken diken oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

+1
    Merak ettiğim bir konuyu da buraya yazmak istedim.Olmaz ama olduğunu farzedelim ve millet olarak birlikte hareket edip ötv bindirmesi yapılan kalemlerde alımları durdurduk ve devlet bırakın geliri arttırmayı gelirin büyük oranda düşmesini sağladık.Devlet bu durumda mevcut açığı kapatmak için ne yapar?

Otv genelde ithal mallarda var, eger alim yapmazsan cari acik otamatik daha fazla azalir. Adamlarin daha fazla isine gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla öbür tarafta zebanileri görünce, "ama ben AKP ye oy vermiştim!" demenin pek faydası olacağını sanmıyorum...

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün yaw yazamıyorum gülmekten öbür tarafta akpye oy verenler cayır cayır yanacak demek allah allah bak sen ya oyyy çok güldüm yawww
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Yorumlara bak, cehalet paçalardan akıyor.

Her zaman derim, TÜRK milletinin başına gelen en büyük talihsizlik islamiyetle tanışmaları olmuştur.

şamanist propagandanı git başka yerde yap ... burada yemezler turan dursunun forumuna üye ol

Sanane? Fikir belirtmek yasak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

+1
    Merak ettiğim bir konuyu da buraya yazmak istedim.Olmaz ama olduğunu farzedelim ve millet olarak birlikte hareket edip ötv bindirmesi yapılan kalemlerde alımları durdurduk ve devlet bırakın geliri arttırmayı gelirin büyük oranda düşmesini sağladık.Devlet bu durumda mevcut açığı kapatmak için ne yapar?

Otv genelde ithal mallarda var, eger alim yapmazsan cari acik otamatik daha fazla azalir. Adamlarin daha fazla isine gelir.

lisede bu eğitim verilmiyor ama üniversite okuyanlar ötv nin neden olduğunu bilir ... doğru tespit kardeş tebrikler
  • quote:

Her zaman derim, TÜRK milletinin başına gelen en büyük talihsizlik islamiyetle tanışmaları olmuştur.

Sen ne dediğinin farkında mısın? Müslüman olduğu için mi cahil kaldı bu millet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

quote:

şamanist propagandanı git başka yerde yap ... burada yemezler turan dursunun forumuna üye ol

ne demek sanane benim inancımla dalga geçemezsin adamım seçeceğim dini sizemi soracam en büyük talihsizlikmiş...... böyle fikir belirtmenin ben taa.... yasak varmı diyeceğin müslüman mahallesinde salyangoz satamazsınız sizin yaptığınız provakatörlük kalabalığın arasına karışıp kendi batıl inanışlarınızı millete empoze etmek.. yemezler adamım... böyle fikir belirteceksen yasakkkk gidin kedinizi kesin putlarınızı cilalayın burada milletin islam inanışına laf edemezsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 25 Eylül 2012; 19:00:45 >

• quote:

quote:

Sen ne dediğinin farkında mısın? Müslüman olduğu için mi cahil kaldı bu millet?

Din konusunda burada kimse ile münakaşaya girmeyeceğim.

Neler olacağını önümüzdeki senelerde hep beraber göreceğiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

+1

lisede bu eğitim verilmiyor ama üniversite okuyanlar ötv nin neden olduğunu bilir ... doğru tespit kardeş tebrikler

Devlet dolaylı vergilerle ayakta duruyor.En önemli gelir ise Ötv den sağlanan gelirler.Bu kalemlerde alım dursun devletin bütçesi çöker.Devletin işine gelmez.Şu son yapılan zammın amacı 10 milyar TL olan açığı kapatmak değil mi? Satışlar dursun zaten kapanır diye mi yapıldı bu zam?

• arabalar satılmaz onlarda cok vergi toplar.ben tıp mesleğindeyim bunu düşünüyorum da bu adamlar ekonomist geçiniyorlar anlamıyorlar mı..anlamıyorlar.vergi arttırarak gelir elde edemezsin tersine gelirin düşer. insanlar 3 ay araba almasın görürüm ben o hükümeti.ama aptallık edip alırsa insanlar bence az bile koyuyorlar derim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne demek banane benim inancımla dalga geçemezsin adamım... böyle fikir belirtmenin ben taa.... yasak varmı diyeceğin müslüman mahallesinde salyangoz satamazsınız sizin yaptığınız provakatörlük kalabalığın arasına karışıp kendi batıl inanışlarınızı millete empoze etmek.. yemezler adamım... böyle fikir belirteceksen yasakkkk gidin kedinizi kesin putlarınızı cilalayın burada milletin islam inanışına laf edemezsiniz..

