Şimdi Ara

YDS Mağazalarında Outdoor ve Günlük kullanım modelleri indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
3.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki duymuşsunuzdur YDS markasını TSK'nın yeni nesil botlarını yapan ve 40 farklı ülkeye bot ihrac eden bir şirket. İngiltere ordusuna vs biraz ararsanız görürsünüz.

Ankara Ankamall mağazasında outdoor için kurdukları ve günlük model için olan markalarında çok iyi indirim var. 219 liradan 149 liraya vibram tabanlı deri outdoor ayakkabi aldım kendime bir tane.

Babama da günlük giymelik deri ayakkabıyı 99 liraya aldık. Ürünlerin kalitesi çok iyi zaten firmayı araştırırsanız kalitesini anlarsınız gidip bakmakta fayda var.

Türkçe sitesi açılmadı buyrun ingilizce sitesi
    http://yds.fmstore3.co.uk/

http://www.ydsboots.com/tr/

Firmayla ilgili bilgiler bu haberde mevcut
    http://www.myfikirler.org/ankarali-yds-dunya-ordularinin-botunu-uretiyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt7n4 -- 27 Ocak 2014; 23:53:33 >

• tüh ankarada olsam gider bakardım 15 gün sonraya kalmaz herhalde?
  • ÇayLaK KRaL Ç kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum hocam ama mağaza boştu millet bilmediği için bu markayı
  • İndirim neredehttp://www.ydsshop.com/ da 99tl göremedim
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Hocam ordaki modellerden farklı 2 ayrı marka üretmişler sitede yok dediğim modeller.
  • İstanbulda da vardı mağazaları ama neredeydi
    YDS almaya bir kaç sene önce çok heveslenmiştim, geçen gün bir harley bot hediye gelmese mutlaka yds'ye gidip bakardım.
    Günlük ayakkabıları nasıldır bilemem ama iş güvenliği ayakkabıları ve botları mükemmeldir.
  • Evet oldukca kaliteli urunleri olan bir marka ayrica EGM nin cevik kuvvet ve diger birimlerdeki polisler icin bot ve ayakkabi temin ettigi markadir. Istanbul magazalarinda gecerli mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardus Linux kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok maalesef. Bi arayıp sormak lazım. Büyük ihtimal orda da mevcuttur indirim eğer merkeze bağlılarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt7n4 -- 28 Ocak 2014; 0:12:05 >
  • Babam polis olduğundan dolayı kendilerine bu markanın bot ve ayakkabılarından veriyorlar gayet sağlam ve dayanıklıdır.
  • YDS nin kalitesi tartışılmaz. Motosiklet botlarında indirim söz konusumu acaba ?
  • dangerousman kullanıcısına yanıt
    Onlar ilgimi çekmediği için bakmadım hocam, ancak internet sitelerinde o modellerde bir indirim yok.
  • Bot aldım yds den 149 a gayet iyi.Ayakkabısını da almak isterdim keşke daha önce haberim olsaydı daha yeni ayakkabı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

İstanbulda da vardı mağazaları ama neredeydi
    YDS almaya bir kaç sene önce çok heveslenmiştim, geçen gün bir harley bot hediye gelmese mutlaka yds'ye gidip bakardım.
    Günlük ayakkabıları nasıldır bilemem ama iş güvenliği ayakkabıları ve botları mükemmeldir.

karakoy de gulluoglu nun hemen karsısında. Yds nın botunu kullanıyorum gercekten cok kalıtelıdır tavsıye ederım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakupoğulları deri sanayi

• istanbul/karaköy de mağzaları vardı bildiğim kadarıyla belki ordada vardır indirim?
  • Ankarada yaşayan ve havalimanına yolu düşenler fabrikası satış mağazasına bakmaları öneririm. Hem fiyatları çok uygun oluyor hemde defolu ürünleri çok ucuza alabilirsiniz.

• Bize istikhak olarak kundura ve botlarını veriyorlar. Çok sağlam ama odun gibi benim ayağımı acıtıyorlar ayrıca koku yapıyor

• 2 senedir YDS'den alıyorum ayakkabılarımı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine havaalani yolu üzerindeki magazasiyla ilk defa tanıştım. O gün bugündür başka magazaya gitmiyorum.hele en son benim gibi büyük numara sorunu yaşananlar için 46 numara ürettiler. (Deri yazlik) ve bu ayakkabı muazzam hafif. Normalde külçe gibi ayakkabılarım olurdu

• Bende fabrika satis magazasindan iki bot aldim 80 ve 90 tlye cok kaliteli ve guzeller yurtdisi icin urettigi bradsley markali fabrika satia magazasina yolunuz duserse 2.katta uygun urunler oluyor ben bu botlari kis girmeden almistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.