Selamlar, kullandığım cüzdan çok eskidiği için yeni bir cüzdan almaya karar verdim, deri sevmediğim için de spor cüzdanlara bakıyorum, genellikle çoğu cırt cırtlı. Onun yerine fermuarlı modellerden birkaç tanesini gözüme kestirdim. Tasmanian Tiger diye bir marka Brandit diye bir marka www.amazon.com.tr Amazon.com.tr https://www.amazon.com.tr/Brandit-8043-C%C3%BCzdan-Siyah/dp/B07L5KQ9JGBi de Jack Wolfskin var Bunlara benzer modeller için tavsiye alabilirim, ya da amazon dışında daha uygun siteleri de önerebilirsiniz. |
Outdoor cüzdan tavsiye
-
-
-
Kodamansın herhalde demişsin, keşke öyle olaydık Casual giyinebildiğim bir meslekteyim, tshirt, kargo pantolon vs kullanıyorum, yazın spor kışın outdoor ayakkabı giyiyorum, zaten evden çalışma da devam ediyor bizde, yani formal giyimi, takım elbiseyi, deri ayakkabıyı ancak bir tanıdık evlendiğinde onun düğününde giymek nasip oluyor.
Böyle giyinince kullandığım bir deri cüzdan zaten var, günlük hayatta kullandığım cüzdanlar çok eskidi, bir deri, fermuarlı converse cüzdanım vardı bir de puma cüzdan, alalı 8-9 sene oldu, ikisi de çok eskidi, converse deri cüzdanın derisi zaten birkaç yerden yırtıldı, canvas puma cüzdan aslında taş gibi görünüyor ama onun da şeffaf gözü parçalanmaya başladı.
Bu cüzdanların çok sayıda göze sahip olmasına, fermuarla ya da cırtcırtla kapanmasına, bozuk para için ayrı gözü olmasına çok alıştım. Mümkünse bir de kimlik koyabileceğim şeffaf bir göz olsun istiyorum. Adidas, puma, nike, the north face vb. markaların spor cüzdanlarına baktım, artık yaş itibariyle(36) spor bile olsa cırtcırtlı cüzdan güzel yakışmıyor o yüzden fermuarla ya da çıtçıtla kapansın dedim, bu spor markalarının da tüm modelleri cırtcırtlı. Amazonda da bu modelleri buldum işimi görebilecek. Başka tavsiyelere de açığım. Bir tek fermuarlarda kolay bozulma ihtimali var galiba, arka cebe koyup üstüne oturunca converse cüzdanın fermuarı hemen bozulmuştu, fermuarı kullanmadan normal cüzdan gibi kullandımdı ben de, outdoor markaların fermuarları daha dayanıklı olur gibime geliyor zaten boyut itibariyle arka cebe sığacağa benzemiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi count -- 12 Eylül 2022; 11:0:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X