Ne dalgası anlama sorunun mu var? Adam tespit yapmış.Doğru veya yanlış, aksi bir tarih bilgin varsa yaz.
    Dalga kelimesinin anlamını bilmiyorsun herhalde.Ota boka provakatör yazmaktan başka işiniz yok.Oldu hiç dinler eleştirilmesin.Var mı başka derdin?Yasakmış, nasıl yasaklıycan çok merak ettim.

Benim putum yok, "hiç bir şeyim" yok.Şamanistler kedi kesmez, biraz kafanı kullan yazarken.Ha bu kullanmış halinse bilemem.

quote:

böyle fikir belirteceksen yasakkkk gidin kedinizi kesin putlarınızı cilalayın burada milletin islam inanışına laf edemezsiniz.

İnancına saygı beklerken inançlara ne kadar saygılısın Ayrıca adam hakaret filan da etmemiş.

• quote:

Din konusunda burada kimse ile münakaşaya girmeyeceğim.

Neler olacağını önümüzdeki senelerde hep beraber göreceğiz.

Girmede zaten.Şu her zaman gelecek olan ama bir türlü gelmeyen şeyler neyse gelse de tanışsak.
  • burada liseli gençlerle vede şamanist gençlerle tartışmayacağım.. çünkü ekonomi liseli gençlerle tartışılmaz.. önce iç borç dış borç cari açık bunları öğrenin sonra tartışalım.. bu konuya daha yorum yazmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

+1

Devlet bir şekilde parasını toplar. Dünyanın sonu bir sıkıntı değil. Gerçekte yapması gerektiği gibi Şirketlere denetim arttırsa, vergi tahsil etse, usulsüzlere ceza yağdırsa toplar... O yüzden burada düşünülecek devlet değil.

Ben eylemin ses getireceğini sanmıyorum. Zira medya da satılmışların elinde. Ben sorumluları küçük duruma düşürecek, dalga geçen ve cuk oturtan küçük protestoların, gösterilerin viral dağılımla çok daha fazla ses getireceğine inanıyorum. Bireysel araba alışını da toplu olarak azaltmaya ön ayak olabileceğini düşünüyorum. O noktada hepsi gözü dolu dolu, abileri gibi ağlayarak "Ne olur araba alın" konumuna düşerler. Ama bu milletten öyle bir beklentim yok. O yüzden vergi artışı ve zamları destekliyorum. Müstehak diyorum.

sene olmus 2012 devlet halen ikinci el sitelerinden satis yapandan kazanacagi 1000tlnin pesinde.

vergi zamlarla degil denetimle toplanir. bu konuda haklisiniz. devlet buyuk firmalardaki denetimleri arttirmali ve kayitdisi ekonomiye son vermeli.

burada bizde de hata var. yanibasimizda sigortasiz isci calistiran adami sikayet etmiyoruz. halbuki parasi bizden cikiyor. boyle donup vergi olarak giriyor bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne demek banane benim inancımla dalga geçemezsin adamım... böyle fikir belirtmenin ben taa.... yasak varmı diyeceğin müslüman mahallesinde salyangoz satamazsınız sizin yaptığınız provakatörlük kalabalığın arasına karışıp kendi batıl inanışlarınızı millete empoze etmek.. yemezler adamım... böyle fikir belirteceksen yasakkkk gidin kedinizi kesin putlarınızı cilalayın burada milletin islam inanışına laf edemezsiniz..

Ne dalgası anlama sorunun mu var? Adam tespit yapmış.Doğru veya yanlış, aksi bir tarih bilgin varsa yaz.
    Dalga kelimesinin anlamını bilmiyorsun herhalde.Ota boka provakatör yazmaktan başka işiniz yok.Oldu hiç dinler eleştirilmesin.Var mı başka derdin?Yasakmış, nasıl yasaklıycan çok merak ettim.

Benim putum yok, "hiç bir şeyim" yok.Şamanistler kedi kesmez, biraz kafanı kullan yazarken.Ha bu kullanmış halinse bilemem.

quote:

böyle fikir belirteceksen yasakkkk gidin kedinizi kesin putlarınızı cilalayın burada milletin islam inanışına laf edemezsiniz.

İnancına saygı beklerken inançlara ne kadar saygılısın Ayrıca adam hakaret filan da etmemiş.

genel anlam genel ... şamanizmide iyi bilirim satanizmide daha yazma artık bu konuya yorum yapmak istemiyorum... söz meclisten dışarı liseli çocukların arasında kaldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 25 Eylül 2012; 19:09:46 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.