Şimdi Ara

ötvsiz araç alımı için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıl sonra satarken değer kaybı en az olacak piyasası en iyi olabilecek araç tavsiyesinde bulunursanız sevinirim
    5 yıl sonraki araç durumu tahminen 50bin km civarı inşallah boya değişen olmayacak beyaz renkli modelinin fulü olacak(benzinli lpgli dizel olacağı belli değil)
    1.gurup D sınıfı bu sınıfı düşünmemin sebebi bu sınıftaki ötv indiriminin çok daha fazla oluyor olması ancak periyodik bakım ve kasko giderleri fazla
    seçenekler:
    1.volvo s60 1.6 dizel otomatik ful 102bintlden 66 civarına düşüyor 5yıl sonra fiyat ne olur?
    2.mercedes c180 fascination amg 1.6 benzinli otomatik 111 binden 74 bin civarına düşüyor
    3. bmw 3 1.6 yeni kasa baz model +tekno paket+comfort paket 100 küsurlardan
    4. toyota avensis 1.6 elegant ekstra benzinli düz 57bintlden 40500 tlye bıraktı bayi ötv indirimiyle
    5. yeni kasa mondeo çok güzel görünüyor ama nezaman geleceği belirsiz lpg takılırmı v.s bu araç beklemeye değermi
    6. meşhur passat benzinli yada dizeli orta donanım
    7.içinde kendine has karakteri olmasada cc (bu biraz fantezi olur heralde)
    2.gurup C sınıfı bu sınıfta seçenek çok
    jettanın dizelinden (66bintl) golf dizele, corolla dizel, civic benzinli otomatik,focus dizel,tsı motorlu araçlar v.s
    kıa ceed alfa guiletta vb. arabalarda güzel ama diğerlerine göre 2. elde güçlü değiller
    fluence için şaka gibi paralar istendikten sonra renault hyundai fiat nissan mazda düşünmeyecem
    siz olsanız böyle bir imkanınız olsa tercihiniz ne olurdu tabi 5 yıl sonrasının ne olacağı belli olmaz ama seçilen model kaç civarı
    satılırdı 5 yıl sonra
    5 yıl en az maliyetle en çok konforu sunarak satarken en az değer kaybıyla satılacak araç hangisi olurdu sizce
    tabi modeline göre bir miktaar kredi çekilecek

• 6 ay daha sabret mercedes e200 gelcek 1.6 motorlu, en az değer kaybı onda olur, hatta kar bile edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 9 Aralık 2012; 23:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

D segment diyor siz E segment araç öneriyorsunuz ilginç.

Değer kaybetmek istemiyorsanız Passat alacaksınız.

2006 model Passat'lar bile utanılmasa 60-70'e satılacak.

Konfor istiyorum demiş, e segmentte 1.6 motorlu araç varmı s80 den başka???
  • Sanırım sandalye kullanmıyorsunuz .. ben 2011 de 5008 aldım sandalye kullandığım için .. kronik sorunları oldu garantiden halloldu .. 2012 modellerde yok bu sorunlar .. bana sorarsan 1 veya 2 yaşında suv sınıf bi araç al eğer maddi sıkıntın yoksa .. 2.elde motor sınırımız 2800cc ye kadar sadece mtv ödemezsin .. bilgin vardır umarım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkgbe

5 yıl sonra satarken değer kaybı en az olacak piyasası en iyi olabilecek araç tavsiyesinde bulunursanız sevinirim
    5 yıl sonraki araç durumu tahminen 50bin km civarı inşallah boya değişen olmayacak beyaz renkli modelinin fulü olacak(benzinli lpgli dizel olacağı belli değil)
    1.gurup D sınıfı bu sınıfı düşünmemin sebebi bu sınıftaki ötv indiriminin çok daha fazla oluyor olması ancak periyodik bakım ve kasko giderleri fazla
    seçenekler:
    1.volvo s60 1.6 dizel otomatik ful 102bintlden 66 civarına düşüyor 5yıl sonra fiyat ne olur?
    2.mercedes c180 fascination amg 1.6 benzinli otomatik 111 binden 74 bin civarına düşüyor
    3. bmw 3 1.6 yeni kasa baz model +tekno paket+comfort paket 100 küsurlardan
    4. toyota avensis 1.6 elegant ekstra benzinli düz 57bintlden 40500 tlye bıraktı bayi ötv indirimiyle
    5. yeni kasa mondeo çok güzel görünüyor ama nezaman geleceği belirsiz lpg takılırmı v.s bu araç beklemeye değermi
    6. meşhur passat benzinli yada dizeli orta donanım
    7.içinde kendine has karakteri olmasada cc (bu biraz fantezi olur heralde)
    2.gurup C sınıfı bu sınıfta seçenek çok
    jettanın dizelinden (66bintl) golf dizele, corolla dizel, civic benzinli otomatik,focus dizel,tsı motorlu araçlar v.s
    kıa ceed alfa guiletta vb. arabalarda güzel ama diğerlerine göre 2. elde güçlü değiller
    fluence için şaka gibi paralar istendikten sonra renault hyundai fiat nissan mazda düşünmeyecem
    siz olsanız böyle bir imkanınız olsa tercihiniz ne olurdu tabi 5 yıl sonrasının ne olacağı belli olmaz ama seçilen model kaç civarı
    satılırdı 5 yıl sonra
    5 yıl en az maliyetle en çok konforu sunarak satarken en az değer kaybıyla satılacak araç hangisi olurdu sizce
    tabi modeline göre bir miktaar kredi çekilecek

102 binlik arac nasıl 66 bine geliyo hangi bayi verdiyse cok güzel fiyat 72 filan eder ötv yi cıkarınca

• Soyle bi durum var gözden kacan. Eger özürlü arkadas evde bakim ayligi aliyorsa ve sizde lüks bi arac alirsaniz bu bakim ayligi kesilir. Sadece dip not :)
  • jonjonbaba
    2. el alırkende ötv indirimi oluyormu ben olmuyor diye biliyorum benmi yanlış anladım yazdıklarınızı yakın akrabanın rapor
    red007
    şimdilik böyle bir durum yok ilerde ne olur onuda bilemiyorum
    syhgül
    1ay kadar önceydi hatta çıktı vermişlerdi araç özellikleri donanımlar yazıyordu ekstraları vardı bayanın son söylediği rakam aklımda
    66 civarı kaldı kağıdıda var evde duruyodu kaybolmadıysa öncesindede mercedes 111 binden bayi indirimiyle(yılsonuna özel) 102 ye ötvyle 74 e düşmüştü
    c 180 için volvodada 102denindirimli + ötv indirimli olması lazım
    SamsClient
    e200 de 1.6 millet d sınıfında ki1.6 motorlardan memnun değilken e sınıfında nasıl olur kimbilir 6 ayıda geçecek bir kullacı memnuniyet
    süreci de demek aynı zamanda ama ötv kazancı da epey yüksek olacaktır araç 120bintl olsa 48 bin tlsi cepte kalacak iyi bir araba parası
    zotacing
    peki passatın hangi modeli olmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakın akrabanın raporuyla sen kendinemi alacan aracı ?? eğer öyleyse o kişi engelli maaşı alıyorsa kesilir maaşı sen aracı alınca .. ve bu doğru bişey değil .. 2. elde ötv düşmüyo haliyle aracı 0 alan ödemiş almış .. sen 2. elde mtv den muaf olursun ..
  • ? Hangi bayi c 180 amg yi 74 bine bırakıyor yok öyle birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c180 fascination olacak ben amg yazmışım yanına yanlış yazmışım
    attention assist parktronik akıllı ışık sistemi vb.belirgin özellikleri
    beyaz renk panoramik sunroof
    111.727 tl den engelli fiyatı 74800 tl (plaka sigorta bandrol dahil)
  • bu mersedes fiyatı 17.kasımda verildi şimdi ne olu bilemiyorum
    volvo s60 drıve powershift PREMIUM 56.638 +
    5000 tllik ek donanımlarla 61181 ötv kdvsiyle 102.171
    anahtar teslim engelli fiyatı 67000 tl buda aynı tarihte verildi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

6 ay daha sabret mercedes e200 gelcek 1.6 motorlu, en az değer kaybı onda olur, hatta kar bile edebilirsin.

çok fark olacağını sanmam. en az zarar c sınıfı lpg uyumlu araçlarda olur. d sınıfındada passat alın .

mercedestede ters tepebilir 1.6 motor.

şahsen 150bine araç alsam 2000 tl vergi farkını dikkate almam.s 80 satışlarını gördük 1.6 dziel olduğu halde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.